Кошлуков призна пред СЕМ: БНТ е в практически фалит

Дълговете на телевизията ще достигнат 44 милиона лева
Обновена: 12 юни 2019 14:09 | 12 юни 2019 14:07,
48
Кошлуков призна пред СЕМ: БНТ е в практически фалит
Снимка: БулФото

Ние сме в практически фалит. Трябва да спасим БНТ. Това каза временно изпълняващият длъжността генерален директор на обществената телевизия Емил Кошлуков пред Съвета за електронни медии, съобщава 24 часа.

По думите му, до края на годината се очаква дефицитът на БНТ да достигне 44 милиона лева.

Още по темата


"Развалихме договори, сключени от ръководството, за милиони. Това са договори за закупуване на програми, за реклами, които са вредни и опасни, прекратени са съмнителни обществени поръчки", допълва още Кошлуков.

Той, заедно с управителния съвет на обществената телевизия, представя отчета на медията пред СЕМ.

Емил Кошлуков е един и от основните кандидати за заемането на длъжността на постоянен генерален директор на телевизията. Очаква се решението на регулатора да бъде взето на 5 юли тази година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: бнтСЕМЕмил Кошлуков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да е в практически фалит някой яко е крал през годините.Кой? Да изясняват институциите.И БНТ да фалира.
45
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо трябва да я спасяваме неяи теб? Нали ти пускаш всичкитетези *** от сдс и герб да лъжатна воля?
44
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой нормален човек гледа българскателевизия с гербавите лъжци и крадци?
43
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БНТ-то не съм го гледал от години, само веднъж ги харесах, когато една вечер каза, че Тошо вече няма да ни е "бащица"; понеже не повярвах на ушите си, отърчах в кухнята да викна жената, ама и тя нещо не беше наред и рече - нещо сме се объркАли.После имаше театро със СДС-то, на едно от представленията даже чучнах детето на врата и отидохме, слушахме Радой и той ни рече да не палим Партийния дом, ама после се сетих, че жената ще ме бие, ако не прибера чедото навреме и се прибрахме.Дотук с БНТ-то
42
1
 
8
 
! Отговори
До Кошлуков преди 4 години
И защо ти е да ставаш шеф на практически фалирала телевизия тогава?Ако толкова искаш що не станеш шеф на фактически фалирала телевизия?ТВ7 например.
41
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има си хас да не фалират, след като приватизираха всички телевизионни кули, изградени с парите на народа в обществена полза. Приходите от телевизионно и радио и интернет разпространение отдавна не влизат в държавната хазна. Нищо, че става въпрос за стратегически обекти касаещи националата сигурност. Дори МВР или военните ако искат да разположат РЛС трябва да си плащат наравно с останалите. По стари изчисления само приходите от кула Снежанка са били 350 000 лева на месец.
40
0
 
11
 
! Отговори
Велизарий преди 4 години
Да разсъждаваме- кой би искал да стане изп.директор на практически фалирала фирма с 45 000000 дълг??? Никой, ако е частна! Ааааааа, ако е държавна обаче и Къци иска! Браво бе Кошлук- ти си генийййй! Или театралната постановка е слаба или актьорите са слаби? Как може да фалира БНТ?
39
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много се радвам цензурата на ГЕРБ фалирала поздрав за дяволовата невеста Кошлуков с песента Дяволска невеста https://youtube/watch?v=irwj0alQ51g
38
3
 
7
 
! Отговори
ХАХАХХАХА преди 4 години
в България има четри групи телевизии - 1. Еврком. 2. Българска свободна телевизия, телевизията на БСП. 3. СКАТ, АЛФА, на патериците на ГЕРБ. 4. Телевизиите на ГЕРБ.да фалира, една гербава телевизия по-малко, платена с обществени пари.
37
0
 
10
 
! Отговори
Какъв фалит, бе..... преди 4 години
И у 3-те Телевизии, само едни и същи. маймуни, партийно и роднински свързани, като сви.нски черва.Пълен ОТВРАТ и смрад!Изобщо не ги гледам..... и скучни!!!
36
1
 
17
 
! Отговори
Пипи преди 4 години
Кошлук, остава да запалиш БНТ - ти имаш опит с партийния дом.
35
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То и Топлофикация АД София е фалирала. Но службите се правят на ни чуват ни виждат.
34
9
 
14
 
! Отговори
пацо преди 4 години
На дъртите комунисти никога няма да им уврат главите. БДЖ фалира отдавна, БНТ фалира, ТЕЦ Марица изток 2 фалира. Само за тия 3 -държавни дупки ще трябва да налееме 1млрд. Ама иначе разни соц глупaци дрънкат как Американските Тец-ове ни пречат и как не трябвало концесията на летището да се състои, нищо че е най-издъненото в европа е поне още не е фалирало. И сега от данъците на всички ще плащат за кражбите и некъдърноста на шепа стари кадри.
33
1
 
19
 
! Отговори
Глупости преди 4 години
Като е във фалит,, що се натиска да му става Директор??!!!Абе, пинизи за повече държавни пари.Ачик, лицемерни приказки!!!!!!!
32
5
 
17
 
! Отговори
Ми преди 4 години
На това му викат герб управление. Отличава се с некадърност, алчност, безпардонност и с мн претенции за безгрешност.
31
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То хубаво фалит и поредно спасяване, ама освен плащането на масрафа, за нещо повече от политическа отговорност? Щото тия реклами, поръчки и договори все някой ги е подписвал и приемал...
30
1
 
13
 
! Отговори
Луцифер&Буда преди 4 години
Не могат да върнат славните си времена, когато даваха "Под прикритие" който от своя страна събираше голяма фен маса!Попадение също беше и с ,,Денят на бащата,, Но беше кратък за жалост, сега дават нов български с деца, но в най негледаемото време от 19:00 Събота_ Безумие... А оня Бойко от Панорама, докога ще го държат в ефир? До пенсия вероятно...
29
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как да не е фалит. Като правят фалшиви новини и никой не им иска продукта.
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То и Доган е така.
27
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До27. Е как да не може. Ако така гледаме от 1944г до днес в БКП. Почти всички от Полетбюро бяха затворници. И като излезнаха от затвора 1944 влезнаха във власта.