Скилър: Гаранцията от 100 000 лева е непосилна за мен

Бийтбоксърът за първи път коментира обвиненията срещу себе си
5 май 2020 11:17, Нели Христова
63
Скилър: Гаранцията от 100 000 лева е непосилна за мен
Снимка: Facebook

Александър Деянов, по-добре познат на публиката като бийтбоксърът Скилър, за първи път коментира обвинението срещу него и сестра му ЛиЛана за злоупотреба с евросредства. Той публикува пост във Facebook, в който обясни, че няма нужната сума от 100 хил. лева, за да плати гаранцията си.

Още по темата

"Здравейте на всички!

В момента се изправям пред най-голямото изпитание в моя живот. Повдигнато ми е обвиненение за участие в организирана престъпна група. Наложена ми е мярка за неотклонение - гаранция от 100 000 лв., която би следвало да бъде внесена в определен срок. Непосилна сума за мен.

Предвид всички тези факти, името ми може да бъде спрягано като един от най-опасните престъпници в България.

За всеки, който ме познава сигурно това изглежда нелепо.

През целия ми живот моята дейност е била свързана с изкуство и съм живял изцяло в творчески свят. Не съм имал дейности, взаимоотношение и контакт с каквито и да е било бизнес кръгове.

В качеството ми на управител на фирма “Скилър ЕООД”, която е бенефициент по проект за развитие на иновации, аз винаги съм се занимавал с това, в което съм компетентен и което е моя професия - бийтбокс изкуството.

Иновацията по проекта е свързана с това да бъде създадена онлайн платформа за обучение на деца, подрастващи и възрастни, както и създаването на универсален транскрипционен език, който да възпроизвежда отделните звуци и музикални комбинации. В следващ етап на развитието на тази идея целта е да стане възможно да се извлече от всяка аудио и видео информация под формата на текст (транскрипция), което би помогнало на милион брой хора, последователи на бийтбокс изкуството - да постигат бързи резултати в обучението.

Сумата усвоена по проекта е частична и до стотинка е отишла по предназначение. За всяка една административна или финансова процедура има документи за одобрения от всички проверяващи институции и комисии.

Зад фирма “Скилър” ЕООД стои целият ми професионален опит и имидж, който съм градил на хиляди състезания, фестивали и концерти по света и у нас. Не бих подложил на каквото и да е било съмнение целия този дългогодишен труд в областта на изкуството. Винаги съм осъзнавал сериозната отговорност да бъда бенефициент на проект с евросредства и съм сигурен, че рано или късно ще бъде доказано в съда, че няма злоупотреби.

Благодаря на всички близки, стотиците приятели и познати за оказаната морална подкрепа. В такива моменти прозират истинските взаимоотношения."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То е ясно. Вече всичко свърши. Няма повече пари от Еврофондовете за измами. Европа си има други проблеми с пандемията и с кризата която дойде. Сега бая "бизнесмени" ще операт пешкира. Яли, пили ама накрая не платили. Няма такъв филм. Всеки плаща накога.
50
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Деянов баща гледам, че чете тука. Навсякъде е наслагал по 1-2 обърнати надолу палчета
49
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пишещи наркомани сте!
48
1
 
20
 
! Отговори
Жорката преди 3 години
Колко време поживяхте със сестрата? 5, 6 години преди да се насерете? Поршета, биитбокс иновации, система за ранно предупреждение от заметресения? С Черепа се бяхте хванали и се мислехте за силни, но сега с него ще потънете. 2020 година вместо да си седнете на *** и да изкарвате пари като всички други с труд... сега ще ви е тегаво и напечено.Дано след като всичко свърши да сте заделили някакви пари някъде, че от високо лошо се пада
47
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мамин сладък, нямал парички за гаранция...Ами нищо, да поработи в панделата и после ще плати, какъв е проблемът?
46
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скилърчо, тези парички които сте взели със сестра ти трябва да се върнат. А вие да поседите в панделата. Тия пари са за бизнес, не за живеене нашироко. Нищо и това ще мине, но мисля, че трябва да полежиш в затвора. Успех ви пожелавам със сестра ти. Дерзай!
45
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бийтбокс е нищо друго освен *** през устата.Какво изкуство е това,какви пет лева,че този пореден безполлезник е взел европари за "иновации".Може би е искал да каже интонации на пръцкането.Европарите не падат от небето.Това са парите на европейският данъкоплатец.
44
2
 
16
 
! Отговори
Не знам преди 3 години
Дали си битбоксър, ама в панделката ако те сложат при някой реален боксър, определено ще бъдеш бит..
43
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това си е негов проблем
42
1
 
10
 
! Отговори
до 45 преди 3 години
...с дупе.
41
2
 
22
 
! Отговори
83838 преди 3 години
Сестра ти да ти я плати :)
40
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такива като него прикриват източването и прането *** пари с много успешен бийт бокс.За параван вършат някакъв никому неизвестен успешен бизнес, а отдолу идват източени и нелегални пари.Накрая разбира излизат чисти и всички са доволни.
39
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсолютен шyшлEк.Безполезен човек с измислена работа и жалък крадец.
38
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хем бил човек на изкуството и не разбирал от бизнес, хем получил пари чрез бизнес проекти.Хем бил честен и не участвал в бизнес проекти, хем бил натопен за бизнес проекти.Хем искал дечицата да се научат, хем не знаел как.Хем получил милион от евро пари, хем ги вложил, хем не трябвало да се отчита на никого.
37
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зад тез средства в ? стоят проверяващи за одобрение по програма от институции,комисии как документи в административно-финансов процес на разрешения в осъществяване с развитието на идеята в производство на продукт за които бенефициента поема отговорност за кредитирането как дълг с реализация до продукт в пазарен дял/ниша с ДДС,но тез средства са дълг и срещу тях трябва държащ,отговарящ за длъжника гарант,който също трябва да произвежда и налага гадни условия на конкурента как коронавирус на други
36
2
 
26
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Като е непосилна си остава в ареста и готово.
35
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този екземпляр колко работни дни има трудов стаж? Жалко е, че има aбдaли да му слушат глупостите.А такива никому ненужни гении и експерти с лопата да ги ринеш.Сега да прави бибит бокс в панделата.Бaлък...
34
1
 
26
 
! Отговори
Язека преди 3 години
Така като погледнах списъците на фирмите ви правени през няколко дена и успели да се доредят месечно за субсидии от по няколко милиона, си мисля: а/ подставено лице си и парите ги отчитал нагоре, б/ много си ***, при такива крупни суми да не можеш да заделиш за гаранция ( и евентуално бягство след това)
33
18
 
6
 
! Отговори
непукист преди 3 години
До АнонименМнението само показва колко далеч си от реалността на 21-век. С каквито и умалителни и пренебрежителни форми да наричаш тези хора те продължават да изкарват пари, дори в условията на пандемия. Хубаво е първо да прочетеш и проучиш преди да коментираш. А за бийтбокса - пробвай да го направиш. Като не разбираш нещо не го отричай, иначе покзваш липса на култура.
32
1
 
11
 
! Отговори
Наблюдател до 35 преди 3 години
Бие ботокс.