Дете на 9 г. с коронавирус е починало в Хасковско

Момичето е било настанено в болница на 15 септември
Обновена: 21 сеп 2021 09:00 | 21 сеп 2021 09:00, Елка Василева
86
Дете на 9 г. с коронавирус е починало в Хасковско
Снимка: архив, Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

Дете на 9 години от харманлийско село е сред шестимата починали с COVID-19 от Хасковска област, съобщиха от областния оперативен щаб.

Още по темата

Момичето е било положително за коронавирус от 14 септември,  на 15 септември е настанено в болница извън областта, а на 19 септември е починало, предаде БНР.

59 са новите случаи на коронавирус в Хасковска област. Сред тях е служителка от дирекция „Социално подпомагане“, но няма поставени под карантина в службата.

190 пациенти с COVID-19 се лекуват в болници в областта.

Вчера в региона са поставени 257 дози ваксина.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредната лъжа на докторята ,коня умря ,няма кой да повярва
72
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До tzveti8 - 79 - Така е, батка! Вече в сайтовете, като поискаш статистически данни, ти казват "бряяя кви статистики щи даам уе, кви дуказателства уе, бягай уе!" - Имат същото държание, каот на гузни палтци, дето се чудят как да излъжат финансовата институци з аоще пари и чуят, че изиксваме документация, защото ще им лъснат лъжите и почват да ни обвиняват в "еврейство" и прочие. А иначе, ако оставят пари на депозит, проверяват всичко мнооого коректно. Вече не работим с такива. Загуба са.
71
9
 
9
 
! Отговори
tzveti8 преди 2 години
В друг новинарски сайт пишеше, че това дете е било настанено в неврологично отделение. Едва ли е случайно. Хайде стига с тези драми! Вчера изкараха изконното право на българина да се интересува и да изисква от здравните власти легитимни документи за дейност като "агресия", "нападение" и какво ли още не. Не може да ми се пльоснат на улицата някакви, облечени като медици, и да им се довериш наивно да ти боцнат нещо без предварително да си се уверил, че са легитимни и че боцкат ваксина, а не друго!
70
5
 
3
 
! Отговори
щом е преди 2 години
новина у днес, значи е вярна, днес са свободна медия и никакви поръчкови статии не пишат. И друго дете на 7 е починало ссъс или от ковид, до довечера се очаква 1 - 5 годишно и 2 - 3 годишни да има в новините
69
4
 
12
 
! Отговори
въпроси преди 2 години
това 9 годишно момиче, същото ли е като онова 7 годишно момиче с неврологично увреждане от съседната статия? А ако не е, защо едното не присъства в статистиката
68
9
 
4
 
! Отговори
до 75 до до къде преди 2 години
Децата прекарват ковид 19 катто обикновена настинка, патетиката е излишна.
67
7
 
11
 
! Отговори
До до къде е мангъро преди 2 години
Според теб, в училищата вируси не съществуват, там е безопасно място, избиха ковид с шише дезинфектант. Ей тъй без носене на маски, без тестове, без дистанция, децата стоят в една стая по седем часа и ковид там не препарва? Ти си спасителя на света, поздравления, мангър фенче! Да учат онлайн децата, това е решението на проблема в момента, не ваксини за деца!
66
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истерията по ковид автомобила във Варна,беше за да прекарат закони в подкрепа за прилагането на задължителен и безконтролен експериментален препарат.
65
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Етнос? Предишни ваксинации от нормалните има ли? Тези 2 точки от инфото защо се пропускат?
64
8
 
11
 
! Отговори
до до К преди 2 години
Всъщност само ваксинираните се страхуват.Иначе, не биха се ваксинирали.Вие например защо се ваксинирахте, от грижа за околните ли или за да не натоварвате излишно здравната система?
63
6
 
6
 
! Отговори
Няма преди 2 години
По-тъпанарски коментар от "който го е страх да се ваксинира". Май първият, който го озвучи, беше Баце преди година и половина: Който го е страх, да носи маски и да стои вкъщи.
62
12
 
12
 
! Отговори
До К преди 2 години
Всъщност неваксинираните се страхуват - това е драмата. Реално над 2 милиарда хора вече са напълно ваксинирани, а хора, които не са отговорни към здравето на останалите не се ваксинират - съответно обратното.
61
10
 
7
 
! Отговори
Най-важното ? преди 2 години
Какъв е етноса на това дете? Знаем много добре стандарта и условията на живот на Ромейската етническа група при тях деца да раждат деца е норма не било педофилия и също е норма и често явление да умират децата им от кръвосмешения и лоши битови условия предопределени от тяхната култура и етнос.
60
15
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
9-ГОДИШНО ДЕТЕ ЛЕКУВАНО С 2 АНТИБИОТИКА ЕДНОВРЕМЕННО ПОЧИНА ОТ КОВИД! БРЕ НЯМА ДРУГИ ЛЕКАРСТВА СРЕЩУ КОВИД САМО АНТИБИОТИЦИ ИЗПИСВАТ ЛИЧНИТЕ! НУРОФЕН С ПРОПОЛИС ДА МУ БЯХТЕ ДАЛИ Е МИЛИОН ПЪТИ ПО-ДОБРЕ!
59
15
 
9
 
! Отговори
До къде е Мангъров преди 2 години
Това дете не е от онези посещаващи училище, та не плюй излишно
58
9
 
25
 
! Отговори
Тролчета, преди 2 години
не се хабете! Няма да се ваксинираме! Новината е спестена в своята цялост и е манипулация. И в това няма нищо чудно. Вчера цял ден същите медии разпространяваха лъжата за нападение на онази жена, дето ваксинира, и Кацаров пригласяше, издавайки жалкия сценарий. И след като не показаха това нападение, защото такова няма, вечерта в безсрамието си продължиха да говорят, че има нападение! Днес пък с детето се подиграват. Утре ще е друго.
57
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При липса на аутопсии, ковидът ще е оправдание и за лекарски грешки. 2 в 1
56
6
 
6
 
! Отговори
Ели преди 2 години
За съжаление, без доход трудно се живее. Ако можеха да си позволят родителите да си гледат децата вкъщи, сигурна съм, че мнозина щяха да го предпочетат. Въпросът е, че нямат този лукс.
55
10
 
13
 
! Отговори
До неваксинираните преди 2 години
Пазете децата си и родителите си.
54
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хиперинфламаторния синдром при ковид инфекцията е чест при децата и младите. Много тежък, бързо се развива, с голяма смъртност.