Пълна промяна: Вещите, които ползваме, преди и сега

Вижте как са се променили те през годините
23 окт 2016 21:40, Александър Попов
23

Телефонът преди и сега. Снимка: klyker

Спомняте ли си първата четка за зъби как е изглеждала? Прилича ли на тази, с която сега почиствате зъбите си?

Вещите, които ползваме или ни заобикалят се променят със скоростта на светлината и нямат нищо общо с това как са изглеждали преди. Това със сигурност ще го потвърдят хората, които имат спомен за живота през миналия век.

Вижте как технологиите променят заобикалящата ни среда. За добро или за лошо...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
друга жена преди 7 години
До Женаабе няма ли груба мъжка буза в която да се отъркаш не ми говори...
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 20Е по голяма глипост не бях чел скоро. Тез 7% големия пръст на крака ли си ги изсмука?
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За голяма част от посочените вещи няма кой да потвърди - имаме спомени само максимум от втората половина на 20-ти век, има ли някой сред нас, който да е писал с перо и да направи съпоставка с химикалката?
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съвременните вещи са много по съвършени но много по нетрайни.
11
5
 
25
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Помня че преди...ползвахме салам от месо,сирене и кашкавал от мляко,хляб от пшеница и вино от грозде.Сега е...трудно да се каже от какво ги правят...изброените продукти.Промяната е...пълна.
10
9
 
1
 
! Отговори
До Мъж преди 7 години
Аз също бях с дълги пръсти и красиви крака, на 20 започнаха да ми излизат косми и започнах да ги епилирам дори по времето на Тодор Живков, след 90те си направих операция за корекция на носа, 99та на гърдите и се ожених и за турски бизнесмен с много пари. Да ти кажа само че това са истинските мъже. А това че до скоро не си имам косми означава само че си с забавено развитие !
9
0
 
4
 
! Отговори
stupid преди 7 години
4,5,6,8,10 къде е промяната ?
8
4
 
4
 
! Отговори
Мъж преди 7 години
До: ЖенаБраво бе! Върти сучи, гледаш пак да изкараш колко беше хубаво при бай Тошо!За твое сведение, моите пръсти си бяха дълги още докато бях на 20 години, както са дълги и сега, когато съм на 52.А да, и косми нямах почти никъде, аз мустаци нямах докато навърших 40 години, хеле пък косми по гърдите да съм имал!Едва сега ми поникнаха някакви и то тънички и бледи.
7
6
 
9
 
! Отговори
O.D.B преди 7 години
Бръснача,будилника и книгите......Класика, на която никоя съвременна технология не може да постигне същия ефект.
6
1
 
1
 
! Отговори
Игорь 18г. преди 7 години
Баба като я видя каза, ***, не го сменям за Мерцедеса
5
8
 
14
 
! Отговори
Жена преди 7 години
Трябваше да сложите и снимки на мъже. От груби, космати, грозни животни от преди един век до изтънчени, елегантни, напарфюмирани метро-мъже с изящни дълги пръсти днес (не всички са такива днес, но вече има!)
4
4
 
12
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Е да ме прощават много, ама такава тоалетна хартия аз не помня да сме имали!Тази тоалетна хартия виждам че е американска. Ние ползвахме за тоалетни нужди вестник "Работническо дело". С него се бършехме след като го прочетем внимателно разбира се, щото в супера нямаше такива хартии.
3
2
 
10
 
! Отговори
Игорь 18г. преди 7 години
Аз затова си купих отново лада,прогресът ме подтиска Пра-пра дядо като я видя и каза:- вече мога да умра спокойно, само не разбирам защо са я натъпкали с никому ненужни екстри. Отопление, климатик, радио на FM, дясно огледало, задна чистачка.
2
4
 
14
 
! Отговори
КМД преди 7 години
Абе като се погледне реално, драстична промяна има само в ... комуникационните средства и средствата за предаване на информация - телефон, телевизор и електронна книга. Другите вещи са се променили повече от към визия и функционалност, но не и от към същност. Т.е. драстичната разлика е само начина на комуникация ...
1
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снимката компютър-таблет е изключително глупaвa. По кой начин ще сравниш компютър с таблет, освен ако не си някой *** кравар...По производителност таблетите са на ниво PIII - поколение от края на 90-те години. Тоест, 20 години назад спрямо обикновените компютри...