Още в първи рунд: Тервел Пулев нокаутира Курзава

Съдията бързо прецени да сложи край на срещата
9 ное 2019 08:45, Петя Славова
30
Още в първи рунд: Тервел Пулев нокаутира Курзава
Снимка: архив, Булфото

Българският боксьор Тервел Пулев постигна 14-ата си победа в 14 мача на професионалния ринг. На галавечер в германския град Кьолн той победи представителя на домакините Кай Курзава с технически нокаут още в първия рунд.

36-годишният Пулев засипа с мощни удари главата на 43-годишния Курзава и съдията на срещата бързо прецени, че трябва да сложи края и. По този начин българинът постигна 12-ия си успех в кариерата с нокаут, пише БТА.

За Пулев, олимпийски медалист от Лондон 2012, това бе първи мач на ринга от повече от половин година, тъй като се възстановяваше от счупване на ръката.

В близките седмици се очаква българинът да изиграе още един мач, като по всяка вероятност той ще бъде в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
GG преди 4 години
До 20 И аз малко изопачих и не видях, че си писал ПЪРВИ хаах. Ми нормално е като си вече тотален шампион по малките да те предизвикват и да отправят заплахи, а ти да се държиш по умерено.
26
0
 
0
 
! Отговори
GG преди 4 години
До 20Ти сигурно си гледал над 100те мача на братя Кличко и знаеш кой какво казал преди това хаха. И тъпо е да се хващате за некви думи и да изопачавате общата картинка. Искаш да кажеш, че е по добре да не се обиждат и провокират? Айахах
25
0
 
4
 
! Отговори
Отговор преди 4 години
До GG 13 Те така си плюят по всичко. Че даже и по България.Какво да правиш ,мер.завци.
24
0
 
1
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
До Анонименdo 24.....govoria za ukrofashistite bratia Klichko !!! Pasmiana ...*** ! A ti si im se klaniai .kolkoto si shtesh . To oli go freni v Balgaria ...kolkoto iskash !
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лудото Ленче, кога Владимир Кличко стана политик, бе смешна отрeпкe? )))
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до Лудото Ленче Теб наистина не те слуша главата. Я се запознай с автобиографиите на братят Кличко и пак ела да ръсиш мега простотии.
21
0
 
0
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
До Анонименdo 20....a ti da si chel za korumpiranite fashisti Klichko ?!?? Parvo reketiori...posle boksiori ,nakraia politici I nai-nakraia v pandiza s rairana riza !!! Logichen zavarshek !
20
0
 
17
 
! Отговори
Курти преди 4 години
Лошооооо..............пребил го е преди рекламите.
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 17 GG Всички се обиждат??? Ти да си чул братята Кличко някога да обидят някой опонент ПЪРВИ, а не след провокативни обиди към тях???? Да си чул Хабиб Нурмагомедов да е обидил някой ПРЪВ, а не след провокативни обиди от опонента?Стана ми ясно колко следиш бойните спортове.
18
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до GG Че те и малките деца знаят за обидата" Малко моимиченце" изречена от Кубрат за Владимир Кличко месеци преди мача им. А това че всички обичаме онова надменно *** Макгрегър ме развесели яко. Я виж тук в този сайт когато Хабиб удуши Макгрегър да видиш колко хора написаха похвални постове тук за Хабиб и колко за Макрегър и да разбереш че 99% от постовете оплюваха ирландеца и се кефеха на Нурмагомедов! И аз се накефих максимално за дагестанеца как затвори голямата уста на Конърчо клоуна.
17
4
 
0
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
...tipichna balgarska divotia !!! Pliuite I malkoto deto imame !!! Bravo na Kubrat I na Tervel !!! Vbesiavat me 80%-nici ,imashti za aftoriteti v sporta ..a I po vsichko !!! Taka sashtite pliuiat I po Stoichkov,i po Grigor I po Blagoi .I po kogoto se setite balgarski sportiest uspial da postigne neshto v svoiata oblast !!! Vav futbola e sahstata shizofrenia .balgari v agitkata na chujd otbor I vikat srestu balgarskia ?!?? Kolko maloumni triabva da sa ?!!! Posle chujdencite pliuiat po balgarite
16
4
 
1
 
! Отговори
GG преди 4 години
До 15Аз това не го знам, но може и така де. Ми то всички се обиждат преди мача с цел провокация. Все пак това е боксьор и не играе шах. Каквото като е ***? Макгрегър е най дивият селянин в бойните спортове, ама всички го обичате нали...
15
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кубрат силно се надява да се бие с Руиз за световната титла, но ядец- Джошуа на 7 декември ще убие от бой Руиз на реванша и нашия пак ще напълни гащите от страх и ще си измисли поредната контузия.
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до GG Стига драска простотии, бе! Кубрат още месеци ПРЕДИ мача обиждаше Кличко на " малко момиченце". К'во се правиш на прооост и ми го защитаваш тоя сeляндур?
13
4
 
7
 
! Отговори
GG преди 4 години
Добри болсьори са братята. Не знам защо ги плюете толко. Имат добра техника и голямото българско сърце. Кубрат се изправи срещу най голямия тогава и не е срамно да паднеш. Преди това мина през добри боксьори. Наистина поведението му във въпросния мач беше неадекватно, но и теб да те млати Кличко няма си много добре...
12
0
 
5
 
! Отговори
Дядо Алцхаймер преди 4 години
Дядо Ви идва момчета,дерзайте !
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до БауЩо за простотия си написал? Какво общо имат успехите на Тервел и кариерата му с брат му?Нещо повече- Кубрат се бие в тежка категория, а Тервел в полутежка.
10
3
 
16
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Повече го харесвам Тервел ама заради брат си не можа да блесне и вече остаря ...
9
2
 
19
 
! Отговори
Браво на Тервел! преди 4 години
Поздравления за победителя !
8
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За нищо не ставате убитаци такива хвалете българския спорт и се гордейте с бокса и с постиженията на братя Пулеви. Най-вероятно вас са ви избрали да пишете глупости и да всявате раздор. Платени ***.