Операция срещу лихварство и изборни нарушения в Кюстендил

Тя се провежда в ромския квартал на града
26 сеп 2022 12:26, Красимир Ангелов
8
Операция срещу лихварство и изборни нарушения в Кюстендил
Снимка: БГНЕС

Операция срещу лихварство и изборни нарушения се провежда в ромския квартал в Кюстендил, съобщиха от полицията.

Специализираната полицейска операция се осъществява от сили на ОДМВР, РУ Кюстендил, РУ Дупница, ГД "Жандармерия" службата за специални тактически действия – Благоевград, Инспекцията по труда, БАБХ, НАП.

Целта на операцията е противодействие на конвенционалната престъпност, противодействие на икономически престъпления, включително и на престъпления, отнасящи се до изборните права на гражданите и изборното законодателство, уточниха от полицията.иха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
защо преди 1 година
не коментирате за кои партии хващате платен вот а мълчите-другото не ни интересува
3
0
 
0
 
! Отговори
Лично познавам преди 1 година
Незаконен лихвар в Кюстендил дето към днешна дата вече е пребил поне 50 човека и е взел по сто със лихвите и разбирасе още са му длажници. Дилара във Кюстендил е един и същ от 10 години при МВР Кюстендил на % да не говориме кои са били шефове на МВР Кюстендил и кои все още работят като криминални полицая МАФИЯТА СИ ИМА Държава. Така е в Дупница, Сандански, Перник и много БГ градове МВР Е ОПГ!!!
2
0
 
1
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Магазините проверихте ли ги?Иззехте ли им списъците дето имат с имена и суми срещу имената,няма да останете по назад ,това бе гордостта на Рашков как намерил списъци с определени суми.Пияната му глава обаче не е осъзнала че почти няма магазин в който да няма списъци с пазаруващи на вересия.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
две статии по-долу имате платена статия за лихви, тук пишете лихварството било престъпление. това не ви ли прави съучастници?