Сирени за тревога в Украйна, десет експлозии в Киев

Взривове и в други градове на страната
Обновена: 31 дек 2022 17:20 | 31 дек 2022 15:21, Александър Попов
127
Сирени за тревога в Украйна, десет експлозии в Киев
Снимка: БГНЕС/EPA

Взривове отекнаха днес в няколко украински града, след като по-рано в цялата страна завиха сирени за въздушна тревога, съобщи Укринформ.

Десет експлозии бяха чути в центъра на Киев. "По предварителна информация един човек е загинал в Соломянски район. Няколко души са ранени", каза кметът на столицата Виталий Кличко.

Местните власти съобщават за ракетни удари, разрушения и пожари в южния град Николаев, в западния Хмелницки и в град Краматорск в Източна Украйна.

Кметът на Киев Виталий Кличко заяви, че по предварителна информация един човек е загинал в Соломенския район, няколко са ранени. Той добави, че лекарите хоспитализират три ранени жени, а при руската ракетна атака срещу Киев е бил ранен журналист от Япония.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
1
 
! Отговори
какво да добавиш преди 1 година
Зеленски се държи така сякаш Украина е регистрирала противорадиационна ваксина с която ще бъдат обработени най напред Киевската администрация и Президенство, после войскта, мъжете в запас, после плодните жени. Децата и старците ще прескочат . . . .
68
0
 
1
 
! Отговори
Какво да добавиш преди 1 година
На Европа, Щатите и Русия най изгоден е един грамотен военен преврат където на Зеленияглист ще предложа да си избере от: Бримката на Хасан; Калашника на Чаушеско и Палачинката наХитлер(като палачинка за папуаси, омотан в накиснато в нафта одеало и запалено от към краката за да усети болката и смърттана живо изгорените хора в Одеския Профсъюзен дом през 2014.Анатеме,Смъртнатема,Ебанатема Минетнатема,Ваштъ ама да ба . . . .стенело тежко ранено умиращо дете мъчещо се да помогне на малкото си братче
67
0
 
1
 
! Отговори
Хитлер е ироничен преди 1 година
Разликата между фашистите Хитлер и Зеленски спочива в това , че Адолф е убеди народа си да бачка,сее,произвежда,бере плодове на труда си.Къде е можел Хитльо да седене ако непроизведе храна,дрехи,обувки и оръжие за 6 мильонната си хитлериска армия.От друга страна,Володоф Зеленсклер гоиграе фашистче, прекръсти улиците, срина паметниците о Екатеринино време до сега,изби украинско население в ДЛНЕрите със далекобойни оръдия и украински самолети.Къде Адолф еизбивал немсконаселение с самолетни атаки?
66
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
-"Слава Кокаине"!-"Героине Слава"!
65
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С плюсовете и минусите че има нередност едно на ръка. Аз нямам достъп от 20 часа. И други като са им отнели достъпа то само сорросоидите сами са слагат знаци. Цензура това се случва така беше в изминалата година. Всички мнения са ми изтрритиМоже би за добро
64
2
 
35
 
! Отговори
До 9689 преди 1 година
Дългата ръка на ЦРУ?
63
31
 
6
 
! Отговори
9689 преди 1 година
С плюсовете и минусите се случва нещо нередно.....
62
44
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да ви прибият всичките, укро нацисти... ***. Да издъхнете в мъките, до един!
61
46
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кво кълнете и ревете тука?! Руснаците предложиха спиране на огъня по празниците, но Украинците отказаха с претекст,че Москва са щели да го използват за подсилване на позициите си. С техните камъни по техните глави, както са казали хората.
60
27
 
12
 
! Отговори
КОГАТО СА ТИ ДЛЪЖНИ преди 1 година
РОДИТЕЛИТЕ > ЗНАЧИ ОЩЕ СИ ДЕТЕ, когато ти е длъжна държавата > значи вече си пенсионер > КОГАТО ТИ Е ДЛЪЖЕН ЦЕЛИЯ СВЯТ, ЗНАЧИ СИ УКРАИНЕЦ
59
56
 
25
 
! Отговори
Васил преди 1 година
Не знам какво фили и фоби постоянно се ядете в тоя сайт...Ясно е че войната е готвена от запада 8 години готвят Украйна, баба Меркел го призна...Реално запада иска да раздели Русия и да и усвои ресурсите, тея от там не се дават разгадали са ги от рано, но не това ми е мисълта...Реално от как свят светува разни *** които се имат за господари на света и държат всички богатсва се бият и избиват за още и още, ама нас мишките това какво ни бърка , ние сме просто иидиотите дето им слугуват...
58
64
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин е наредил на Суровикин да им прати фойерверки за Нова Година. Ха да им е честито! :)))
57
74
 
14
 
! Отговори
БАНко преди 1 година
ОТНОВО ,, ЕДИН ЗАГИНАЛ " !!! ПАЗАЧА НА ВОЕННИТЕ СКЛАДОВЕ !!!
56
23
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Евала, че се радвате на ракетни удари по цивилни навръх Нова Година! Ур0ди!!!
55
17
 
77
 
! Отговори
CIA преди 1 година
Скоро западните разузнавателни служби ще набарат и респектират вси червеножопи твари живуркащи из България и другите държави на ЕС за хаир на Путин, Коня и останалите огризки от СеСеСеРейницата. В нета всички са повече от видими и най-вече ония, с блокираните отчасти скриптове, криещи се зад виртуални мрежи или Tor "анонимизатори".
54
76
 
16
 
! Отговори
Московские новости преди 1 година
Няма как да са ракетни удари от Русия, защото Русия отдавна няма нито ракети, нито танкове. Свършиха още на 30-31 февруари. А пък армията й се разбяга в Западна Европа да мие чинии и да чисти хотелски стаи. Явно украинците вече са запразнили. Във всеки град в Европа досега са чути много повече от десет експлозии защото хората празнуват Нова година.
53
74
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фейк нюз. Фсички знаем, че натовското пво сваля 20 от 10 ракети. Да не говорим че на руснаците им свършиха чиповете за перални, а ракетите - вече им свършват за 3ти път
52
71
 
28
 
! Отговори
да преди 1 година
от 10 експлозии, убит един - значи руснаците стрелят по съоръженията, не по хората.
51
27
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е,това вече е нечовешко сега и москва да изравнят със земята на никой няма да му мигне окото. Не съм злобен човек но на тези зверове под мене дето поощряват и възхваляват ракетен обстрел срещу нова година нека сатаната влезе след 24 ч. в домът им и никога не излиза. Защото вие сте животни.
50
56
 
30
 
! Отговори
Бай Иван преди 1 година
Това е новогодишна заря бе,не е бомбардировка.Нали свършиха чиповете от перални.