По френски - част II

Съвети за добра и стилна визия
31 юли 2016 20:40, Криси Табачка
0
По френски - част II
Снимка: архив, Reuters

Вероятно знаете някои от основните френски правила за обличане и красота.
Най-разпространените са, че сресването на косата докато е мокра, е абсолютно забранено и наслагването винаги е добра идея за един силует.

Французойките знаят как да се забавляват и да живеят живота на максимум или поне така „разказват“ дрехите и комбинациите, които те правят с тях.

Но има други фактори, които имат огромен принос към гардероба на красивите дами.
След първата част, идва време да допълним списъка със съвети за това, как да се обличаме като французойка и да стигнем нови висоти в модата.

1. Винаги инвестирайте в палто

В това число влизат и всички якета, палта, сака и шлифери. Французойките разчитат особено много на връхната си дреха, защото в действителност тя е най-показващата се част от един силует. Освен това, дори и класическата комбинация от бяла тениска и дънки може да добие съвсем различна визия с едно красиво и нестандартно палто.

2. Ако залагате на аксесоарите – дрехите семпли

И това правило лежи на концепцията основно за баланс. Ако залагате на дръзки и много смели бижута, то със сигурност не трябва да прекалявате с дрехите, върху които ги слагате. Придържайте се към класическите и семпли линии, които да разчупите с дръзки и масивни бижута.

3. Носете удобните си дрехи когато искате

От еспадрили до блузи с голи рамене, които са безкрайно удобни – абсолютно приемливо е да внесете усещане за безгрижие към градската си визия. В крайна сметка, модата е точно затова – да дава възможности.

Вижте останалите в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Франциямодастилсъвети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари