Поръчката за проследяващите гривни – в понеделник

Правосъдният министър призна: Закъснели сме!
Обновена: 1 юни 2017 11:28 | 1 юни 2017 11:23, Веселина Йорданова
16
Поръчката за проследяващите гривни – в понеделник
Цецка Цачева. Снимка: архив, БТА

Министърът на правосъдието Цецка Цачева съобщи, че в понеделник, 5 юни, ще бъде обявена обществена поръчка за закупуването на електронни гривни.

Още по темата

Гривните ще бъдат ползвани за проследяване на освободените предсрочно от затвора и за тези, които са под домашен арест.

Пред журналисти Цачева призна, че България е закъсняла с процедурата, въпреки че законово тя беше разписана преди близо две години, предаде БТА.

Правосъдният министър припомни, че у нас има проблеми с контрола на домашния арест.

За бързото въвеждане на проследяващите устройства Цачева вече е извикала на среща във ведомството представители на администрацията на затворите и специалисти от Агенцията за електронно управление.

Правосъдният министър обяви вчера, че ще предложи законови промени в тази връзка заради възможността за предсрочно освобождаване на двама от групата за отвличания "Наглите".

Ако окончателното решение на съда е те да бъдат освободени обаче, няма да има достатъчно време да им се сложат проследяващи устройства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
По една гривна на всеки депутат - за да се види колко от тях реално са в парламента по време на заседанията.
14
0
 
2
 
! Отговори
Стига преди 6 години
Стига сте харчили парите на народа за глупости. Стига!Гривните са за културните държави в които като кажеш нама да излизаш и те слушат, у нас с тези диваци само ще хвърлите парите на вятъра.Ако Асан реши да среже гривната какво правим? Държавата губи $2000/гривна и после само ми кажи кой съд ще вкара Асан в затвора. Той Асан глоби, ток, вода, такси не плаща.Стига глупости вече в тази държава.
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен1Какво му пречи на затворника да свали гривната и да я върже на някое куче?Тя е направена така, че само поръчителя на наглите , тоест от любимата ни политическа върхушка да могат да я свалят, ноооо след съгласуване с който трябва.
12
0
 
1
 
! Отговори
Малийййй, преди 6 години
До Анонимен 11Майката на нацията!Ега ти и параграф 22, тя е са псуване, ама нацията не се псува, пък много ми се иска.
11
0
 
1
 
! Отговори
ХА, ХА преди 6 години
Наглите оборудвали спец помещения за отвличания, прибрали 3.5 милиона, не казали къде са, рязали пръсти , но били показали добро поведение и хоп, хайде предсрочно освобождаване. Набедената министърка пък ще ги проследява с гривни когато са пуснати!!! Альооо, министърката, те съдиите ги оправдават,полицаите ще изключват гривните, Хелзингския бандитски комитет ще реве за правата им и какво, хората и среден пръст не могат да ти покажат щото наглите го отрязали.
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майката на нацията!
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А това, че някой е с гривна, ще му попречи ли да ти пререже гърлото в някоя тиха или не толкова тиха уличка? И какво, после за награда 2 гривни ли ще му сложат? Престъпниците трябва да са в затвора! Лудите в лудницата! *** да си знаят гьола!
8
0
 
6
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
ПОНЕЖЕ ПО-ГОЛЕМИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ГЕРБАДЖИЙСКАТА ВЪРХУШКА НЯМА Е РЕДНО ДА ГИ ЗАКИЧАТ С ГРИВНИТЕ ПЪРВО ТЯХ!
7
0
 
6
 
! Отговори
първата гривна преди 6 години
Първата гривна ще я сложат на Цецка. След това на Цецо и т.н.
6
1
 
4
 
! Отговори
До 4 преди 6 години
А то кой искаш да отвличат?Може би теб?А какво ще получат за теб,нищо,най-многото свиркa от майкa ти,защото женати надали би се жертвала за теб.Робин Хутовци били те - единия има доказано убийство,другия вероятно също,но недоказани. Лошо ни се пише,малко са ни емигрантите,които биха те ръчнали за 2лв в центъра на София,малко са ни и ***,които също биха те убили за нищо,малко са ни и откачалките,които не са в лудниците, та сега и престъпници да пускнат от затвора, защото станали добри......
5
0
 
7
 
! Отговори
пижо преди 6 години
Поне днес на детския празник не трябваше да публикувате тази страшна снимка на кривосъдния ни министър... Предлагам, за да накажем "наглите" най-жестоко, в килиите им да се залепи фототапет на въпросната г-жа!
4
0
 
8
 
! Отговори
Е що закъсняхте? преди 6 години
А как не закъсняхте да гласувате промени в закона, че да излезнат сега " Наглите". И като се размириса се разбързахте с гривнитеКолко ви платиха?
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е,те ги пуснат,пък след години - гривни ще им търсят................и престъпниците ще търсят,де,но те ще са при галеви,и както казваше софи маринова - ще си "живучкат".
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената -и брюнетка да е,и блондинка,и да я вариш,и да я печеш, и дори министър да я направиш-все си е жена...Проблемите на държавата и правосъдието били в липсата на гривнички за престъпниците...Страшно нещо е простотията, особено ако е в управлението на държавата!
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво му пречи на затворника да свали гривната и да я върже на някое куче?