Без задължителна карантина за французи и австрийци

Франция отмени всички коронавирусни ограничения
1 авг 2022 19:22, Йоана Цонева
16
Без задължителна карантина за французи и австрийци
Снимка: БГНЕС

От днес в Австрия вече не е задължително лицата с положителна проба за коронавирус да бъдат поставяни под карантина. В бъдеще всеки, който не се чувства зле, може да излезе от къщи, да отиде на бар или ресторант, както и да се появи на работното си място. В този случай заразените лица трябва да носят маска FFP2. Те обаче няма да имат право да посещават болници, старчески домове, начални училища, детски градини и ясли.

Стъпката предизвика полемика в страната, където управляваните от социалдемократите федерални провинции заявиха, че не са участвали във вземането на решение. Освен това стъпката е предприета без факти и доказателства.

Франция отива още по-далеч с правилата за коронавирус - там са отменени всички ограничения. Единственото искане за тест за коронавирус е при влизане в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Светът крачи с уверени крачки към нормалността, у нас *** нахлузват маски на хората в най-голямата жега и пращат ченгета да ги тероризират и глобяват. Всичко това като наказание, че не пожелахме да се набоден в фалшивия бълвоч на биг фарма, създаден за 2 и половина месеца.
14
4
 
0
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Слава на Не Турцизираните вярващи все още в религията ислям Българи! Слава на Не Комунизираните Българи! Слава на Не инжектиралите се с Ковид инжекция българи не вярващи в сатаната на Кивота Българи. Слава на Истинските Християни Българи избягали от неистинското Християнство на Кивота Българи. Слава на Българите незабравили Загрея (Слънцето) като ИзГрее на ХорИзОнта да пеят заедно в ХОР, Да играят ХОРА и да се наричат ХОРА - Истински ХорИсТияни на Българина Исус Христос и неговата съпруга Диана!
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правилно, до кога ще се крият хората като мишки. При нас в болниците не те лекуват, а само си искат 1000 лв. отгоре заради ковид. Дайте статистика за всяка болница колко са излекуването и колко са влезнали. Над 60 г. ги отписваха и никой не правеше аутопсия за да се докаже истината. Хвърлят хората на леглото и вливат само за ковид системи, а другите болести не ги интересуваха, това не е лечение. В Европа лекуваха всичко, дори откриваха от какво още страда пациента.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да ни ги набодат - съмнително е, но пък ще могат да правят благородни жестове и да заработват рейтинг, като ги подаряват.
11
2
 
9
 
! Отговори
койчо преди 1 година
В нашия план за борба с ковид пише, че до края на 2022 ще купим 2 700 000 дози ваксина, а през 2023 - 7 034 000 дози. Който не вярва- свалете си го от сайта нз МЗ. И това са 500 000 лв, т.е. половин милиард! Боце гушна комисионната, заедно с Майделката, сега да видиме как ще ни ги набодат
10
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въпреки конспирациите, че нарочно има пландемия, всъщност никоя държава не може да си позволи повече затваряния на икономиката. Ваксини има, да сте се ваксинирали! Страхливците горят.
9
1
 
20
 
! Отговори
... преди 1 година
... дресирани, зомбирани, уплашени, четворно инокулирани, несигурни, маскирани, незастраховани... и нападателни...
8
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Естествено. Няма нужда от карантина за кихане. Пък който го е страх, да се ваксинира и да носи маски. И да живее сам в мазето.
7
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Неваксинираните искат да няма мерки, все пак нито са се крили, нито маскирали като ковид истериците.
6
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А сега нашите подлизурковци да направят същото.
5
0
 
14
 
! Отговори
До 2 преди 1 година
Говорим за Франция, не за Украйна. Върви се прегледай, че съвсем изперка.
4
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И там разбраха за лъжата. По - добре късно отколкото никога.
3
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мерките пазят неваксинираните. Стига вече!
2
20
 
4
 
! Отговори
Слава Украине преди 1 година
Задължителна карантина трябва да има само за руснаци и русофили - 20 години карантинирани в трудов лагер
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стъпката е приета без факти доказателства?!? Това смислено изречение ли е уважаеми журналисти?!?