Ах, тези сладки мацорани! 20 причини да обожаваме котките

Правим хиляди смешни, дори глуповати неща от любов към котките
23 авг 2016 09:22, Илияна Николова
17
Ах, тези сладки мацорани! 20 причини да обожаваме котките
Снимка: pixabay.com

Имате ли домашен любимец? Може би той е коте, което всеки ден ви радва, изумява и понякога влудява, но с всеки изминал ден разбирате колко важно е то за вас. Само стопаните на котки знаят и могат да разберат какво е да съжителстваш с такъв домашен любимец.

Правим хиляди смешни, дори глуповати неща от любов към котките. И ако често се замисляте какво ви кара толкова силно да обичате вашата писанка, тук са няколко добри обяснения.
 
Котките мъркат и имат мокри носове.
 
Те също като вас мразят сутрините.
 
Ако харесат някого, лесно се сприятеляват.
 
Котките са добри слушатели и никога няма да ви се разкрещят.
 
Могат да ядат всеки ден едно и също без да се оплакват.
 
Изглеждат много сладки в дрешки.
 
Може да им говорите лигаво като на бебе, без да се чувствате глуповато.
 
Котките никога не биха ви свили дистанционното за телевизора. Вместо това ще се настанят с вас на дивана.
 
Винаги разбират кога се нуждаете от малко повече гушкане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
4
 
! Отговори
до 77777 преди 7 години
"...Разбира се котките са подходящи най-вече за стари моми, които никой не може да изтърпи.п.п. имал съм котки"Освен, че кърти миФки, написаното по-горе лъзга и до заключението за самоличността на стара мома.
11
3
 
8
 
! Отговори
аз преди 7 години
до някои пишещи тук...който има смелостта да убива и вреди на котка...си носи кръста не само цял живот, но и децата му.... Като си пишете глупости тук ...незнам дали си и вярвате... Котката, когато се привърже към стопанина поема цялата му лоша карма, болести, лош късмет. Всеки който е обичан от котка е щастлив. Всеки който не е достоен за тази любов...не вярва, че я има.
10
2
 
12
 
! Отговори
BG преди 7 години
3 - а теб имали кой да те търпи ?! Причината че старите хора ( в това число и старите моми) обичат котки е че котките са спокойни и търпеливи животни. Любителите на котки са хора интроверти, които обичат спокойствието, тишината, уединението за разлика от любителите на кучета които са точно на обратния полюс. За всеки влак си има пътници ! Между другото, тъй като живея на село - котката още от древен Египет та досега си остава най -добрия "мишемор" ! Имаш ли котка - нямаш мишки. Избирайте :)
9
7
 
15
 
! Отговори
*/* преди 7 години
Ако ще се пишат глупости(визирам анонимника с шести номер) не виждам какъв е смисъла.Имам котарак от шест години(улична превъзходна-гледаме го съвсем малък) и мога да ви кажа,че са уникални тарикати,създават много радост и смях в къщата,това за миризмата сигурно е някакъв виц,не обичат затворени врати и се къпе заедно с мен в банята...изобщо веселбата е пълна.Отгледал съм три кучета,но хигиенните им навици са несъпоставими.И да ако се заплеснеш много на компютъра може да те загризат.
8
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз съм имала, така че подкрепям - колкото и да се стараеш чиста къща и котка са несъвместими думички. Аз избирам първото.
7
18
 
4
 
! Отговори
Оня преди 7 години
Добре сготвени са по вкусни от заешко!
6
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За да станат наистина вкусни и сладки, тънкостта е както при кучетата - в студената обработка. Трябва да се дерат живи, така отделеният при стреса адреналин прави месото невероятно вкусно. Оттам нататък вкусове различни - с картофи, ориз, зеленчуци...
5
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
3, ти май имаш опашка, та правиш такива пожелания. Повечето хора обикновенно нямаме. Стара мома с опашка си е гадничко....
4
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Котката може най-изненадващо да ухапе или издере някой, най-често гост, но и собствениците си също.
3
38
 
13
 
! Отговори
77777 преди 7 години
Принципно котките са гадни същества, но ... има и други причини - пускат косми навсякъде, които нямат изчистване, всеки гост още от вратата усеща миризмата, развъдник са на бълхи и кърлежи. Разбира се котките са подходящи най-вече за стари моми, които никой не може да изтърпи.п.п. имал съм котки
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
21 -ВАТА ПРИЧИНА Я ПОЖЕЛАВАМ НА НАПИСАЛИЯТ Я!!!!!!!!!
1
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обожавам ги. Много са готини. Като цяло ако живееш в къща е добре да имаш животинка , много е успокояващо.