Спипаха 18 пияни и 10 дрогирани водачи за денонощие

В рамките на специализираната операция са проверени 11 868 МПС-та
6
Спипаха 18 пияни и 10 дрогирани водачи за денонощие
Снимка: БГНЕС

МВР установи в рамките на денонощие 18 водачи, шофирали след употреба на алкохол, и 10 – под въздействие на наркотични вещества, съобщиха от силовото министерство.

Общо 9 души са шофирали след употреба на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, и още девет - с над 1,2 на 1000, четирима са отказали тестване.

Под въздействие на наркотични вещества или техни аналози са засечени да шофират 10 водачи, а четирима са отказали да бъдат тествани.

В рамките на специализираната операция са проверени 11 868 моторни превозни средства, за спазване на Закона за движението по пътищата. Извършен е контрол на 13 178 водачи и пътници. Съставени са 2584 фиша и 555 акта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Под сградата на ДАНС в София минете някой ден с един патрулен автомобил на КАТ, вземете книжки и талони и ще имате право за 50тина фиша, че пречат на движението по пътищата при мастния колеж.
3
0
 
2
 
! Отговори
Ivan преди 5 месеца
Колко ч.енгета спипахте?!Нула,нали?Хайде, със социалистическия патос и бодрите рапорти,които никой не ви иска, да се приключи!Застанали пак на границите, глоби да връчват!То бива наглост,ама на всички ни идва в повече!Един път ви осъдиха,сега пак си го търсите.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Видни резултати, а не като лъжеизявленията на левите партии.
1
0
 
6
 
! Отговори
Така е .. преди 5 месеца
А колко не са спипани ? Сигурно стотици. Тези не са имали късмет.По селата е страшно.