Кандидат за бежанец от Афганистан ступа гард

Битият е охранител на Центъра за бежанци във "Военна рампа"
36
Кандидат за бежанец от Афганистан ступа гард
Снимка: Булфото, архив

Бежанец от Афганистан преби охранител от центъра във Военна рампа, съобщиха от полицията.

Още по темата

22- годишният мигрант е задържан в столичното Второ РПУ за 24 часа.

Тази сутрин малко след 7 часа в полицията бил получен сигнал, че в Център за временно настаняване на бежанци "Военна рампа" млад мъж нанесъл удар по лицето на 46-годишен охранител.

Изпратените незабавно полицейски екипи задържали на място нападателя – 22-годишен мъж от Афганистан, кандидат бежанец.

Това е вторият случай на арестуван афганистанец в София само за дни.

В ареста вече е прибран и 17-годишен младеж, който се опитал да целуне млада жена на Централна гара, а тя се оплакала в полицията от нахалния ухажор.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
11
 
! Отговори
Нонсенс преди 7 години
"Бежанец от Афганистан"?!?!От какво бяга този?
23
2
 
13
 
! Отговори
Екстрадиране! преди 7 години
Това ще отрезви и озапти останалите.Всякакви други начинания на властите ще имат само едно-единствено следствие - ще изглеждаме или глупави, или страхливи и безхарактерни в очите на пришълците, те ще се почувстват недосегаеми. Вече имаме горчивия опит с нашенски екзотични индивиди - управниците ни не са като Орбан, изпълняват директивите на новите "Големи братя" и резултатите са налице. Онзи етнос ни се качи на главите, а можем да се справим с този проблем ефективно и в кратки срокове!
22
2
 
14
 
! Отговори
Поручика преди 7 години
Да видим какво ще стане! Това е типично нападение над служебно лице при изпълнение на задълженията му и наказва със затвор. Ние знаеме, че българите ги затварят, а *** ги пускат. Айде да видиме дали т.н. "мигранти" са привилегировани!
21
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В кое районно е тоя бабаит, за да платя по 500 лв. на 4 ченгета да му направят главата квадратна по стар пущунски обичай.
20
2
 
27
 
! Отговори
Я, па Я преди 7 години
Охранителя не е посмял даже и да отвърне. Системата пази талибанина а не пазача. Ако го беше ударил или пребил щеше да си загуби работата, щяха до го разпнат НПОтата, щяха да го съдят и като цяло можеше и в затвора да полежи. Сега, преживява едно унижение и се измъква сравнително леко. Решението е Държавата да ги почне тия с яки шутове, та, че да не смеят да гъкнат и полека лека обратно за авганските степи. Плащаме данъци на държавата очакваме да ни пази иначе ако ние ги емнем, жандармерията нас
19
7
 
11
 
! Отговори
ТЕмида преди 7 години
БХК да бичуват публично всички замесени полицай гардове и тн. (без "бежанеца")На пострадалия да се осигури къща мин 200кв. в хубав квартал харем мин. 4 под 16г. и доживотна заплата от по 5000 еро на месец.Какво е това отношение хората дошли с добро ние се оплакваме.А да и БХК да се самосезира ....поне 10 пъти
18
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
посрещяйте ги с меченца... и вазелин по стар български обичай, както сме посрещнали турците преди няколко века... *** народ баце, кланяйте се на САЩ дето ви викат, че нема проблеми
17
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Директно депортиране без разглеждане на никакви документи, при отказ за доброволно - се пуска без кацане - парашут ако си плати.
16
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това е началото защото те не могат да продължат към европата и злобата ще си изкарват върху наивните българи а ние както ни учи пожарникаря сме длъжни да ги посрещаме
15
2
 
42
 
! Отговори
Християнин преди 7 години
Това е само началото.Постепенно ще започнат да се показват, когато харесат дъщерите и внучките ни. Никой овчар не пуска вълк в стадото си. Разграден двор, те ще си въртят броеницата, ние ще им плащаме.
14
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тъмните сега ще станат още по-силни,като видят,че безнаказано могат да си "ступват " дядовците по-центровете.
13
4
 
41
 
! Отговори
до мигрантите преди 7 години
още една издънка и ще горят бежански лагери, центрове, всякакви рампи, пампи и т.н.!Само дайте повод! На хорта им писна. С вас наглава не може да се излезе! Разбирате само от бой.
12
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джурналя сега последно "преби" ли го или му е "нанесъл удар" в лицето?Щото има разлика.
11
5
 
41
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
Тия ако можеше да ги натикат в щатските зандани и там едни симпатяги мязащи на викинги много добре ще ги интегрират. Говоря за Арийското братство. Много хубави хора хаха. Тогава ще видят че Аллах не е никъв акбар. Акбар са симпатягите с бицепси 45 санта, бръснати, брадати и татуирани.
10
3
 
48
 
! Отговори
Ставри пие рикия преди 7 години
Ако му пуснат снимката в медиите ,дали ще посмее да излезе от лагера.Тези паразиити само с много бой.Там друго решение няма.
9
3
 
52
 
! Отговори
Веско преди 7 години
Това "кандидат за бежанец" официалните власти ли ви го казаха. Или сами го измислихте. Просто да знам кой е по-*, иначе за мен всички засега са нарушители на границата. и трябва да са в ограден лагер докато ги депортират.
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен9Питай Бъчварова.
7
2
 
15
 
! Отговори
А телохранителя преди 7 години
как е реагирал, да не е побягнал или е чакал Бъчварова да отвърне? Този май само е заемал длъжността.
6
3
 
23
 
! Отговори
skunka преди 7 години
да му наложат МНО - задържане под стража в следствения арест на Г.М. Димитров, след това по бързата процедура, следващият път да отключи условната и баааам, да му покажат как бият българе в панделата.
5
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ступа"! Колко невинно и умилително. Добре, че не го е "погъделичкал с ножче по далака и черния дроб.