Билет за мач на Барса – сбъдната детска мечта

Добри хора събраха пари и Гого ще гледа любимия си отбор
14 окт 2016 17:30,
4
Билет за мач на Барса – сбъдната детска мечта
Снимка: bgonair.bg

Билет до Барселона и гледка от стадиона на любимия отбор. Понякога детските мечти са прости, а сбъдването им носи емоция за цял живот. От години насам Георги е върл фен на "Барселона". Гого се запалва по отбора, когато преди три години получава екип с тяхна емблема.

С интерес гледа всички мачове на Барса, а броят на фенските артикули в дома му се множи. Покрай емоцията от големия екран в Гого пламва надеждата някой ден да гледа любимите си футболисти на живо.

Първоначално идеята звучи трудно постижима. Като родител на дете с увреждания майката на Гого признава, че животът им е труден и парите не стигат. Така тя създава група във Facebook под надслов "Да сбъднем мечтата на Гого".

"След това се отключи лавина. Още на 2 септември ни се обади приятелка и каза, че иска да вземе билети за мач на Барса. Направи невероятен жест", сподели майката на момчето пред Bulgaria ON AIR.

За мен бе изумителен факта, че хората събраха пари за едно пътуване, за нещо, което не е животоспасяващо, а сбъдване на мечта", добавя майката.

Гого започва да учи любопитни факти за отбора и се надява да се срещне с играчите. Приятелка на Мая решава да пише писмо до клуба, в което разказва историята на Гого. Отговорът не закъснял - от "Барселона" поискали снимка с момчето.

Самият Гого чака с нетърпение срещата си с футболистите, най-вече с един от тях.

"Искам да кажа на Меси да играе хубаво", сподели момчето.

Разделяме се с Гого, пожелавайки му да сбъдне още много свои мечти.

Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Ицо преди 7 години
Стига с тая Барселона да отиде да гледа Бистришките тигри!
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дете с увреждане се запалило по игра за хора с мозъчни увреждания и това логично е новина. Мне, трагедия е.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз навремето черпех с бонбони курса ми в техникума, когато с феномена, а след това с Ривалдо и Роналдиньо- тия бразилски богове, Барса правеше магия. Разбирам го младежа..и аз тогава бях на 19-20.
1
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радвам се за детето, че ще преживее тази емоция. Но жалко, че не осъзнава, че тотално е сбъркал отбора! Абсолютен глорихънтър!