Хванаха наркодилър и клиентите му в Самоков

Четиримата са пипнати в момент на сделка
23 дек 2016 12:30, Анисия Иванова
5
Хванаха наркодилър и клиентите му в Самоков
Архив: Булфото

Наркодилър и негови клиенти са задържани при спецоперация в Самоков, съобщиха от МВР

Четиримата - 19-годишният дилър, 20-годишният му шофьор, двамата от село Говедарци, и двамата им клиенти - на 30 и на 29 години, са хванати в момент на наркосделка.

При извършените следствени действия криминалистите открили полиетиленов плик у дилъра, съдържащ зелена тревиста маса, която при направения полеви наркотест реагирала на марихуана.

В лекия автомобил, с който той се придвижвал, била намерена кутия за цигари със саморъчна свита цигара от марихуана.

Последвало претърсване и на адреса в село Говедарци, където живее мъжът. Оттам криминалистите  иззели още четири полиетиленови плика, съдържащи марихуана, както и електронна везна и мелничка.

Четиримата мъже са задържани за 24 часа. След доклад в Окръжната прокуратура на дилъра е повдигнато обвинение по НК и му е взета мярка за неотклонение "парична гаранция" в размер на 300 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Idd преди 7 години
*** удара са направили...
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ех, хлапашка работа на 19 годишен! Абе момченце, първо трябва да си платиш на когото трябва и после вече може да продаваш! Те тези работи не стават току така както по филмите! Иначе - Ето! Сега и тревата я няма и свободата също!
1
0
 
10
 
! Отговори
NOLF преди 7 години
Браво, за 5 грама трева полицията ще отчита дейност цял месец. Следствие, сидии, адвокати, прокурори - няколко хиляди разход за това дело под формата на заплата за държавни служители.