Навиците, които ще свалят 10 години от възрастта ви

Как да се подмладите без помощта на скалпела и инжекциите
5 дек 2016 16:14, Екип на Tialoto.bg
9
Навиците, които ще свалят 10 години от възрастта ви
Снимка: Evening Standard

Не е нужно да си слагате ботокс или хиалурон, за да изглеждате по-млади. Лицето не е единственият издайник на възрастта. Дори да намерите перфектния лекар, който да изглади кожата ви, трябва да се погрижите и за други неща.

1. Спортувайте редовно
Не само че така ще запазите теглото си в норма, а и ще бъдете тонизирани. Циркулацията на кръвта ви ще бъде засилена и ще имате по-свеж вид. Вдигайте тежести, за да изваете мускули. Мускулите придават младежко излъчване.

2. Използвайте крем за околоочния контур
Много жени погрешно чакат да се появят бръчките около очите им, за да започнат да употребяват козметика. А тези тънки линии сякаш изписват годините ви на челото. Намерете подходящия крем за вашата кожа и превърнете употребата му в религия!

3. Носете небрежно косите си
Кокове, опънати коси, ретро карета с бретони – тези прически са типични за по-зрелите дами. Освен ако не ви се налага да ходите на бал, носете косите си пуснати, леко начупени и небрежни.

4. По-светли нюанси?!
Ако косата ви не е чисто черна, обмислете вероятността да я изсветлите леко – тип омбре, по краищата или да вкарате кичури. Светлият цвят ефективно сваля годинките!

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Спорт!Подходяща козметика(може да не е най-скъпата, но поне да е съобразена с нуждите на кожата и най- малко от медицинската козметика). Процедури (според препоръчаното от добър дерматолог, няма смисъл от ботокс на 20. )Усмивка.Добър подбор на дрехи .
8
1
 
20
 
! Отговори
лошо преди 7 години
Голяма част от бг-жените, като преминат 25 години тръгват по пътя на българския мъж, нямат време за нищо, нито за спорт, нито за да сготвят, дай им да киснат по кафенета или пред офиса/магазина с цигарка и кафе. Нощните приключения се прикриват с килограми нискокачествен грим и така.....
7
2
 
26
 
! Отговори
Перко преди 7 години
" ...Косатките цял живот плуват, хранят се с риба и пият вода, но въпреки това са дебели. Зайците скачат и се движат, без да спират, но не живеят повече от 15 години. Костенурките не тичат и не правят нищо, но живеят 450 години ..."
6
2
 
19
 
! Отговори
Баси Държавата преди 7 години
Какви кремове,каква козметика!Факторите са добър ген ,спортна кариера и достатъчно висок стандарт за допълнителни процедури,така че една жена на 50г. да Ви се иска да я о....пънете.С млад мъж до нея и редовни изпъления,няма да й дадете годините.Казвам го защото аз правя точно това-о.......пъвам жена с перфекто тяло и визия и то на 50г. и си има ефект.
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вечно са влюбени затова изглеждат, така.
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Играе скъпата и качествена козметика. Специалните храни и редовните тренировки насочени под ръководството на професионални диетолизи и треньори.
3
1
 
17
 
! Отговори
Агджата преди 7 години
Някои жени просто не остаряват. Родили по 2 деца, ако не знаеш, ще кажеш че е на 19 години. Има и обратните случаи.
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
....Намерете подходящия крем за вашата кожа и превърнете употребата му в религия!.......Точно така, подходящ, общодостъпен, ефективен и доказан крем за редовно мазане, но не само околоочния, и други контури трябва да се мажат редовно.
1
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако ще да сте розова коса, ако гена вие да сте младолики, такива ще сте си.