Още една оставка след вота: Атанас Атанасов вече не е лидер на ДСБ

Резултатът ни на тези избори е слаб, заяви той
Обновена: 15 ное 2021 17:20 | 15 ное 2021 16:45, Нели Христова
122
Още една оставка след вота: Атанас Атанасов вече не е лидер на ДСБ
Снимка: БГНЕС

След Христо Иванов, и съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов подаде оставка като председател на партията си "Демократи за силна България".

За това съобщи самият той с публикация във Facebook.

Още по темата
"Сърдечно благодаря на хората, дали своя глас за "Демократична България", на кандидатите ни в листите, на доброволците и на всички активисти за всеотдайната и безкористна работа. Въпреки положените усилия резултата ни на тези избори е слаб, за което поемам личната си отговорност", написа той, като се позовава на устава на ДСБ, според който следва да свика Национално събрание на партията за избор на ново ръководство.

"В трудни моменти като този е необходимо да се прояви устойчивост и национална отговорност. Заедно с другите лидери на "Демократична България" сме длъжни и ще защитим интересите на избирателите на обединението, което единствено е способно ефективно да отстоява каузите, които изповядваме. То трябва да бъде запазено и развито.

Изказвам искрена благодарност на колегите от Председателския съвет на Демократична България за съвместната ни работа. За мен е чест да сме от един отбор", добави той в изявлението си.

По-рано днес Христо Иванов също хвърли своята оставка като лидер на "Да, България" и съпредседател на "Демократична България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
1
 
! Отговори
Фори преди 2 години
С некадърниците Атанасов и Иванов и този резулат е много.
94
0
 
1
 
! Отговори
Петър преди 2 години
Атанасов е в топ три на най-безполезните политици в България!
93
0
 
0
 
! Отговори
Вяра преди 2 години
Цялото ДБ се сгромоляса, скоро ще спре изобщо да съществува май. Егати измислената партия, недоразумение направо.
92
0
 
0
 
! Отговори
асен преди 2 години
доживях да се махне генералчето - дано изцяло да изчезне
91
1
 
4
 
! Отговори
Кирил преди 2 години
И с него и без него все за нищо не стават
90
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А джуджето от итн кога
89
0
 
5
 
! Отговори
Saki преди 2 години
Чакаме и ухилената Корнелия , да подаде толкова чаканата от всички оставка. Или е решила ,че ще чака министерски пост в правителството на Кирил ?
88
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДО 87. ВЪРТИМ СЕ 30 ГОДИНИ И НИ ТРЯБВАТ ОЩЕ 10 ЗА ДА СЕ ОЧИСТИМ ОТ ДС.
87
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПРЕЛЪСТЕНИ И ИЗОСТАВЕНИ-РИСТЬО,МАЯ,ТАНАС ОТ РАДЕВ. ХВЪРЛЯХА ЯЙЦА,ДОМАТИ, ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ СРЕЩУ ИНСТИТУЦИИТЕ, А ПОСЛЕ СЕ НАРЕДИХА НА СОФРАТА ЗА 10000 ЛВ ЗАПЛАТИ И БОНУСИ. НИНОВА Е НАЙ-ИЗПОЛЗВАНАТА И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА БЪДЕ. РАДЕВ Й ПОЛЗВА ПАРТИЯТА И ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ИЗТРИЕ И С НЕЯ СЛЕД 21.11
86
6
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Танас е по ококорен от Кокорчо Асан :)))
85
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тея клоуни не успяха да набарат парче от баницата и естествено се спасяват и започват отново търсенето на ниши.Ще се припознаят към някой други след време,когато им се отдаде шанс.Плюха,плюха,рушиха и накрая оставки.Най-лесно.Ако мине.Типичен пример за хора прицелили се към грабежа.Те нямаха представа какво щяха да правят като управляващи,просто искаха да докопат колала.Такива хора не ни трябват ! Пълни дилетанти.Ченге от ДС да те управлява .Ай,няма нужда!Цветанов и Манолова са също ментета
84
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мафиот.
83
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мощно срещу радев
82
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лелее. Тия направиха всичко възможно Радев да ги употреби и фърлиха оставки. Изводи, някой?
81
9
 
18
 
! Отговори
kock преди 2 години
Всъщност Борисов и ГЕРБ печелят от тези избори . Запазиха си процентите въпреки репресиите на Рашков , не им се налага да правят правителство . Всички , които ги плюха се сринаха тотално и станаха за смях . Баце само ще гледа отстрани сеир и ще се смее . Кирчо трябва да се коалира с хора , които вече го мразят , плюс зимни месеци , високи цени , здравна криза . Широката му усмивка постепенно ще се превръща в озъбена гримаса .
80
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Партиите ще изчезнат- остават 3-***, които от днес нататък ще управляват България- Румен, Кирчо и Асенчо. Да ни е честито. Някога имаше кълт на личността. Обвиниха руски партиен лидер, но не помян кой беше. Доскоро имаше един, който говореше" аз, аз ,аз...". Сега го заменихме с друг- Радев и БЪДЕТЕ СИГУРНИ ТОЙ Е 100 ПЪТИ ПО-ОПАСЕН ОТ БОЙКО. НЯМА ДА ИМА ОТЪРВАНЕ ОТ НЕГО ДОКАТО ЗАТРИЕ БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ, ЩЕ МУ ПОЗВОЛИМ ЛИ ТОЙ ЕДНОЛИЧНО С ДВАМАТА МУ ПОДОПЕЧНИ КИРЧО И АСЕНЧО ДА НИ УПРАВЛЯВА ОТ 21ВИ
79
7
 
14
 
! Отговори
Н1 преди 2 години
Понеже си позволяват някои да му пеят реквиема на Бойко, в смисъл що не подавал оставка, искам да поясня. Няма защо. От година партията и той са под натиск и обиди, от призиви и високопарни приказки "без ГЕРБ". ОК, здрави да сте. В такъв партиен гърч Бойко си запази рейтинга и първото място. Това, че процентите се променят, това е др. работа. Трифонов през юли и той са изписа първа сила. Останалите се чупят един по един, защото им стана ясно, че са слабаци и пълнеж. Отиват скрап.
78
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега, както подобава за партия създадена от отрочетата на комунисти и ДС агенти ще им оглтхвърлят подадената оставка и всичко ще продължи по старому.
77
7
 
7
 
! Отговори
Васко преди 2 години
А като депутат кога ? Да се успокои суверена!
76
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТИЯ СА НАМИСЛИЛИ НОМЕРОТ НА БОБО МИХАЙЛОВ.Стискат кокола от години и баш сега.........................тука име неква измама.