Закопчаха ромите, поругали гробище

Прокуратурата ще решава дали да ги обвини
Обновена: 2 май 2012 14:52 | 2 май 2012 07:35,
365
Закопчаха ромите, поругали гробище
Снимка: Facebook

 

Полицията в Пазарджик арестува четиримата младежи от ромски произход, които направиха нощна фотосесия в гробищния парк на пазарджишкото село Звъничево. 

На фотосите са запечатани моменти как момчетата позират върху паметни плочи и гробове, като дори се подиграват с имената на мъртъвците и снимките на паметниците. 

"Младежите са разпитани, те обясняват, че са отишли в гробището, за да докажат, че не ги е страх да отидат през нощта на такова място", съобщи за Dnes.bg говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов. 

Запечатали престоя си на гробището и после качили снимките си във Фейсбук.

Още по темата

Постъпката им се определя от закона като хулиганска проява. Действията им взривиха социалната мрежа. 

Двама от задържаните са непълнолетни. Районната прокуратура в Пазарджик ще реши дали да повдигне обвинения срещу арестуваните младежи. Срещу тях е образувано досъдебно производство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


365
Още по темата: гробищероми
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
299
0
 
1
 
! Отговори
анти-нацист преди 11 години
бе жалки *** само си хабите нервите пред вашите компове защто не коментирате как турците са ви *** 500години наред ами все ние иначе много говорите много сте силни ана дело мишки ***
298
1
 
7
 
! Отговори
gabi преди 11 години
Държавата най- накрая трябва да се сезира и да не допуска такива своеволия,не само че не си плащат сметките за ток,вода и друди,точат НОИ, раждат като кучета и ние плащаме.Един лев не са дали тези хора за тази държава, все едно държавата работи за тях , ане обратното.Как е възможно това?
297
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Къде си Брайвик...
296
1
 
11
 
! Отговори
Tarantula преди 11 години
До кога бе, до кога бе? До кога ще я търпим тази *** ***?До кога ще продължаваме да се правим на морални и да подминаваме със затворени очи абсолютно всички кощунства, ставащи в тая държава? До кога ще търпим да бъдем дискриминирани в собствената си държава? До кога ще търпим да гледаме как родителите ни, а и народа като цяло, мизерства, и в по-голямата си част едва свързва двата края, докато на тая черна *** държавата и отпуска социални помощи? До кога? Смърт и за 4-мата.
295
1
 
6
 
! Отговори
tenio преди 11 години
Da im dadat po 5- godini nai-malkoo !!!
294
1
 
10
 
! Отговори
ПРИЗИВ преди 11 години
ДА ПОМОГНЕМ НА БРАТОВЧЕДИТЕ АЛБАНЦИ - ИЛИРИ,ДА СИ ВЗЕМАТ ПОЛОВИНАТА МАКЕДОНИЯ И ДА НАПРАВИМ ТРАМПА - ДАВАМЕ ИМ *** ДА ГИ ОПРАВЯТ- ТЕ ЗНАЯТ КАК.
293
2
 
6
 
! Отговори
до 71 преди 11 години
Да живеят албанците,те винаги са ни помагали векове наред,ще ни помогнат и сега срещу сръбския македонизъм.никога за разлика от сърбите не са ни забивали нож в гърба.Ако това беше станало в Косово тия МАЙМУНИ отдавна щяха да са с отрязани глави.Да живеят РАСАТЕ И ВОЛЕН.
292
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ooo znaete li kakvo shte stane sega??? *** izlagana che e trqbvalo da dokajat,che ne se strahuvat,typite policai shte kajat da dobre,zashtoto predpochitat da piqt kafe ili bira a ne da se zanimavat s mrysnite ciganori....:)))
291
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
да им одрежат топките сега,а не да ги галят
290
1
 
4
 
! Отговори
Добродушко преди 11 години
Е,ако не искате да ми купите Ан-чето за да подхвръкна и поръся *** с мишемор за да ги интегрирам белосани,то поне не си показвайте партийната принадлежност...
289
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Учените от резервата за мечки в Белица са установили, че мечките, които дълги години са работили и живели с ***-гъдулар, не спят зимен сън от страх да не ги ограбят.
288
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До колкото виждам,зад този гроб има свободно място за друг!
287
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на тези *** бих им изкъртил зъбите
286
2
 
7
 
! Отговори
Минарет Калян преди 11 години
*** са електорат на Лентореза-Винету. Намират се под закрилата наБ.Б.
285
1
 
14
 
! Отговори
nabliudatel преди 11 години
Toi Gospod si znae rabotata :) Tia pomiari iako shte im se vyrne rano ili kysno... Samo deto oshte ne go znaiat ...
284
1
 
24
 
! Отговори
2 преди 11 години
*** *** безпросветна...
283
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Линч, линч, линч!!!
282
1
 
11
 
! Отговори
BG преди 11 години
*...iskali da pokajat,4e ne gi e strah...*,hm ...du6ite na murtvite ne se zaka4at,tova e zakon Boji!.Tepurva,ne da gi e strah,ami 6te se naserat dori ot *slu4ki neobqsnimi*...No kakvo puk-zaslujavat si go:)!.
281
1
 
26
 
! Отговори
Бял националист преди 11 години
Всички роми на космически туризъм към планетата Сатурн.
280
0
 
7
 
! Отговори
Ганчо Ганчев преди 11 години
Тленните останки на Чарли Чаплин са изровени и свити от гроба му в Швейцария. Тази покъртителна информация обикаля планетата на трети март, 1978-*** година. Целият цивилизован свят е потресен. Кой би извършил подобно кощунство- да задигне костите на най-великия комик в света. Първоначално полицията работи по версията, че в пъкленото дело са замесени фенове на Хитлер- нацистки организации от нов тип, които имали зъб на комика заради еврейския му произход и заради филма му Великият диктатор, където Чаплин открито иронизира нацисткия лидер. още повече, че непосредствено след смъртта му същите нацистки организации възроптали против това един евреин да се погребва в христоянско гробище

Спонсорирани публикации