Сигнал за бомба прекъсна гей филм

Прожекцията била в близост до билборда срещу гей парада
4 юли 2012 16:16,
48
Сигнал за бомба прекъсна гей филм
Снимка: Булфото

Сигнал за бомба прекъсна прожекцията на докуленталния филм "Право на любов" за семейства на лесбийки и гейове.

Прожекцията бе планирана от местната организация на ЛГБТ в Пловдив и бе прожектирана в кафене в центъра. След претърсване на обекта, зрителите се върнали и догледали филма.

„Това без съмнение е атака на хомофоби, тъй като заведението се намира в близост до хомофобския билборд с лозунг  "Гей парада разрешен. Пушенето забранено. Кое е по-вредно за нацията? -ВМРО НИЕ".”, заявиха пред Dnes.bg председателят на ЛГБТ – Пловдив Ивелина Паничарова.

Тя припомни, че организаторите на филмовата вечер от правозащитната организация на лесбийки, гей мъже, бисексуални и трансполови хора миналата седмица са изпратили писмо до кмета на града Иван Тотев да свали афиша, който отправя нетолерантно послание и ги унижава.

Според "ЛГБТ Пловдив" лозунгът руши престижа и доброто име на Пловдив, дискриминира и подтиква към омраза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: гей парадпрожекция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
3
 
! Отговори
cool gay-man преди 11 години
Моля престанете с коментарите,че ми писна да се прегримирвам... Есте лаудер по дяволите и Шанел... Малко милост към този лукс... Освен това от хилене си разлях чая върху учебника по нюклеарна физика...оххх... Сега уравненията не се четат...Туй хикс ли е ,игрек ли е??? Аман бе,само ме разсмивате с тъпоумието си! Дано ме послушате,че не искам пак да си заливам марковите дрешки,моляяяяя,помощ,спрете този смях!!!
35
0
 
5
 
! Отговори
Гей-учен преди 11 години
Чакайте малко,парадът се прави на улицата...А това е филм,показан на закрито...Все едно аз да си поканя тайфа приятели вкъщи да гледаме Леджър в планината Броукбек и някакви си да ми протестират...Същото е... Щом човекът от кафенето е позволил - това си е негова собственост и може да прави каквото си иска,тук вече не става въпрос за натрапване на сексуална ориентация,тук вече ставате жалки /не че преди не бяхте/
34
3
 
5
 
! Отговори
Е добре де... преди 11 години
Защо гейове,лесбийки,травестити и прочее трябва да афишират постоянно сексуалната си ориентация.Трябва ли останалите 99% от населението да повтаря постоянно "аз съм хетеро".Да правим хетеро паради,хетеро клубове,хетеро незнам още какво! Защо тези" генетично" увредени хора не осъзнаят,че са си абсолютно нормални и не спрът с потоянното скандиране, за това коя дупка ползват за секс! Направете1 техно парад и аз ще дойда,но на гей такъв не искам, защото уважаеам г*зъ си и не искам да го сочат с пръ9
33
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
нашти " хетеросексуални комплексарчета" пак започнаха дебата.Да ги е.а...пийте една ракия 300грама и лягайте да спите.Смешни сте.....Може да сме гейове но си живуркаме доста по- добре от вас.Цъкнете минуса там ми е х.я.
32
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А Уорлик бил ли е там?
31
3
 
1
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Абе какви такива гевезета сте някои хора бе ,защо триете коментари ?! Нека се вижда и хубавото и лошото ! Обижда ли ви ,брее много пък сте чувствителни бе ,с този гевезалък в живота сте обречени !
30
4
 
7
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Всеки ден пишат или си измислят една новина свързана с гейовете ,като че ли нарочно се мъчат да адаптират хората !
29
9
 
12
 
! Отговори
valentin преди 11 години
Zashto zanimavate horata s teq Gnustni Pederasti!!???????????
28
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Доколкто разбирам това е частно парти.
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
xc
26
4
 
4
 
! Отговори
of 31 преди 11 години
А ти как разбра,че той е гей... Дане би да си безработен и от скука да си клюкарствал из блока...
25
3
 
3
 
! Отговори
Терзиева - хетеро преди 11 години
Браво!
24
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Откакто разбрах, че съседът е гей, всеки ден измитам и забърсвам площадката пред вратата му. Да не се навежда, милия, сигурно са му възпалени хемороидите.
23
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не ви ли омръзна да ни занимавате с правото си черво?
22
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалките *** гледат да пласират от време на време новини да разбунят народното недоволство и се надяват някой да ги забележи. Аз не ви мразя *** - просто стойте далеч от мене и съществувайте с вашата версия на кое е нормално и кое не.
21
6
 
16
 
! Отговори
Чиновник преди 11 години
Всяка гей показност подтиква към омраза и ще бъде смазвана безмислостно. Колкото повече парадират, толкова повече бой ще ядат. Когато престанат да се държат первезно по улиците, тогава ще бъдат оставени на мира да си практикуват еднополовия секс. Ако се държат като всички останали, тогава ще бъдат третирани като нормални хора.
20
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ох,здравейте,най-накрая се успокоих...Сега ще мога да продължа с четенето,стингах до екзистенциялизма на киркегор...
19
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама защо така, та те ДУПЕДАВЦИТЕ може и да се обидят ...
18
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ООООООО НЕ,ТОВА Е ПО-ЗАБАВНО И ОТ ПРАВОПИСНИТЕ ГРЕШКИ НА НЯКОЙ ХОМОФОБ....НЕ ИЗДЪРЖАХ И СЕ ЦАПАРДОСАХ СЪС ТОМОВЕТЕ ПО ОРГАНИЧНА ХИМИ,НО НИКАКЪВ ЕФЕКТ...СЕГА ЩЕ СИ ПУСНА Piano Sonata No. 2 in B flat minor НА ШОПЕН,ДАНО ПОНИ ТОВА ПРОИЗВЕДЕНИЕ МЕ НАТЪЖИ МАЛКО!!!!
17
9
 
3
 
! Отговори
до 20 преди 11 години
Мъже?!?! Паднаха ми очилата от смях..Ох не...Дори плача,ще ми се размаже гримът! Ама той е на ESTEE LAUDER, имайте милост към луксозната козметика ,100 лв. струва. О неее,някой моментално трябва да ме удари със тежкия речник по Биология.,за да спра да се хиля!!!!