5 години затвор за учителка заради секс с 14-годишен

Тя ще бъде вписана в регистъра за сексуални престъпници
30 окт 2021 08:21, Александър Попов
59
5 години затвор за учителка заради секс с 14-годишен
Снимка: БГНЕС

В английския район Западен Съсекс учителка бе осъдена на 5 години и 4 месеца затвор заради секс с 14-годишен ученик, съобщи The Sun.

25-годишната Фатина Хосейн винаги е мечтала да работи с деца. Тя смята, че всички психологически проблеми на възрастните са свързани с детството, така че тяхната превенция трябва да започне в училище. В свободното си време учителката работила и на непълно работно време в пекарна в местен супермаркет.

По време на една от смените в пекарната, през юни 2020 г., полицията я арестува по подозрение, че е правила секс с подрастващ. По време на разследването се оказа, че Хосейн се срещала с тийнейджъра няколко месеца. Учителката не се призна за виновна: тя нарече учениците сексуално разтревожени и разказа как флиртуват с нея.

След ареста си Хосейн използвала фалшиви акаунти в социалните мрежи, за да заплаши момчето и други деца. В един от акаунтите тя се преструвала на 14-годишна и си кореспондирала с член на семейството на жертвата, опитвайки се да го компрометира, за да бъде уволнен от работата си.

В средата на октомври британката бе осъдена на затвор. След освобождаването тя ще бъде вписана в регистъра за сексуални престъпници за неопределено време. Хосейн вече няма да може да се приближава и да контактува с жертвата, както и да се появява на определени места./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: Англиязатвор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
нали и учителка и е длъжна да го образова накрая всички са доволни няма справедливост.
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Мохамед е най-разпространеното английско име през 21 век, но се срещат и Хосейн, Мустафа и т.н." - Ми то е шот онея имат 3-4 имена, общо взето. Вски втори е Мохамед, всеки трети е Хюсеин.
38
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
как само аз не съм попадал на такива даскалки бре, еееееееее
37
5
 
12
 
! Отговори
Спомени спомени ... преди 2 години
Едно време, на това му викахем учиническа любов! Аз още пращам цветя на учителакта си иси спомням с толпата прекрасните мигове, които ми подари. ВИжте - ако е МЪЖ учител е друго, ама ЖЕНА с младо и загоряло момче ... Ехеее! В това няма нищо лошо и е прерасно!
36
8
 
5
 
! Отговори
xaxsasбв преди 2 години
До 24 - При пълнолетните мъже изнасилването е предимно психическо. Много мъже още вярват в джентълменството и рядко отказват сексуални контакти. Случвало ми се е доста пъти в ранните 20 да правя секс в ситуации, в които ми се гади. Дами поддържайте се. И преди да спите с някой на афтър се къпете, че маранята особено в кучешка поза е фатална. И не яжте червено цвекло преди полов акт, че Ви се вмирисват половите органи.
35
3
 
9
 
! Отговори
xaxsasбв преди 2 години
До 37 - Престъплението не можеш да го намериш защото журналиста превел статията е некадърен. То се състои в това, че момчето е искало да се раздели с пакистаката, но тя го манипулирала лъжейки го, че е бременна. Каката е 25 годишна и е нормално да е реагирала неуравновесено или под уплаха като е разбрала, че 14 годишният Дон Жуан ще разкаже на цялото даскало... Като цяло нищо особено, като бях 8ми клас 15г момичетата от випуска редовно се връзваха на 20+ годишни льольовци.
34
1
 
15
 
! Отговори
неосъден преди 2 години
Познавам 14-годишен тъмен българин баща на две деца.
33
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само не разбрах къде е престъплението. В България секс е разрешен с Нора на възраст над 14 години. Да не би във Великобритания възрастта за секс да е примерно над 21 години?
32
1
 
16
 
! Отговори
Манол преди 2 години
Сега се присетих за една песничка - Учителка по физика - в която се пееше: Аз учителка съм чудо, в любовта съм просто луда, на любов ще те науча, на любов ще те обуча. Та така и това момиче си е свършило работата както трябва.
31
4
 
21
 
! Отговори
ХМ преди 2 години
Тази т.нар. британка с бликоизточен произход много разкрепостена бе. Тези нямаха ли много строги закони в това отношение. Или когато са в християнска държава може всякак, а! Ето затова винаги казвам, че тази религия е лицемерна, нарушават де що може във всеки удобен случай! То хората още през Средновековието за ги разбрали, затова са били и кръстоносните походи.
30
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малкия за съжаление няма да я е разпукал добре. Сега тая ще лежи пет години за едното нищо.
29
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това са болни хора това е психическо заболяване,от тежкия живот където живеем и хората изключват и правят извратени неща аз така си го обяснявам от деградация на личноста изключват и незнаят какво правят,нека някои психолог да каже какво заболяване е това и дали се лекува.
28
1
 
12
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Хааххахаха не че ни интересуват, кво правят в империята , ама да се посмеем
27
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не бе тва е хубаво да се говори в обществото да му се дава гластност да се правят кампании за да знае подрастващото поколение и децата под 18 годишна възраст какво е педофил *** бисексуален травестит трансджендър децата няма как да знаят ако не се говори и не се правят кампании по телевизията обществото трябва да се информира и интегрира.това става само с говорене когато се обсъжда на държавно ниво,не всичките къде пишат са педофили тука просто се ядосах и се изнервих.
26
5
 
6
 
! Отговори
Педофил преди 2 години
Не ни занимаваите с педофилски истории тука всичките драскачи са педофили маика ви *** педофилска.
25
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бреееей, то цяла близкоизточна драма в три части заформила тази... британка, с типичното британско име хюсеЙн... Кога ще излезе на екран?
24
4
 
21
 
! Отговори
do 28 преди 2 години
Мохамед е най-разпространеното английско име през 21 век, но се срещат и Хосейн, Мустафа и т.н.
23
7
 
18
 
! Отговори
Не че нещо до 26 преди 2 години
"възрастен мъж също може да бъде изнасилен от жена". Ей това ми е проблема да разбера. Как точно би могло да стане физиологично, нали там мозъка трябва да укаже на пещеристите тела във фалоса да се напълнят. Разбира се, изключвам екзотичните сексуални практики. Как точно жена изнасилва мъж в класическия смисъл.
22
3
 
28
 
! Отговори
Рашист преди 2 години
Хаха. Много английско име има каката. Интересно момчето дали се казва Джеймс или Моамед? Съмнява ме да се е отдала на необрязан неверник. Хабсурд.
21
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Осъдена по подозрение!!!!!!!Как е доказано,че е правила секс с малолетен и то в пекарна?Явно причината е някаква друга.Този тинейджър с когото е правила секс да не е от някое благородническо английско семейство?А тази Хосейн кое поколение английска гражданка е ?