Спипаха 2 кила кокаин и стотици кг канабис

Находката е открита в Благоевград, Петрич и Сандански
13
Спипаха 2 кила кокаин и стотици кг канабис
Снимка: Булфото, архив

Големи количества кокаин и марихуана откриха полицаи от Благоевград, Петрич и Сандански при специализирани акции.

Задържани са двама мъже в Благоевград, в момент на сделка с кокаин и марихуана, съобщиха от полицията.

При последвалия обиск в жилище, обитавано от търговеца на дрога, са открити и иззети над 2 килограма кокаин и електронна везна за оразмеряване и дозиране на наркотици.

Двамата мъже са задържани в ареста за 24 часа. Прокуратурата, под чийто надзор е проведена акцията, е образувала досъдебно производство.

В землището на село Генерал Тодоров петрички полицаи са разкрили нива със зелени растения в обеззалесен държавен горски участък, чието общо тегло е 531 килограма, както и чувал с над два килограма сухи съцветия, които при направения полеви тест са реагирали на канабис.

В района на резерват "Тисата" край  Кресна са иззети  32 броя тревисти растения с общо тегло 145 килограма, които също са дали положителна проба за канабис. Към момента не са открити лицата, отглеждащи наркотика. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
7
 
! Отговори
Vulpes преди 7 години
Тоя с кокаина. Да му се напишат имената,адреса и телефона. Да знаем кого да търсим като имаме нужда :-D
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който пуши оцелява да ви е ясно !!! Но всеки я ненавижда без да опиташ няма как да разбереш
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А най-смотаното е, че такива като мен които говорят истината такава каквато е, които не са някакви изградени в обществото авторитети и нямат медийна трибуна освен форуми като този, ги изкарвате луди, глупави и не знам си още какви, докато вие се водите по акъла на мн по-големи *** като някакво неадекватно стадо с овце заведено от несъзнателен пиян овчар насред пътя да бъде прегазено от камион.
9
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По тази линия на размисли татулът също е мн отровен и опасен, ама не е незаконен, защо, от алкохола и цигарите умират хиляди годишно, силно пристрастяващи са, според учени пристрастеността към канабиса е като тази към кафето, няма нито един смъртен случай на препушил с коноп, само от синтетично създаден ТХК предрусват, някои от храните в магазините са по-вредни от канабиса, ама е мн трудно да го възприемеш това, като цял живот си бил убеден да вярваш в друго.
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно плитките мозъци на полицаите как ще реагират като разберат, че онова безобидно червеникаво храстче с големи листа, което вирее навсякъде по дворовете на хората по морето е РИЦИН - отровата, с която е убит Г. Марков. И няколко милиграма могат да натръшкат цяло село. Тези хора био-терористи ли са? Конопът е бурен и се сее за колорадски бръмбари - да знаете...
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Незаконно е, защото съзнанието на повечето хора е манипулирано да възприема канабиса по този начин, като мн опасна дрога, а от него няма нито един смъртен случай, кръстено марихуана и обявено като мн опасно преди стотина години в сащ от група бизнесмени, които виждат растението като заплаха за техният бизнес, от него се е произвеждало хартия, текстил, въжета и различни материали, индианци, фараони и всякакви други хора са го пушили и са го ползвали като билка от хиляди години преди този филм.
6
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хвърлете някое друго растение насам, ще се погрижа лично за него да не попадне в грешни ръце и ще го унищожа напълно самостоятелно в интимна обстановка със себе си.
5
0
 
19
 
! Отговори
Момо преди 7 години
Добре де, ама като намират канабис по нивите не трябва ли да дебнат да хванат този, който я гледа? Защото сега са свършили точно едно нищо.А и никога не съм разбирал как може да е незаконно да гледаш едно растение, което си е напълно естествено.
4
0
 
5
 
! Отговори
Момо преди 7 години
"обеззалесен държавен горски участък"... или е обезлесен или е залесен...
3
0
 
6
 
! Отговори
Благоевградски селян преди 7 години
Че къде другаде да намерят дрога? На морето ли?
2
1
 
6
 
! Отговори
Момо преди 7 години
"електронна везна за оразмеряване и дозиране на наркотици"... Не знаех, че има специални везни за това.
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Обекта се охранява". Открийте грешката!