Психиатри ще преценяват с всичкия си ли е Мейзер

Нова версия: Снимали рекламен клип на хранителни добавки
Обновена: 29 сеп 2016 15:33 | 29 сеп 2016 14:30,
16
Психиатри ще преценяват с всичкия си ли е Мейзер
Снимка: архив, Bulphoto

Трима психиатри посещават Анита Мейзер в следствения арест. Те трябва да установят луда ли е скандалната брюнетка и да регистрират отклоненията й, ако въобще има такива.

Още по темата

Събеседванията с вещите лица се провеждат на място в затвора, като Мейзер не е извеждана от сградата повече от месец, пише "България днес".

Разговорите и действията на психиатрите са част от тройната експертиза, назначена от разследващите по случая със смъртта на съпруга й Николай Димов.

Брюнетката с най-голям бюст у нас попадна в килията на варненския арест, след като бе обвинена за убийството на Ники. Културистът бе открит удушен със свински опашки, стегнати през врата, и с вързани крайници паднал до масажната маса в дома на Мейзер.

По думите на жена му, която е извикала полицията, двамата правили силов експеримент, като Ники трябвало да скъса свинските опашки, издувайки вратните си мускули. Анита трябвало да запише клип с телефона си и да го пратят на рекламна компания за хранителни добавки, за да ги впечатлят.

Друга версия на разследващите е, че Ники е издъхнал по време на сексуална игра, в която Анита е трябвало да бъде доминантна дама, а Димов неин роб.

От доказателствата към момента става ясно, че Анита не е искала умишлено и планирано да умъртви Димов, твърдят още ченгетата. Затова й обвинението й е за причиняване на смърт по непредпазливост, вследствие на средна телесна повреда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
ДЪРТ МЕРАКЛИЯ преди 7 години
ДВЕ НЕЩА УМИРАТ ТРУДНО.....БРУС УИЛИС. .И МЕРАКА.....ТОВА Е ИСТИНАТА !!!!
14
1
 
1
 
! Отговори
ДЪРТ МЕРАКЛИЯ преди 7 години
ЛУДА ЛИ..ЛУДА ЛИ..?ЛУДА АМА ДРУГ ПЪТ....ООХХХ....МНОГО Е ЗДРАВА. ....ЩЕ И ЛИЖА СЛАДКОТО ПУСИ,ПРЕДИ ДА СЕ Е ИЗПИШКАЛА.....И ПОСЛЕ СЕКС...СЕКС...СЕКС...ПЪЛНА ПРОГРАМА. ..ОООХХХХХ
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много си е наред даже !!! щом се сеща от 9 кладенеца вода да донесе,само и само да се отърве. след ден-два ще чуем и друга версия - предполага се поне. в момента щрака и нейния мозък,и този на адвоката и.
12
0
 
3
 
! Отговори
УЛАВ преди 7 години
Сега ще я изкарат ненормална и веднага ще хване гората за Сащ.
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе докога ще тормозят женатаБХК спи ли, какво?Вместо да пишат А.М. пищат цялото й име и пак никаква реакцияАми адвокат Марковски нава ли да се изкаже
10
0
 
9
 
! Отговори
Готино преди 7 години
Очевидно е,че е с никвия си
9
1
 
13
 
! Отговори
Vulpes преди 7 години
Братче немога да се затъжа за нея! В деня в който си мисля,днес няма да пишат за нея,ще си почина и хоп изкача статия за нея. Като шведите е,крие се зад ъглите.
8
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая сега зорлем ли ще я правят луда?
7
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Без да съм психиатър мога да ви кажа, че тази не е добре. Личи си по физиономията.
6
1
 
14
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Сега и на психиатри ли ще се заплаща за да докажат дали е вменяема или не една.?.....Тя трябва да си заплати за експертизата защото касае нея.Тя иска да се изкара невинна. Фактите са на лице какво толкова и се церемонят.Дотегна на цял народ от такива защитници.То поне да си заслужава....
5
0
 
25
 
! Отговори
ined преди 7 години
Пускайте я от ареста, че ще изтърве участието си в "Мисис Максуда 2016"
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Последно? Сега да не излезе, че е клип с пропуснати евросубсидии да плаши мигранти? Кирчо (The Cliff), комшията, няма ли да изкара и той някоя по-нова версия? А аз си мислех, че за майстор на късия разказ беше спряган Йовков.
3
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да проверят и ББ! Спешно е!
2
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-добре да проверят коефициента й на интелигентност и да я запишат в помощно училище, ако се наложи.
1
1
 
17
 
! Отговори
Доктор Никак не Боли преди 7 години
Пращайте я в Курило и да приключва тая сатира!!!

Спонсорирани публикации