Превъзпитават проститутка с книги и феминистки филми

Неин клиент ще трябва да й ги осигури, реши съд в Рим
24 сеп 2016 16:36, Екип на Dnes.bg
17
Превъзпитават проститутка с книги и феминистки филми
Снимка: Архив, Reuters

Съд в Рим осъди мъж, хванат да използва платени сексуални услуги от страната на 15-годишно момиче. Освен закономерната присъда - 2 години затвор клиентът ще трябва да си направи труда да купи на непълнолетната проститутка куп книги, които е пропуснала в детството си, пише "Монитор".

Според присъдата мъжът ще трябва да купи на тийнейджърката 30 тома с феминистко съдържание. Освен книгите клиентът на нощната пеперудка ще трябва да се включи в превъзпитаването й като осигури тя да изгледа два филма с феминистко съдържание.

Съдията Паола ди Никола е преценила, че след тази културна обработка и шлайфане момичето ще осъзнае, че проституирането нарушава женското й достойнство.

В списъка връчен на осъдения като "феминистки" книги са определени "Дневникът на Анна Франк", поемите на Емили Дикинсън и произведенията на Вирджиния Улф.

Разследването по това дело тече от 3 години, след като италианската полиция разкрива групировка, която доставя непълнолетни проститутки на клиентите си. По данни на полицията повечето млади последователки на най-старата професия харчели изкараните пари за дрехи и смартфони.

Шефът на групировката бил осъден на 9 години затвор, като се съобщава, че съдът е преценил, че никой не е принуждавал тийнейджърките да се отдават на клиентите за пари, и затова присъдата не е от най-суровите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: римкнигипроститука
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** феминистки? Сега ще искат да им плащат без да са извършили каквато и да е услуга - само да ги погледнеш и...
10
1
 
14
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Е че защо? Аз си мисля, че момичето може и да прочете "Война и мир", "Анна Каренина", "Братя Карамазови", "Клетниците", "Дон Кихот" и още цяла дузина класически произведения и пак да си работи като ***. Едното не пречи на другото според мен.Просто ще си вдигне класата и ще стане елитна *** която разбира от класическа литература, не съм ли прав?
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе 2 филма ще ги изгледа. Ама 30 книги как ще ги прочете, направо не ми се мисли....Не трябваше ли да е обратното - 30 филма и две книги?
8
1
 
13
 
! Отговори
4. Ако някойСутеньор преди 7 години
установи, че някоя от труженичките не е чела от книгата и не може да преразкаже съдържанието й, да я глобява и за наказание да я слага на по-необоротно място. Така ще се стимулира стремежът към четене.5. Когато МВР спипа някой сутеньор и докаже с какво се е занимавал той, да се взима предвид дали неговите момичета са чели книги. Експерти може да ги препитват и оценяват по шестобалната система. Колкото повече жрици са чели и са запомнили нещо, толкова по-ниска да е присъдата на сутеньора им!
7
2
 
16
 
! Отговори
Бравоооо! преди 7 години
Италианците са постъпили находчиво.Предлагам:1. Занапред, който ходи да търси разтуха на Околовръстното, да носи и по един пакет с възпитателна литература. След консумацията на разтуха, да подарява книгите като допълнителен бакшиш на съответната госпожица.2. Сутеньорите пък да минават с едно микробусче и да събират тези книги, за да направят нещо като Библиотека на колела.3. Докато чакат клиенти, каките да са задължени да четат книга. Сутеньорите да им дават по една и после да ги изпитват
6
1
 
5
 
! Отговори
бай Петко преди 7 години
Въххх... !!!
5
11
 
17
 
! Отговори
Партизанката преди 7 години
Много лесно, но на правителствата не им е удобно - забранете проституцията, както в Иран и Северна Корея! Сводници и клиенти - на бесилката, и туйто - щото те трябва да се превъзпитат. Забрана на порно, на хомосексуална пропаганда, на наркотици, дискотеки, казина, елек. игри, избиване на мафията и босовете, смъртна присъда за престъпниците и мутрите, депортиране на ***, стоп на чалгаа, Криско, Лейди Гага... и готово. С една дума, забрана на ДЕМОКРАЦИЯТА, защото е ВРЕДНА ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ!
4
6
 
47
 
! Отговори
факт преди 7 години
Точно фиминистките книги превърнаха повечето съвременни жени в ***.
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** > феминистка
2
7
 
40
 
! Отговори
хуманист преди 7 години
По-малкото зло, не е ли да си останат ***?
1
7
 
42
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
"В списъка връчен на осъдения като "феминистки" книги са определени "Дневникът на Анна Франк", поемите на Емили Дикинсън и произведенията на Вирджиния Улф."Тоя свят тотално изтрещя!Това да превъзпитаваш *** с принципите на феминизма, е все едно да възпитам прасето си да не лежи в лай.ната си!