Жена буйства по време на полет, завързаха я с тиксо за седалката

Тя се опитала да отвори вратата на самолета, нападнала стюардесите
12 юли 2021 20:10, Нели Христова
31
Жена буйства по време на полет, завързаха я с тиксо за седалката
Снимка: YouTube

След като се опита да отвори вратата на самолет по време на полет, жена бе залепена за седалката с тиксо. Тя е нападнала и екипажа на самолета.

Видео, публикувано в социалните мрежи, показва сивокосата жена с тиксо върху устата, а ръцете и тялото й привидно са залепени на седалката. Докато останалите пътници излизат от машината, минавайки покрай нея, тя крещи: "Ти! Ти! Ти!", а стюардесите спокойно кимат за сбогом.

Инцидентът е станал в полет 1774 на American Airlines, който е пътувал от Далас-Форт Уърт, Тексас до Шарлот, Северна Каролина във вторник.

Според Business Insider суматохата започнала един час след излитането на двучасовия полет, когато "всички стюардеси започват да тичат нагоре-надолу по пътеките и трескаво да си шепнат".

Екипажът заключил тоалетните и започнал да грабва торби от горните кошчета, но не казал какво точно се случва.

"Това беше хаос и никой не знаеше какво се случва", пише @ lol.ariee - потребителят,  който заснема видеото.

Накрая пилотът помолил хората да останат на местата си поради "неприятна ситуация в самолета", въпреки че не дава повече подробности.

Докато самолетът кацал, стюардеса, която седяла в близост до пътниците, обяснила, че една жена, която преживяла очевиден психически срив "имала изблик" и се опитала да слезе от самолета. Тя казвала: "Трябва да сляза от този самолет", насочила се към изходите и започнала да блъска по вратите, крещейки: "Трябва да ме пуснете от този самолет!"

Съобщава се, че жената е започнала да хапе, плюе и атакува стюардеси, което в крайна сметка е накарало екипажа да я "свали" и да залепи устата й с тиксо.

Видеото показва полицай и медицински персонал, които чакат до входа на самолета, докато други пътници напускат кабината след кацането

Говорител на American Airlines заяви пред Business Insider в изявление по имейл: "Жената се е опитала да отвори предната врата за качване и физически е нападнала, ухапала и причинила нараняване на стюардеса. Приветстваме нашия екипаж за професионализма и бързите усилия за защита на хората на борда.

"Спешният персонал се е срещнал с екипажа на полета на земята в Шарлот и е откарал жената в местна болница", съобщава авиокомпанията, която я включи във вътрешния списък на американците със забрана за качване на полети в очакване на разследване, съобщава FOX News.

@ lol.ariee каза в последващото видео, че вярва, че "това, което се е случило, изглежда е било извън контрола на жената. Тя се е страхувала."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
1
 
! Отговори
Германец преди 2 години
На външен вид, а и по поведение, прилича на антиваксърка. Случаеност?
24
1
 
3
 
! Отговори
Бате Сечко преди 2 години
Двойната доза на Пфайзер й е дошла двойно....!? OMG
23
1
 
27
 
! Отговори
Додо преди 2 години
И естествено, само защото жената е от европеидната, бяла раса, това я прави феър гейм, дивеч за отстрел за корпоративните медии и нейните кадри са широко разпространени! Ако обаче беше африканка, или кафява мохамеданка, щяха да хъката-мъката, да я оправдаят, за нищо на света да не покажат дори нейна снимка, както и да обвинят белият върховизъм и системният расизъм за инцидента!
22
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Свръх дозите идват в повече. Интересно, ако беше от тъмната боя, дали стюардите,от авиокомпанията , щяха да бъдат съдени?
21
1
 
31
 
! Отговори
един преди 2 години
Е щом е бяла няма проблем, даже можеше да я набият. Виж ако беше чернокожа тогава не може, щеше да е трагедия.
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горката жена и горките хора, а защо са и залепили с тиксо устата, за да не каже какво се случва? Ами ако са я облъчвали?
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Локдауните си казват думата. Тепърва ще им берем последствията
18
8
 
8
 
! Отговори
Това е Хистерия преди 2 години
При жените в състояние на ХИСТЕРИЯ правят профилактично терапия поне в Америка на тези жени им слагат вибратори и си успокояват и кротват до следващата процедура.
17
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Екипажът започнал да грабва торби от горните кошчета." Пълна абракадабра. Ами това как ви харесва?: "Предната врата за качване." Ако беше трамвай, щях да се опитам да разбера последното, но това е самолет.
16
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Черните не виждат проблем, като гледам коментарите под видеото.Но ако беше черен, щяха да пискат, че не може да диша. Белите могат да дишат всякак. Има хора, за които това може да е животозастрашаващо. Това, че са я вързали - айде, ама да й запушат устата с тиксо, за да не я слушат - егати гнуснитеотрепки.
15
11
 
19
 
! Отговори
магаревъд преди 2 години
Това е бойко борисов преоблечен като трансджендър да не го разпознаят докато бяга. Обаче заспал и сънувал радев.
14
2
 
11
 
! Отговори
hahah преди 2 години
по тия щати които ги пише е пълбно с психари не е истина
13
1
 
41
 
! Отговори
z-rock преди 2 години
Ако беше тъмнокожа, събратята й още утре щяха да съборят поредната статуя и да започнат поредните размирици!!!
12
3
 
9
 
! Отговори
Ваксините за КОВИД преди 2 години
не Прощават - Приони в Мозъка и резултатите са Видими!
11
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Луди има навсякъде, дори в самолета.
10
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А защо ни занимавате с глупости?
9
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е бяла жена в САЩ, още повече и в С. Каролина, тоест живота на белите там няма никакво значение. Нека се радва, че чернокожите не са я изхвърлили от самолета за да се позабавляват малко.
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудя се само защо не са я пуснали...
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така и така са я вързали...
6
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жената е била симпатизантка на ИТН и чалгаря славин трифонов!