19-годишна пребита до смърт от приятеля си в Айтос

Двамата имали дете на 2 години и 8 месеца
17 юни 2018 11:37,
87
19-годишна пребита до смърт от приятеля си в Айтос
Снимка: Булфото, архив

19-годишно момиче от Айтос е било пребито до смърт на 16 юни, за убийството е задържан нейният приятел.

Той е на 27 г. от столицата, криминално проявен, съобщиха от ОД МВР Бургас.

Сигнал за тежкия инцидент е получен в полицията около 20:25 ч. на 16 юни.

В жилище на ул. "Хаджи Димитър" е открито младо момиче в безсъзнанание, с множество травми по главата и тялото. Пострадалата е откарана в болница, но издъхва в 02:40 ч. на 17 юни, вследствие на нараняванията си.

В полицията е задържан 27-годишният Теньо, с когото момичето живеело. Двамата имали дете на 2 г. и 8 месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
3
 
0
 
! Отговори
Да преди 5 години
До Амонимен 53Изглежда нормално момче. *** е, само от снимките е ясно.
59
2
 
7
 
! Отговори
До о преди 5 години
Жената избира, аз и да търся и да не търся, все тая. И да знаеш, тя не се е дърпала много, много, търсила си е мъжкарче и мъжкарчето е търсило агне и ето резултата.
58
1
 
0
 
! Отговори
о преди 5 години
До КоравосърдеченТози е съблазнил агнешкото, което едва ли си е търсило нещо, по-скоро мъжкарчето си е търсило агнешко, наивно и добродушно. А ти какво си търсиш или чакаш някоя дама да те намери?
57
2
 
5
 
! Отговори
Коравосърдечен преди 5 години
Toзи отначалото си е бил проидоха и наркоман, ама нали момичетата си падат по лошите момчета и този като се е занимавал с наркотици е имал и някоя паричка, и това моме е ахнало. Каквото си е търсила, това е намерила. Оборете ме, тук някакви генерализират, че всички мъже са *** и побойници. Не съм съгласен.
56
12
 
5
 
! Отговори
До 55 Анонимен преди 5 години
Няма нормални и възпитани момчета. Всички са такива докато жената не им роди дете. Тогава си показват рогата.Може да сметнете колко затвора за мъже има в България и само един за жени. 99% от мъжете са с криминогенен потенциал.
55
3
 
0
 
! Отговори
5 преди 5 години
До валентинаМного се извинявам, но защо а съседката, защо не а съседа?
54
2
 
11
 
! Отговори
валентина преди 5 години
нямам думи..а съседката???трябва да има закон,който задължава всеки,свидетел на каквато и да е агресия да се обади на 112,ако не го стори-то ще е наказуемо.Нямам думи..Как ще слушаш викове,плач,бой и Няма да се обадиш на 112?Няма значение дали някой подал жалба преди или не,ти си Длъжен,като човешко същество да се обадиш на 112....Колко можеха да се спасят,ако съседите звъняха на 112..
53
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези случаи са хиляди във България! За съжаление не малка част завършват и със сериозни последици а понякога и смърт.Защо става така? Ами защото няма възпитание! Момчетата от малки се стремят да станат престъпници виждайки че само престъпниците имат пари.А момичета се опитват да си намерят престъпник защото е по "модерно" и евентуално няма да се налага да работят надявайки се че мутрата ще ги издържа до живот.В същото време смятат нормалните и възпитани момчета за "***".
52
2
 
22
 
! Отговори
5 преди 5 години
Абе тоя дали е забелязал че тя е била на 15 когато е започнал да я наобикаля или точно това му е харесало и сега се сеща че е развратена. Мисловния му процес приключва дотук и не може да прескочи по-нататък, а именно че той е виновен.
51
0
 
3
 
! Отговори
Амонимен преди 5 години
Ето го хубавеца - desant.net/files/news/2018/06/17/tn/152922744013348.jpg
50
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълно е с такива изверги, които си изливат злобата върху безпомощните си жени вкъщи на затворени врати, а навън са неудачници и лицемери с маска пред хората...
49
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СЛОЖЕТЕ И 9 МЕСЕЦА БРЕМЕННОСТ НА 15 Е РОДИЛА :D
48
1
 
13
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
До сакинСигурно Патрик, Джеймс, или каквото ти е там в пилешкия мозък е по-подходящо за българин! Много си е добро името Теньо, но малко е ял бой като малък... Сега вече е късно....
47
1
 
48
 
! Отговори
Д. преди 5 години
Теньо Енчев е българин - погледнете му профила... За огромно съжаление не само между ромите има престъпници...Погледнете мутрите....А Парламента??? Роми ли са, че окрадоха държавата и доведоха народа до просешка тояга..?Нищо лично - това са факти.
46
2
 
30
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Тука е пълно с въшлясали бoклyци!Харесвало и да я пребиват!?Изродени болни мозъци сте вие!
45
0
 
29
 
! Отговори
Rock of ages преди 5 години
Този е за публична екзекуция чрез пребиване!
44
0
 
26
 
! Отговори
ФАКТ преди 5 години
А ми сега тоя трябва да изгние в затвора !!!! Аман от такива мъже !!! Криминално проявен, а на свобода !!! До кога ще е така ??? Сега е извършил и убийство,ЗНАЧИ -СМЪРТНА ПРИСЪДА !!!!
43
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубаво момиче, но тоя шебек я уби. Що за човек е това. Как допусна Бог това да се случи? Как искам тоя да ми падне. Ще му избия всичките зъби...напрово ще осакатя
42
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фейсбук: Теньо Енчев (( Begleca))
41
9
 
18
 
! Отговори
Не се очудвам преди 5 години
Как така я взема бе? Момичето да не е някаква стока във супермаркета? Те днешните момичета на 14-15г вече са супер захитрели и много добре знаят във какво се забъркват. Така че не ми излизайте със теорията за наивните безпомощни деца.Това не ви е 1960г.Днешните жени от съвсем рано се ориентират да си търсят богат батка. Просто явно ги влече драмата и екшъна. И така ддокато не пострадат сориозно.