Вдигат на крака Митьо Очите сред 5-звезден лукс

След болницата го настаниха в Гранд хотел Поморие
128
Вдигат на крака Митьо Очите сред 5-звезден лукс
Снимка: Булфото, архив

Димитър Желязков  - Митьо Очите, който беше изписан от болница "Софиямед", е настанен в Гранд хотел Поморие, съобщи "24 часа".

Още по темата

В ранният след обед вчера около луксозния комплекс край морския бряг е забелязано силно полицейско присъствие.

Служителите на МВР са получили оперативна информация за новия клиент на хотела и са решили да се подсигурят срещу непредвидени изненади.

Поморийският гранд хотел е известен със силното си рехабилитационно звено с модерно оборудване и доказани специалисти.

Близките на Очите предварително проучили условията и направили резервация на стая със специално обзавеждане за хора с двигателни проблеми. Според запознати плътно до Желязков ще бъде жена му Антигона.

"Имаме неотменим принцип да не коментираме дали някой е настанен или не в хотела ни, това е част от стила на обслужване", заяви представителят на управата Георги Мицов и допълни, че всеки е добре дошъл.

Желязков беше тежко прострелян на 8 юни в Слънчев бряг при свада между банди.

Близо 2 месеца след като беше приет за лечение в Клиниката по хирургия в тежко общо здравословно състояние, днес Желязков е изписан от лечебното заведение.

По време на престоя си в болницата той претърпя успешна ендоскопска операция на уретер, като проходимостта му бе възстановена чрез поставянето на силиконова протеза.

Беше му проведена и допълнителна терапия за възстановяване на травмите, предизвикани от огнестрелните наранявания. Беше проведено комплексно лечение с множество допълнителни лечебни и диагностични процедури.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Нека се оправи; всеки заслужава живот, но след това трябва да получи заслужено наказание. Обаче обикновеният българин се лекува в много по-мизерни условия. Такива новини огорчават хората. В България качественото лечение е за богатите хора; само за тях.
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Антигона минава на батерии
84
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано ГХ Приморец имат гоуем паркинг щото така стават белите ахамм
83
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре де, не разбирам. Ако има карма този трябваше първо да го взривят вместо първата му жена; после да го пречукат в затвора; после да го пукнат при спор за паркомясто. Той нали е дилър на наркотици тоз чиляк, друга негова кариера не съм чула? Не разбирам каква сила го пази и защо. Нещо еволюцията и естествения подбор вече дават на заден ход.
82
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е явно в Софиямед, освен да малтретират новородените бебета на обикновени хора, могат да правят и разни комплексни лечения, ендоскопски процедурки и още куп неща, ама за малко по-различни пациенти. Не знам, мен щеше да ме е срам на мястото на "лекарите" от Софиямед.
81
1
 
22
 
! Отговори
Съда е виновен преди 7 години
Хотела си го плаща сам, а може да е и негов.Съда, продажните съдии постановяват на Полицията да го пази.Прокуратурата не го търси за нищо.Цял народ от шматтки.
80
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз искам да знам защо за него имаше 100 банки кръв и плазма и защо после имаше поне 2 медийни кампании за събиране на кръв за родилка и за един катастрофирал младеж. Като има 100 за един да осигурят по 5 банки за двама- нали за всички пациенти се полагали еднакви грижи? Достатъчно животи е опропастил този и най-малкото което заслужава е да се'е в пликче докато е жив.
79
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
държавата има пари - плаща му лечението. той си има пари - плаща си 5-звездния. аз нямам 360 лв за скенер на корема,а и направления не стигат - боли си ме. това е толкоз просто и логично!
78
1
 
18
 
! Отговори
Глупко преди 7 години
На тоз бъхлив квартален коферман от тук нататък каквото и да му се случи, и мечка да го мачка и влак да го гази все ще му е не малко ами миниатюрно! На цялото му семе да се връща все ще ума грехове!
77
2
 
24
 
! Отговори
anon преди 7 години
в една нормална държава този щеше да е умрял отдавна защото най-много щеше да е стигнал до най-близката клиника (от тия дето имат риванол и бинт) в слънчев бряг и след това като го бяха превързали щеше да умре в килията в местното районното. защо полицията изобщо го пази този? кой го пази и защо? да ви *** държавата. овце
76
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честно казано лично на мен ми е през онова място, което ако го напиша, ще ми изтрият коментара!
75
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз това се питам, защо полицията го пази...
74
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялото му скъпо лечение беше платено от Вас -данъкоплатците !!!
73
0
 
17
 
! Отговори
Сиси преди 7 години
На тоя,не му трябват слънчеви очила,той си ги има по рождение.
72
1
 
18
 
! Отговори
TOP SECRET преди 7 години
Димитър Желязков 2016 е по известен от Димитър Общи 1872 и дори още по известен и от Левски и Ботев
71
2
 
28
 
! Отговори
! преди 7 години
Престанете да давате снимката на този Димитър! Чудех се досега защо ми изглеждат НЕПРИЯТНО очите и погледът му:1.Защото има кравешки очи и излъчване от погледа.2.Отвратително е да видиш човешко тяло с такива очи и поглед: обикновено очите са ОГЛЕДАЛО на ДУШАТА.Ужасни снимки на ужасна душевност.СТИГА!!
70
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо полицията го пази? И ние плащаме за това.
69
2
 
41
 
! Отговори
Кики преди 7 години
Тоя защо не е в зандана ???
68
2
 
46
 
! Отговори
Сиси преди 7 години
Искам да знам,колко милиона държавна пара българска се строшиха,за спасяването на никому ненужен убиец,наркотрафикант,крадец,измамник,***!
67
1
 
14
 
! Отговори
Краваря преди 7 години
Защо нито една медия не пише как заклаха Кравата в Гърция и никой никога няма да го види повече, лека му пръст. Също и Широката, който го предаде.