Отравянето на Скрипал е атака срещу ценностите

Британският посланик в Русия говори пред медиите
Обновена: 17 мар 2018 12:51 | 17 мар 2018 12:49, Александър Попов
138
Отравянето на Скрипал е атака срещу ценностите
Снимка: Reuters

Британският посланик в Русия Лори Бристоу каза днес, че отравянето на бившия руски двоен агент Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия във Великобритания е атака срещу международните ценности, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата
"Винаги ще правим това, което е необходимо, за да защитим себе си, съюзниците си и ценностите си от подобна атака, която е не само срещу Великобритания, а срещу основаната на правила международна система, от която зависи безопасността и сигурността на всички страни, включително Русия", заяви Бристоу пред репортери, след като беше извикан в руското външно министерство, за да бъде информиран, че Русия ще изгони 23 дипломати в отговор на обявеното тази седмица решение на Великобритания да експулсира 23 руснаци.

"Тази криза възникна в резултат на ужасяващо нападение във Великобритания, опит за убийство на двама души, с използване на химическо оръжие, разработено в Русия и необявено от нея пред Организацията за забрана на химическите оръжия (ОЗХО), както Русия е била и е длъжна да направи съгласно Конвенцията за химическите оръжия", каза той.

Според него Великобритания е дала възможност на Русия да обяви използваното в Солсбъри вещество пред ОЗХО, "но това не е било направено", предаде ТАСС.

"Както заяви министър-председателят на Великобритания, ние не предприемаме мерки срещу руския народ. Голяма част от работата на нашето посолство е насочена към развитие на отношенията между народите", заяви Бристоу.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
1
 
1
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
И какви ценности има един двоен предател,нещо не разбрах?
106
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Русия и ценности. Там се кланят на мумии в мавзолеи.
105
1
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Тия се опитват да създават напрежение с Русия с надеждата да изкярат нещо в "сделката" за напускането на ЕС.
104
2
 
5
 
! Отговори
Майко мила преди 6 години
Тия и ценности. Содомия
103
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само дето бърка Русия с СССР. Щото това вещество е разработено в СССР. А сега го имат практически всички защото създателя му е написал формулата му в книгата си. Той живее в САЩ отдавна.
102
1
 
11
 
! Отговори
Аспарух преди 6 години
Двуличните Англичани,са експлоатирали почти целият Свят.Там където са били тези гадове,направо си е било робство.Прочетете или ако можете вижте,каква огомна е разликата между дъжави,които са били Английска колония и други,Португалска,Испанска или Френска.Безумци,които могат да подпалят война!
101
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Атака срещу ценностите е съществуването на великобритания. Тя нарушава всички демиократични и човешки правила. И винаги е била срещу България.
100
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
TAKA E POSEGATO E NA ANGLOSEKSLONONSKITE KRYVOEMESITELNI I OTVROVITELNI CENNOSTI SPRAVKA SCHEKSPIR
99
1
 
12
 
! Отговори
Западът преди 6 години
Ценности НЯМА. ТАМ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕННОСТ СА ПАРИТЕ.Всичко останало е уродливо и изродено.
98
1
 
8
 
! Отговори
7 преди 6 години
чии ценности?
97
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярно е. Великобританските служби посегнаха на човешките ценности и на човешкия живот в името на една гнила и съшита с бели конци политическа интрига. Посегнаха на човешки живот, за да прикрият присъствието на техни спец части в Сирия, които си сътрудничат с терористите. И в Англия и в Сирия става въпрос за английско химическо оръжие и провокации.
96
1
 
15
 
! Отговори
кви ценности преди 6 години
Кви ценности кви пет лева. Хомосексуализъм, некрофилия, геронтофилия, педофилия, скотофилия и др. подобни вървящи ръка за ръка с русофобията.
95
1
 
9
 
! Отговори
Ne zabravqm преди 6 години
I kakvi sa im cennostite !?
94
1
 
20
 
! Отговори
нови мерки преди 6 години
Тереса Май: Готвим нови мерки срещу Москва - ще им изпратим британски педофили, носители на европейски ценности!
93
1
 
10
 
! Отговори
Спиро преди 6 години
Значи, ако те утрепат с лопата, са виновни китайците.
92
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ценности??срещу какви ценности?просто циркът си тръна от Лондон, а клоуните останаха там!!ценности имали те!знаем си ние какво имате и какви ви са ценностите, ха-ха
91
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
106, ТОВА КОЙ.
90
5
 
27
 
! Отговори
11 преди 6 години
Ценности?! Какви са те - джендърфилство, педофилство и чалмофилство. Пълен ***.
89
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вашите международни ценности като двуличие, интересчийство, откровен грабеж, ***-мендър дивотии, предателство, геноцид, двойни стандарти, лъжи, кражби и измами?Дай Боже повече такива атаки.
88
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 104Тука пък понеже сте много образовани. Даже не знаете кой е Македонизирал Пирин насила. Не знаете почти нищо за ВСВ само това кво са ви деънкалии чужди агенти по времето на соца. Айде няма смисъл да се меришш с Английската империя :))