Да си създадем оптимален релакс в службата с 8 стъпки

Нашето настроение силно влияе върху производителността
22 яну 2018 22:05, Иванка Гъркова
6
Да си създадем оптимален релакс в службата с 8 стъпки
Източник: Reuters

Щастие на работното място. За много хора това е доста трудно за постигане. Те отиват в офиса и само броят часовете до напускането му, правят всичко през пръсти, не помагат на колегите си и действията им подсказват, че светът им е крив. Други често викат и крещят, а основната причина за напрежението им са лични проблеми или неудовлетвореност от постигнатото. 

Тази картинка може да се промени!
 
Нашето настроение силно влияе върху производителността на работното място. Дори и да обичаме работата си, все ще има няколко дни в месеца, в които някой ще ни ядоса, ще прегреем и избухнем емоционалн, ще се провалим. Това няма да се случва често, ако спазваме няколко основни съвета. Те помагат за това да се чувстваме по-щастливи и удовлетворени, за преработване на стреса и негативните емоции, натрупани по време на работния ден. 
 
Проблемите в работата неминуемо се отразяват върху здравословното ни състояние. Например нервен стомах от притеснение и стрес, депресия заради лошите резултати, подут корем от неправилно хранене на крак, суха кожа заради липсата на достатъчно течности, лющене на скалпа на главата и други. Ето какво може да ни накара да станем по-щастливи на работа:
 
1. Поетите ангажименти и обещания са за изпълняване 
 
Когато обещаем да изпълним нещо на работното място, от нас се очакват определени резултати. Ако забравим за поетия ангажимент и не го изпълним, ние не оправдаваме очакванията на околните. Колкото повече задачи не свършим, толкова повече ще ни сочат с пръст и това ще повлияе на нашето емоционално състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само връзкарите го правят релакса в службата. Останалите обикновените онеправдани хора работят къртовски и пак са с минимални заплати.
3
0
 
5
 
! Отговори
Alpha преди 6 години
То по офисите са предимно феминистки-кариеристки. Много са ми смешни, като се съберати започнат да си ги мерят. Едната какво купила, пък другата на какви курсове тръгнала..абе завладява света, и накрая как накарала мъжа си да почисти, че не може да излезе от снега. Плачат по бюрата.. след малко кикот. Абе, мъка. Ходим си по мъжки на обяд, играем си карти, пийваме по бира. Напълно сме игнорирали тази ненормална част. Едни недоспали, емоционално нестабилни. Чудя се феминизма харесва ли им още?
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако съдим по снимката, статията е за жени. Ако е мазен маструбат е добре да им се осигури тиха, спокойна и леко затъмнена стая за да може да помаструбира и да намали напрежението, което предизвиква оня младия колега, който понеже не си пада по феминистки би трябвало да е обратен...
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм си намерил начин. В 9 съм в офиса, в 9.30 съм отворил първото кенче с бира, за да мога да продължа да се усмихвам на ужаса около мен. До 12.30 кенчетата са 4. В обедната почивка задължително намирам начин да погаля сетивата и с патронче водка. Следват още 2 кенчета. В 17.30 излитам от Ада и така до следващия ден. Работи безотказно.