Братът на терориста от Ница: Не вярвам, че е той!

Той даже не се молеше, каза Джабер Бухлел
15 юли 2016 22:13,
12
Братът на терориста от Ница: Не вярвам, че е той!
Снимка: Reuters

Братът на Мохамед Лауайеж Бухлел не вярва, че именно той е извършил атентата в Ница, съобщи днес туниският информационен портал "Бизнес нюз", цитиран от ТАСС и БТА.

"Брат ми даже не се молеше. Всеки месец ни пращаше пари да построим къща. Планираха със сина си да дойдат скоро в Тунис на почивка. Досега никой не е потвърдил официално, че става дума за брат ми. Може да е друг човек със същото име и фамилия", каза Джабер Бухлел. 

Още по темата

По данни на туниската радиостанция "Джавара Еф Ем" братът на предполагаемия извършител на нападението в Ница е съобщил, че на снимките, циркулиращи в социалната мрежа Facebook, не е неговият брат.

Вчера вечерта камион се вряза в тълпа на крайбрежния булевард в Ница, в момент когато по него се разхождаха хиляди хора след празничните фойерверки по случай Националния празник на Франция. По последни данни загиналите са 84 души, а 50 се намират в критично състояние. 

 

Междувременно френският прокурор Франсоа Молин потвърди, че именно Мохамед Лахуайедж Бухлел е управлявал камиона, който се е врязал в тълпата в Ница в Деня на Бастилията, предава BBC.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
ха ха преди 7 години
Първото което се замислих като видях камиона беше дали няма застреляни случайни минувачи , с този мерник -страх да те хване от такава полиция
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тея стрелци да не са мислили, че камиона е с десен волан?
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като гледам предното стъкло и си вече съм сигурен, шофьор зад волана не е имало.
1
2
 
55
 
! Отговори
ПОУКА преди 7 години
Арабите са джентълмени. # За всичко са виновни българите и румънците - ФренскоАнглийска поговорка . . .