Лицата на контрапротеста

Издигнаха плакати "Народът подкрепя Орешарски"
Обновена: 16 авг 2013 14:24 | 16 авг 2013 12:02,
272

Снимка: БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още по темата: кабинетконтрапротест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонименkak se kazva olito s koleloto
227
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do slepite glasopodavateli na stoletnizata , AKO iskate da vidite socializam bqgaite v Scandinavia , Bavaria , no v nikakav slichai ne ochakvaite tova da se sluchi v Bg ili rusia.
226
1
 
6
 
! Отговори
петров преди 10 години
До Honorik 358. Тук сме, защо? За да ти се обясни, че в Европа НЯМА социализЪм от 1989 год. ли? Да ти се обясни, че социализЪм няма и в Русия ли? За да ти се обясни, че БСП и СерГей нямат нищо общо със социализма ли? Или за да ти се припомни къде се бяхте заврели, червени избиратели, през януари 1997 год. и как надничхте зад завесите на домовете си? Бързо забравяте и ,явно, трябва да ви се припомня!
225
2
 
11
 
! Отговори
protest преди 10 години
До БългаринХората от този конрапротест нито сеят, нито жънат. Някои може да са го правили преди (визирам пренсионерите), но повечето не са бачкали никога. Но днес почни никой от тях не работи. А тези ОРГАНИЗИРАНИ простеси ... разкриха отчаяното и грозно лице на управляващите. Горко на тези, които все още вярват на политици или пък служат по някакъв начин на такива даже и чрез такъв контрапротест.
224
3
 
5
 
! Отговори
ТОП преди 10 години
До gostНАЛИ ТЕЗИ СТА РЧОЦИ, СА ТВОЯТ БАЩА И ТВОЯТА МАЙКА.КОЛКО ТИ ПЛАТИХА ЗА ДА ПРОТЕСТИРАШ?ЕДНА РАБОТА СЕ ВЪРШИ КОГАТО СЕ ЗАПЛАЩА!!!!!
223
12
 
7
 
! Отговори
Honorik358 преди 10 години
Къде сте бе,интелигенцията?Ха-ха!Децата ви се кефят и кълчат на Азис,Тони Стораро,Мишо Шамара /преди/,сега на Криско и други,а вие се правите на уродливи патриоти.Вашият неонацизъм няма да ви помогне.И да излизате есента,все тая!Хем полицията ще ви бие /ако направите грешката от 40-тия ден/,хем ще дойдат по-многобройни групи и няма да смеете да излезете на площада.Скоро ще приключи вашето безделничене и танцуване по жълтите павета.Като обичате капитализъм,ходете на запад!Прав ви път!
222
2
 
4
 
! Отговори
... преди 10 години
До voidПо-точно нямаше как да се каже!!!
221
4
 
17
 
! Отговори
void преди 10 години
Една нормална държава следва да се управлява от образованите, знаещите и можещите. Незнаещите, нямащите, болните и прочее следва да подкрепят тези които знаят и могат, за да има достатъчно и за солидарност. България обаче не е нормална държава - тук знаещите и можещите робуват на неуките и бедните, които излъчват уж знаещо и можещо правителство, което започва работата като решава уравнението отзад напред - от солидарността към каквото остане за инженерите и учените. Нищо чудно че намаляваме.
220
5
 
9
 
! Отговори
Stiv преди 10 години
Есента трябва да ги издуха от народното събрание.Да изпратим децата на училище и да ги започваме.Трябва да разберат,че ретроградни типове с ограничено мислене и защита на личните си интереси са изчерпан вариант на управление.Когато не умееш да прочетеш лозунгите и да си направиш изводи не си за парламента.
219
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До gostНали този заем отива за тях нещо че го плащаме останалите!
218
5
 
15
 
! Отговори
gost преди 10 години
*** и старчоци,това са подрчжниците на Ореха,тези които чакат нещо на готово да им се даде.Накрая ще си останат само те в тая скапана държава и ще им се наложи да се самоизяждат.
217
2
 
10
 
! Отговори
Нема надежда преди 10 години
Да се смея ли, да плача ли...
216
4
 
14
 
! Отговори
петров преди 10 години
Та, кой има пари да води "протестиращи " с автобуси от цяла България???Същия, който плати автобусите за Бузлуджа. Не са малко парите! Голямо крадене е било и пак е! Чааакай , народе, оставка!А, дано, ама, надали.
215
12
 
13
 
! Отговори
поп преди 10 години
СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ!!!!!Чичото от село ,копае ,жъне ,той няма ИГТЕРНЕТ ?Той знае че гласува за партия която ще мисли за него ,и неговото семеиство.
214
10
 
19
 
! Отговори
петров преди 10 години
Някой още да не е разбрал кой купува протестиращи? Уж ги докарали да подкрепят Олигарски, а те скандират " БСП "! Защо ли един път не чух отдругата страна да викат "ГЕРБ "? Хайде пак ми обяснете, как Борисов с откраднатите пари плаща на протестиращите. Или крадците от БСП вече сами се разкриха.
213
7
 
24
 
! Отговори
Янко преди 10 години
*** .С такава *** България може да стигне най много до Каспичан.За 20 лева отгоре,които инфлацията ще ги изпапа,сте готови в името на КОМУНИЗЪМА да си дадете и дупетата. Аааа...със Сталин напред е вече ужасно.
212
22
 
21
 
! Отговори
Българин преди 10 години
"Лицата на контрапротеста "Г-да журналисти ,самото заглавие е провокативно.То е написано с единствената цел -да предизвика негативно отношение към тези хора.Последните 2-3 месеца се престарахте от угодничене.Вие сте основни виновници за ширещата се омраза ,вие сте основните виновници за разделянето на нацията.Много грешите. България не са само"умните и интелигентните" протестиращи лигльовци. В нея живеят хора ,които сеят ,жънат ,отглеждат животни,работят в заводи.Те също имат право на глас.
211
2
 
11
 
! Отговори
оргия преди 10 години
Какво може да се каже за тъжната истина ..........
210
2
 
6
 
! Отговори
оргия преди 10 години
Какво може да се каже за тъжната истина ..........
209
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
12-а снимка кърти направо. Гей с велосипед на контра.