Богата кариера: Шофьор с 53 наказания си навлече още 8!

Карал без книжка, с нерегистрирана кола, без аптечка... И още
23 ное 2016 18:28,
14
Богата кариера: Шофьор с 53 наказания си навлече още 8!
Снимка: Flickr

Шофьор от Шумен се сдоби с 8 глоби при едно спиране от пътни полицаи. Впоследствие пробвал да ги събори в съда, но не успял, пише "Труд".

От съдебното решение става ясно, че шофьорът карък си е истински рекордьор по наказания на пътя. Имал книжка от 1994 г. и от тогава насам е "натрупал" 37 наказателни постановления и 16 фиша. Това си е истински богата кариера с престъпления на пътя!

Последното наказателно постановление водачът си издействал след като шофирал без включени къси светлини към 9,45 часа сутринта на 22 февруари. За лош късмет на изхода на град Велики Преслав имало екип на пътна полиция и го спрели за видимото нарушение.

В хода на проверката станало ясно, че управлява автомобил, който не е регистриран по надлежния ред у нас и е с изтекъл срок на разрешение за временно движение. Освен това се оказало, че не си носи шофьорската книжка, нито пък контролния талон, автомобилът не бил оборудван с обезопасителен триъгълник, аптечка, пожарогасител. За капак шофьорът не могъл да покаже и светлоотразителна жилетка.

Така си спечелил седем глоби по 10 лв. и една от 50 и общата сума на санкцията му е 120 лв. Може да я обжалва и пред Административния съд в Шумен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Остава да я плати.
9
0
 
3
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Нашенецът не знае какво иска! Полицията каквото и да прави - все роптае ! Уважаеми колега, като си гледат стриктно работата, не ти ли спасяват живота ? Мърморехме в казармата преди години, като ни правеха проверки на "бойната готовност" разни старшини и сержанти. Ама като затъвахме в сняг до пояс насред Балкана при зимните учения и студ -15-20 градуса,ако го нямаше оборудването в раницата /торбата/, там щяха да ни намерят през пролетта леко вкочанени !! Пийте си ракията, но мислете трезво !
8
1
 
3
 
! Отговори
МАЙНА преди 7 години
Сигурно и крик е нямал хайвана
7
1
 
3
 
! Отговори
МАЙНА преди 7 години
Сигурно и крик е нямал хайвана
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е за какво му е аптечка, нали кара ден и нощ на фарове, а клецаки кисяков каза,че повече катастрофи няма да стават,а загиналите щели да намалеят в пъти.
5
1
 
3
 
! Отговори
neo5 преди 7 години
Сигурно за в "Гинес" се бори човечеца :)
4
2
 
12
 
! Отговори
свинаря преди 7 години
Не е лош късмет,а глупост. На всеки от Шумен и региона е ясно,че преславските полицаи дебнат постоянно и глобяват за най-малкото.
3
0
 
15
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Дайте му лицето,дайте да видим как изглежда самият сатана на пътя.
2
0
 
10
 
! Отговори
ДЯДО ЙОЦО ГЛЕДА преди 7 години
Е КАК БЕ ДЖАНЪМ СТАВАТ ТЕЗИ РАБОТИ ..???? С ТОЛКОВА МНОГО НАРУШЕНИЯ И ГЛОБИ...? ТОЯ ТРЯБВА ДА Е В ЗАТВОРА. ...АМА НЕ ЛУД КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА....
1
1
 
26
 
! Отговори
Я гледай.... преди 7 години
Как може да кара без аптечка бе ? Този луд ли е? Аптечката спасява живот , особено ако е празна като моята.