Рапърът 100 Кила отново заляга над учебниците

Явор Янакиев продължава образованието си от 10 клас
24 май 2018 12:20, Екип на Bulgaria On Air
43

Един от най-известните рапъри у нас Явор Янакиев - 100 Кила реши да продължи своето образование от 10 клас. В интервю за Bulgaria ON AIR той призна, че е осъзнал колко важно е образованието и дори е решен след завършване на средното да запише и висше.

"Причината да напусна училище беше моментът, в който трябваше да взема решение да работя, за да припечелвам така нужните ни пари с брат ми. Имахме подкрепата на майка ни, която работеше дълги години в Гърция. Започнах да работя лятото, след това и зимата, така оставих училището след 10 клас", сподели рапърът.
 
Явор Янакиев сега е категоричен, че човек винаги има какво да научи и трябва да отделя време за образованието.

"На хората им се учи, затова записват университети. Лишиха хората, които ни обучават от парички", констатира с тъга 100 Кила.

Той изяви готовност да атакува и висшето образование след средното. Рапърът обяви, че има много голям интерес да работи за Държавна сигурност и подчерта, че е голям родолюбец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 29: Добре си учил, но сВерите не си научил...
27
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имате впредвид ромът Явор Янакиев понеже не е българин , имената лъжат в тоа глобален Свят кои какви имена си лепва
26
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До човека с комплекса - забрави за тая дреболия, щом можеш да се издържаш и имаш стаж в сверата в която работиш, всичко е наред. Колкото и да им се иска на някои хора, образованието не те прави по интелигентен. Учих информатика и компютърни науки в Германия и се нагледах на инжинери, които си взимат изпитите като назубрят и после всичко забравят. После на интервю като ги питат как се дефинира масив и гледат като паднали от Марс. Тая диплома при тези хора не означава абсолютно нищо!
25
0
 
0
 
! Отговори
до Ставри 15 преди 5 години
Човека е написал, че е изпаднал в по- горните класове, а граматика се учи доста преди това.
24
1
 
17
 
! Отговори
Aaaa преди 5 години
Говорил съм си с килата и освен че се облича като клоун всъщност е много добър човек. Толкова земен тип че направо не е за вярване.Това е правилният път който е поел. Учене до гроб
23
0
 
4
 
! Отговори
До 25 преди 5 години
И откъде разполагате с тази интересна статистика?
22
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно ми е да чета постове на хора, които се хвалят, че и без образование са успели в живота. Какво сте успели? Да поизкатате някой лев? А не можете да напишете две думи без правописни грешки! Да се изучиш означава да добиеш нов поглед върху живота, да изградиш нов стил, различен от чалгата, в която сте накиснати.
21
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Дори се чудя как е стигнал чак до 10-ти"Те тия принципно ги пускат да минават напред, защото ако не го правят, повечето ще си останат цял живот в първи клас, а почти никой няма да може да стигне осми...
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 18Ама този освен да мрънка срещу тези, за които му платят, в дует с Михо Плесника, друго не прави.
19
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То по текстовете му личи, че не е изкласил. Дори се чудя как е стигнал чак до 10-ти, да не говорим, че ше му трябват 5-10 години за да завърши.
18
4
 
12
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Този не го бях чувал досега. Говори обаче добре .... мизе(р)сцена от клипа му - е бъдещето на България!Четейки огромна част от коментиращите, се убеждавам , колко много е паднало нивото на ОСНОВНОТО (У)бразование в България.На 24.5. гъмжи от граматически изтъзици ...Чета:От долу ... ***...и прочие бисериЧестит ви празник илитерати:-)
17
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки който се бори в този живот в рамките на закона, без да мърмори, без да обвинява държавата, политиците, американците, извънземните и т.н., за собствените си провали и грешки, печели моето уважение и симпатии.
16
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държавна сигурност..ахахах. Яворе, Яворе, теб освен в тв халтурки за разни епизодични роли, на друго място няма да те вземат - не си човек, който ще създаде или постигне нещо стойностно. А всеки човек може, но на тези като теб просто халтурата им е в кръвта...
15
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЗагубенОбразованието не е диплома или самоцел! Именно тези схващане деградират и обезличават образованието днес и то не само в България. Образованието е процес на придобиване на знания и умения, и в днешния динамичен свят, той далеч не се ограничава с диплома от гимназия или университет, това е непрекъснат процес. Има достатъчно примери на хора без диплома, оставили дълбока следа в човешкото развитие във всичките възможни сфери - това кой си и какво можеш, си зависи само от теб.
14
1
 
12
 
! Отговори
Ставри преди 5 години
до 10 и 11По изложението написано от Вас , не мисля , че сте без образование, а че сте добър в свободните съчинения.Граматически също е добре издържано., нетипично за необразован.
13
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само адмирации от мен, това е правилното мислене - човек трябва да се развива през целия си живот.
12
4
 
4
 
! Отговори
Загубен преди 5 години
До Нема се оправимМоже и да си прав но само за материалния аспект, личноста му и "моралите" му са отблъскващи. Не бих искал да съм в неговите обувки със сигурност.
11
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СтавриНавсякъде по света голяма част от големите звезди в шоубизнеса нямат висше че и понякога нямат и средно.
10
4
 
5
 
! Отговори
Загубен-Магубен преди 5 години
от комплекса за малоценност без да си завърша образованието? Ментално се убеждавам че образованието ни е съмнително ако ще и вредно, по обективни показатели не съм глупав, не ми липсват знания и кой знае какви умения но пак се чувствам като малко извън системата заради образованието. Мразя го това подводно чувство, всеки път като си мисля че не ме лови, виждам след време в ретроспект как действията ми са продиктувани от компенсаторен механизъм свързан с липсата на образование. Ужас
9
7
 
18
 
! Отговори
Загубен преди 5 години
Килата като човек няма какво да го коментирам, случи се обаче че имам подобна история като него - 10-ти клас аут, поради същите обективни причини. С хиляди усилия семейстово успя да се задържи на повърхноста и след някое десетилетие сега припечелвам повече от повечето хора в България. Имам ок самочувствие заради разни успехи, ама имам и скрит от всички комплекс за дето нямам образование. Знам даже че образованието ни тук не си струва усилията, и не виждам смисъл да го уча но как да се оттърва

Спонсорирани публикации