Славия загуби драматично от Черно море у дома

Кой къде е в класирането?
19
Славия загуби драматично от Черно море у дома
Снимка: БТА

С гол на Исмаил Иса в добавеното време Славия загуби драматично с 0:1 у дома срещу Черно море в двубой от 17-ия кръг в шампионата.

Още във втората минута красив ножичен удар на Даниел Димов мина над вратата на домакините, които отговориха с далечни шутове на Галин Иванов и Цветелин Чунчуков.

В 32-ата минута Георги Георгиев се подхлъзна извън наказателното поле, опитвайки се да спре Мартин Минчев, но нападателят на варненци не посмя да стреля от малък ъгъл и пропусна отлична възможност да открие резултата.

В последвалите минути гостите отново опитаха да изненадат "белите", като един път Георги Георгиев спаси удар на Илиан Илиев-младши, а след това и Исмаил Иса от съвсем близка дистанция не успя да засече центриране на Илиев в наказателното поле.

Продължението четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Путин е биновен
16
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
К'во сте се заджафкали за някакъв смешен мач от бг пародийното ни първенство, бре?Навийте си часовниците утре на 6 часа сутринта и гледайте зловещата битка между Уайлдър и Ортис. Стига ни занимавахте с тия футболни некадърници.
15
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 16- ти Велика вечер беше наистина за всички фенове на Барселона. Помня го тоя мач. Уникален Ривалдо.
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като говорите за задни ножици, най-добрият си остава Ривалдо. Аз като фен на Барса няма забравя последния мач една година между Барса и Валенсия в първенството. Барса беше на 5-то място, а Валенсия на 4-то с точка преднина и на Барса й трябваше задължително победа за да се класира за ШЛ.Ривалдо вкарва, ония изравняват, Ривалдо пак вкарва...Валенсия изравняват и в последните минути си викам: Ако сега Ривалдо направи хеттрик със задна ножица и не знам. 90-та Минута Ривалдо задна и гол! Откачих!
13
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 13 Мхм, добре че и ти уточняваш, че голът на Иса бил уникален за НАШИТЕ стандарти, щото на Руни страничната ножица от воле при подаване на Нани, няма как да я сравняваш с тази на Иса, на който топката му беше подарена от защитник на Славия в наказателното и той се подготвяше 2-3 секунди за да направи тази ножица. Сложи си ръка на сърцето и кажи че има десетки такива задни нижици в историята като на Иса в световен мащаб, но като сътраничната на Руни освен На Бастен едва ли има.
12
2
 
5
 
! Отговори
До 10 преди 4 години
Добре, че сам се поправи, че беше срещу Шити, ама не беше задна, а странична. А голът на Иса беше уникален за нашите стандарти, защо да го подценяваме, заради това че е българин, а не англичанин или бразилец ?
11
2
 
4
 
! Отговори
PinCode преди 4 години
Такъв гол си е направо за шампионска лига !
10
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
от 8 Извинявам се ...голът шедьовър на Руни със задна ножица беше срещу Манчестър Сити.
9
0
 
7
 
! Отговори
Наблюдател до 5 преди 4 години
Е, то е ясно , че не са били чак толкова много - 42 души, така че остава публиката да е била 39 души .
8
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 1 Муахахаха...вие тази дума "уникален" я използвате за щяло и нещяло, бе.Хубав гол на Иса от задна ножица, но толкова.Уникални голове със задна ножица са на Уейн Руни от 2012-та срещу Нюкасъл и на Мауро Брешан срещу Барселона 1999-та, които за мен са най-красивите голове със задна ножица. Я си ги пусни и ела пак да казваш кое е уникалното на гола на Иса.
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде, моряциии!!
6
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 2 Остави го дембелина Стефанов, той Господ го наказа достатъчно, след като синът му го затриха и не можа даже да си го намери.
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алоууу, що не пишете колко публика имаше на Овча Купел? 39 души или 42-***?
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Славия беше наистина отбор навремето...сега играят пред празни трибуни. Останали са им само няколко стотин души да ги гледат на стадиона на живо- дето са им върлите фенове от едно време...чичаци на по 50- 60 години.
3
1
 
12
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Едно време се редяхме на километрични опашки, за да гледаме някой мач от българското първенство. Ходехме два часа преди началото на срещата на стадиона.Днес пари да ми дават няма да отида да гледам тези бездарници в нагласеното им първенство.
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бат Венци, къде ви е публиката, бе бат Венци? Отдавна не бях гледал репортаж на мач на Славия. Гледам репортажа и гледам отсрещните празни трибуни без нито един човек.На стадиона 100 човека имаше ли, бат Венци? Иначе пак съдиите ти ли виновни, че твой играч се отърва само с втори жълт картон, където влезе грубо отзад на играч на Морето и можеше да му счупи краката..вместо директен червен картон, или че ви дадоха 2 минути повече в 3 минутното продължение за да изравните? Кажи, бе бат Венци?
1
7
 
12
 
! Отговори
Санчо Панса преди 4 години
Уникален гол на Исмаил Иса. Браво!!!