Зодиите, които имат най-силна интуиция са...

Почти невъзможно е да ги омаете и да ги заблудите
19 яну 2018 22:40,
14
Зодиите, които имат най-силна интуиция са...
Източник: pexels.com

Хороскопът може да разкрие кои са добрите и лошите черти на всяка зодия, но може да даде и някои други сведения за личността ни, като например кои от нас имат най-силно развито шесто чувство.

Какво означава интуицията? Това е, когато знаете, че партньорът ви ще получи работата, за която току-що е кандидатствал, или имате чувството, че ще се чуете с човек, с когото не сте говорили месеци.

Интуицията е онзи малък глас, който всички ние имаме, но невинаги му обръщаме внимание. Много често пренебрегваме интуицията си и нерядко съжаляваме за това.

Ето и кои са зодиакалните знаци, при които тя е най-силна.

Рак

За родените под този знак интуицията и осъзнаването на емоциите вървят ръка за ръка, затова не е никак учудващо, че те имат и силна връзка с вътрешния си глас.

Раците отделят специално внимание не само на емоциите на хората, които са им най-близки, те са отзивчиви и към чувствата на напълно непознатите.

Силната интуиция на представителите на този знак вероятно е и причината, поради която толкова много хора се чувстват комфортно да говорят с тях – те знаят, че ще бъдат разбрани, без да им се налага да обясняват много.

Кои са другите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Риби преди 6 години
Аз за това ли често познавам мачовете от Еврофутбола?
10
3
 
4
 
! Отговори
Mamina kukla преди 6 години
До Mamina kuklaА вие. дето ми нацъкахте минусите - е, добре де, и тогава знаех, че дворна котка не се целува, но тя ме умиляваше със сладката, миловидна муцунка. Какво да правя...
9
5
 
4
 
! Отговори
Mamina kukla преди 6 години
До АнонименАз съм Рак родена под влиянио на Лъв, което помага в отношенията с околните, един вид "слънчев рак".
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За раците и интуицията спор няма, с каквито и хора от тази зодия да съм общувала, (мъже и жени), оставам изумена от способността им да четат мислите на човек и съветите им винаги са правилни. Освен това като цяло са спокойни и тактични хора, умеят да слушат и са грижовни. Но понеже съм съседната зодия Лъв, за себе си също мога да кажа че имам страхотна интуиция, която никога не ме е подвеждала. Скорпионите обаче не ми харесват,непредсказуеми са.
7
8
 
9
 
! Отговори
Mamina kukla преди 6 години
Аз съм зодия Рак. Това е вярно за силната интуиция на Раците: като дете обичах да прегръщам и дори да целувам котката, която беше дворна котка. Баща ми тормозеше котката, когато го правех. И аз вярвах, че като порасна ще имам котка и никой няма да ме спира да я прегръщам. Котачето ми, което доживя до 20 години и 2 месеца се възнесе преди два месеца. Имам силна интуиция и за много други неща.
6
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОТ 5 И е толкова истинска речта, че чак се събуждам и си викам...добре де кой ми вкара тия думи в сънят ми, като аз нямам капацитета да ги употребявам?
5
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 4 Младеж, не ми се натягай с излишна себеирония. Оня ден сънувам човек когото познавам и му чувам думите...Изнесе ми реч коЯТО той може. Аз тези думи, такъв репертоар не мога да си измисля в сънищата си. Кажи ми к'во е това?
4
6
 
4
 
! Отговори
Овца преди 6 години
До 3: Благодаря ви за коментара, тъкмо си мислех че прераждане няма... Говорим за интуиция... Шесто чуство, мога още много примери да дам от живота си!!! Не разбирам защо ги виждам и нищо немога да променя...
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 1 Ти не знаеш ли че някои сънища изпреварват действителността в която живееш? Това си го обясняват учените, че има задгробен живот и при прераждането ти се случват тия неща.
2
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Близнаците са с най- силна интуиция, колкото е силна и прикритостта им.Най-отвратителната зодия.
1
5
 
7
 
! Отговори
Овца преди 6 години
Аз съм зодия овен, искам да споделя малък опит... Моля който има по голям да ми помогне мъничко за да се опозная. Преди много години сънувах една девойка... Мокър сън... След време се запознах с нея.... Купих и същите дрехи " с който я сънувах" за един неин рожден ден. Оказа се че я познавам от дете... Беше се изгубила в един град и аз още дете се опитах да и помогна...това вече са спомени... След като разгледах албума със снимки се сетих... За случката...звучи като филм фантастика ...