Жени Калканджиева призна: Развеждам се!

Отношенията й с Тачо били изчерпани
Обновена: 15 авг 2013 14:44 | 14 авг 2013 09:55,
76
Жени Калканджиева призна: Развеждам се!
Жени Калканджиева, Тачо и малкият Жорко Снимка: архив, Булфото

Жени Калканджиева потвърди появилите се слухове, че със съпруга й Тачо сa разделени и тя дори вече е подала молба за развод.

"Явно отношенията ни са изчерпани и сме в процес на развод. Време е всеки да тръгне по своя път. Този факт не ни прави по-малко отговорни към Жорко, и двамата го обичаме и ще продължаваме да си поделяме грижите за него", споделя тя в интервю за сп. „Story”.

Освен че слага край на брака си, Жени разкрива, че все още законният й съпруг вече се е изнесъл от дома им и в момента живее с любовницата си Зорница. 

Жени е категорична, че не жена е причина за кризата в отношенията й с Тачо, а раздялата им е съвкупност от много обстоятелства.

„Аз съм по-самостоятелна и не съм от този тип женички, които гонят и преследват мъжа, плачат и да се тръшкат. Независимо с Тачо или с който и да е мъж, в тази ситуация аз реагирам по този начин. Просто давам свобода“, категорична е Калканджиева.

Шефката на „Визаж“ отсича, че не е готова на компромис и ако любовта е приключила, никой не трябва да се насилва.  
Малкият Жорко засега само пита къде е баща му, но аз му казвам, че е на работа. В интерес на истината той го вижда, обръща му внимание, посочва Калканджиева и допълва, че няма да допуснат каквото и да се случва в живота им, то да влияе на детето.

Според „Story” въпросната Зорница всъщност е Зорница Линдарева, модел, на 31 г., печелила е конкурсите Miss Summer 2010 и Miss Exotic Monte Carlo.

Калканджиева и 10 години по-младият от нея Стефан Манов-Тачо вдигнаха сватба на 31 август 2007 г. През септември 2009 г. се роди синът им Георги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
0
 
! Отговори
Месия преди 10 години
Браво! Така!
66
1
 
2
 
! Отговори
Николова преди 10 години
За тези ,които пишат,че Жени е дърта кошница-та то и любовницата не е млада,дори и тя е по-стара от така наречения Тачо.Най-вероятно причината за раздялата не е възрастта.
65
1
 
11
 
! Отговори
steiger преди 10 години
Прочетох статията и го преместих в другия крачол.
64
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Според мен й е писнало тоя да лежи и да не прави нищо. Очевадно е, че тя е класи над него във всичко.
63
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не тая ,а другата се измъкна като напикана и министъра беше Начев.Тая седеше през цялото време като на първа плочка.Абе докато си млада и красива- сменяш ги,поодъртееш ли- сменят те с някоя по млада и сочна.Така е то в тия среди.
62
0
 
3
 
! Отговори
Иво-000 преди 10 години
*** не ми трийте коментарите
61
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо ли като я видя тая все се сещам за порното на Woodman с Виктория Радина по прякоря NIKITA BULGARIA, който го е гледал веднага ще се замъсли откъде ли му е познат женският глас зад камерата, който превежда на българското момиче какво да прави и т.н. За такива неща прокуратурата трябва да се самосазира ...
60
2
 
9
 
! Отговори
съжалявам преди 10 години
за детето. И двамата ми харесват. Жени наистина е много свободолюбива, не се отдава на семейството си а и е малко злобничка, и ето го резултата.Пчелата не бяга от меда. В случая Тачо ще е е по-добре след раздялата,
59
0
 
8
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
Каво, няма новини за Ким Кургашиям, и веднага намерихте с какво да е замените, браво, напълно достойна тема, за.......поприместване.
58
0
 
7
 
! Отговори
petter.bojinov преди 10 години
"Този факт не ни прави по-малко отговорни към Жорко, и двамата го обичаме и ще продължаваме да си поделяме грижите за него"-тованаистинавиправинапълнобезотговорни.Катощесигледатеинтереситезащостесъздалисемействоидете?
57
2
 
0
 
! Отговори
vai преди 10 години
abe kakvi sa tiq balgari abe se gledame v kasttata na drugite a nas ne sme si opravili .Abe derzaite i se chudete ,komentiraite ,obojavaite i otxvarlqite ,ama ne se mesete na xorata v rabotite .NITO AZ ,NITO PAK ,VIE STE I GLEDATE DTETO ILI STE I GO NAXRANITE. STIGA TAQ PROSTOTIQ -TQ SI ZNAE NAI DOBRE KAKVO I E .koi iska da e zle da ne e obichan -ostavete na mira jenata ,vie gledaite vaste jeni \i vasite maje kade sa v momenta i skoi\koq.Jeni badi jiva i zdrava i stastliva.
56
2
 
29
 
! Отговори
НА ТОВА МУ ВИКАТ... преди 10 години
...ЕЛИТНА ***!ЯВНО ПАРИЧКИТЕ СА СЕ "ИЗЧЕРПАЛИ"....не ОТНОШЕНИЯТА!
55
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази маца не беше ли със един вътрешен министър,когато ги изловиха да си гукат след някакво масово убийство!Ония беше пиян и мънкаше нещо,а тя се измъкна като партизанин!
54
9
 
18
 
! Отговори
Трухильо преди 10 години
Абе-дъртата "кошница"може да си ги разправя всякакви.Истината е,че вече е дърта и не и се връзва.Иначе бая парички прави с моделките....Мадам Жени-хааааахахаха......
53
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха,че тя никога не е била женена за него!Само хванаха момчето за балък да я пази за Маргина (големия) докато му се уталожат нещата и му мине "дисковата херния".То това ако е новина ?Женицата и тя малко трябваше да се прави на порядъчна.TV,това онова.Тези сапунки за пред агнетата дето четат вестници.
52
4
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Злобна жена ми изглежда игиостична, но повечето са си такива! Да не мислите, че и пука на вратата и са се наредели още кой знае колко гладни хубавеца или богати дядявци, така че не я не мислите, тя си е оправена! с една дума не ми пука
51
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Голям праз !
50
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Световно известна новина! Само за първа страница!!!
49
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Винаги има някоя по-млада:)!!!!
48
2
 
36
 
! Отговори
466 преди 10 години
щеше да е смешно, ако не беше скучно