Кажи си зодията и виж как флиртуваш

За някои жени флиртът е нещо супер естествено, почти като дишането
1
Кажи си зодията и виж как флиртуваш
Снимка:outnow.ch

За някои жени флиртът е нещо супер естествено, почти като дишането и те го владеят до съвършенство. На други дами просто не им е присъщо да бъдат кокетки и флиртът за тях е истинско мъчение.

Може да разберете дали на една жена ѝ е лесно да флиртува, или пък ѝ коства усилия и на база на нейната зодия.
Ето и как флиртуват представителките на различните зодиакални знаци:

Овен

Тези дами са доста смели и настъпателни, когато става дума за флирт. Те нямат проблеми с това някой мъж да им купи питие и да ги заговори, защото знаят как да му кажат, ако започне да прекалява. Тяхната печеливша техника по отношение на флирта е именно, че са много искрени и отворени.

Телец

Тези дами обичат старомодния флирт и очакват такъв подход от мъжете, тоест те не правят първата крачка. Те са чаровни, имат класа и знаят как да използват своето очарование по предназначение. Жените Телец също така умеят да поставят граници.

Близнаци

Тези дами са истински флиртаджийки – те са общителни, закачливи, много остроумни и приветливи като цяло. Те много бързо скъсяват дистанцията с мъжете – буквално веднага, но го правят с всички, така че за мъжа е трудно да разбере доколко тази жена го харесва.

Рак

Дамите от тази зодия са добри слушателки, но по-скоро рядко завързват случаен, непринуден разговор. Те са магнетични и действат най-вече с поглед и усмивка, когато искат да флиртуват. Те са срамежливи и могат да си тръгнат в разгара на флирта.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: флиртзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахаха добре щом казваш. Чао отивам си. Много ***... Исрам... някак си фактически и дефакто.