65-годишна метна 9 337 лв. от прозореца на ало апаши

Мним полицай я излъгал, че помага за залавянето на престъпници
10 яну 2017 13:16,
19
65-годишна метна 9 337 лв. от прозореца на ало апаши
Снимка: Архив, Reuters

65-годишна жена е станала жертва на телефонна измама, съобщиха от полицията в Разград.

На 8 януари между 19.00 и 21.00 часа ало измамник се представил по телефона за полицай. Той излъгал 65-годишната жена, че трябва да предаде пари, за да помогне за залавянето на престъпна група.

Така жената хвърлила през прозореца на дома си в град Лозница сумата от 9 337 лева.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
5
 
! Отговори
дедп Ташунко преди 7 години
Имала бол пари, милата, метнала ги през прозореца. Парите трябва да правят оборот, а не да ги ядат мишките в дюшека. И вие да си поискате, и на вас ще ви метне някоя кесия пълна с едри банкноти.
14
4
 
20
 
! Отговори
пострадал преди 7 години
Звънели са и на баща ми, псували и заплашвали, че ще му счупят коленете, ако не даде пари. Знаели адреса ! Затворили. После се обадил някакъв мъж и се представил за полицай и добре, че се намесихме ние, баща ми до последно вярваше, че е истински полицай и като нищо щеше да отвори вратата или да му даде пари. Полицията и 112 не направиха НИЩО, само ни успокоиха, че са измамници и до физически контакт едва ли ще се стигне. УЖАСНО РАЗСТРОЙВАЩО Е. Чустваш се безпомощен. Психически тормоз от ***.
13
7
 
14
 
! Отговори
гост преди 7 години
Според мен, жената се е уплашила, че е влязла в полезрението на апашите и знае, че може и да я убият, но парите пак ще вземат. Направила си е сметка, че няма кой да я защити при такава полиция и такъв съд. проста е предпочела да се раздели с парите си. Борисов много се пеняви, че работи в интерес авата по на хората, ама то всичко се вижда. И беднотията, и престъпността, и липсата на справедливост, и изоставането на държавата по време на управлението на ГЕРБ.
12
2
 
17
 
! Отговори
един друг преди 7 години
Абе не знам колко измислени ви се струват тези новини, но около мен доста роднини на колеги ги опариха, няколко комшийки също, а и на мои далечни роднини са звъняли, но за щастие не са се хванали. А вие си мислете, че всичко е измислица.
11
2
 
18
 
! Отговори
Ега ти !? преди 7 години
Тия балъци не свършиха ли? Ще мяташ пари през балкона на непознати хора, за да заловят престъпници!? Ега ти!? Бе излез с чифтето та .... , ако нямаш метни му кофа студена вода да го таковата и мнимия му ..
10
1
 
16
 
! Отговори
Кандидатапаш преди 7 години
Предлагам да се направи списък на хората с излишни скатани пари,както и график,кога и къде ще се мятат,за да се вредя,че спешно ми трябват към 1000лв.
9
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не може да е толкова *** тоя народ, бе....Какво стана с нас?! Вярно е, че непрекъснато звънят и на родителите ми, обаче като се знае, че самотните пенсионери непрекъснато гледат телевизия, как може да има още неразбрали? Кой дава информация на мошениците, кои старци имат пари? Честно казано, много ме съмняват и служителите на банки и пощи по тия малки населени места.
8
1
 
20
 
! Отговори
питане(запитване) преди 7 години
Тя ли каза че, сумата е точно 9 337 лв., или оня дето ги е прибрал се е обадил на редакцията.
7
4
 
17
 
! Отговори
жеко преди 7 години
вече имам чувството че тези новини са пълна лъжа, не може да има толкова наивни хора това е абсурд, но имат за цел да накарат роднините да изтарашат старците си за да ги "предпазят" от такива случки, банкерите ммного мразят когато някой скатава парите си в къщи а не в банките
6
2
 
21
 
! Отговори
Браво преди 7 години
9300 и 37 лева отгоре. И стотинките си е преброила и предала за залавянето на престъпната група.
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
колко па да е мним тоя полицай, как толко лесно се изключва полицаите да се обаждат?
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Къде са тия баби, отдавна питам - да отида да ми метнат и на мене.Стига само на айдуци. Аман."Видно е, че има някаква патология при такава повторяемост.Да се заеме министерството на здравето.(пардон на Здравеопазването).
3
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поне малко да смените репероара ли че поне 5 годишните да ви се вържат, а сайтаджии?
2
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как има толкова глупави хора?!Не им казвайте "доверчиви". Доверчивостта е до 20лв.! Всичко над тях е глупост!
1
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аре стига с тези измислените простотии, бе...те нашите пенсионери всичките милионери ги изкарахте. Ставате жалки вече...