Вторият починал медик се влошил рязко

Тя била излекувана от коронавируса
Обновена: 3 май 2020 08:55 | 3 май 2020 08:51, Александър Попов
113
Вторият починал медик се влошил рязко

Вторият починал медик се е влошил бързо у дома. Лекарката, която е работила в спешното отделение на "Александровска болница", е била заразена с коронавирус.

"Тя се е лекувала в Окръжна болница и е била изписана с два отрицателни теста", заяви на брифинга тази сутрин ген. Мутафчийски.

Още по темата
Тя е била интубирана, но е починала още в спешния център и не стигнала до интензивното отделение на "Александровска болница".

Притеснителното е, че тя е била излекувана, очакваме взетите PCR проби снощи да потвърдят дали е повторно заразена", допълни Мутафчийски.

Той сподели опит от негови колеги в Хонконг и Италия, които са регистрирали повторно заразени.

"За съжаление неяснотите около протичането на заболяването все още са много", сподели Мутафчийски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бушоните на здравната ситема започнаха да гърмят. Първи са Видин и Сливен. Вчера кметът на Видин каза, че средната възраст на лекарите е 60 г. До 5 -8 г. ще останат без лекари.Липсата на какавато и да е регионална политика на управляващите съсипа почти цяла Северна България, не само Северозападналата.
87
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щабарите май смятат, че всички са без акъл. Да, ама не!От коронавируса починаха само 4 - 5 души. Всички останали си отидоха от хроничните си болести.Тук един от форумците точно посочи, че напусналите болниците ги запокитват за още 28 дена в къщи и ги сриват имунно още повече, особено тези, които живеят в апартаменти.
86
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хремата е вирусна инфекция от която не се придобива имунитет -може да те повтори сто пъти .същото мже да е и при короната.
85
0
 
1
 
! Отговори
заглавието? преди 3 години
След като е починал няма как да се подобри.
84
2
 
5
 
! Отговори
Доктора преди 3 години
Това са спекулации . Жената е изписана от Окръжна б-ца след два отрицателни PCR теста на 07. 04 . След което е застопорена 28 дни ненужно дълга карантина (вина за това има Мутафчийски) .И естествено тя е била дебела , обездвижена заради карантината и е направила белодробен тромбемболизъм. При масивен такъв се умира по тоя начин . Така ,че никакво повторно заразяване няма. Напротив пол. бърз тест показва наличие на антитела т.е. имунитет.
83
6
 
5
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Висок евро стандарт на лечение - богатите като - домуса ги лекуваме в болница обикновенните хора - вкьщи и ако отцелеят отцелеят
82
0
 
1
 
! Отговори
Котка преди 3 години
До Анонимен 47"Хората сме различни, аз познавам човек три пъти кара варицела. При 99%се изгражда имунитет и не я повтарят тази шарка. И този вирус може би е така. Иначе се изгражда имунитет"Имунитетът при варицела е нестерилен - вирусът остава в тялото. Херпес зостер кара твоя човек.
81
2
 
9
 
! Отговори
Умрели политици преди 3 години
А умрели политици има ли от короната?
80
11
 
14
 
! Отговори
ЗАЩОТО преди 3 години
До АнализИМА ЕДНИ МИЛАРДИ ЗА УСВОЯВАНЕ, и всичко друго е парлама. Но и народеца е дегенерира яко!
79
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 89--------------------------------------Tова заслужавате!!!!!!!!!!!
78
11
 
6
 
! Отговори
ххх преди 3 години
До gogoКато я гледам на снимките е с двойни на правилното килограми.Значи е предразположена към инфаркт,инсулт и т.н.Ама напоследък и това се води от корона вирус
77
7
 
16
 
! Отговори
gogo преди 3 години
цирка свърши ,не разбрахте ли ?Досега сигурно не са умирали лекари,какво ,те безсмъртни ли са?Ами ако е получила инсулт или инфаркт?Не чакайте отговори ,няма да получите!Утре очаквайте Д.П. да дари и на това семейство значителна сума пари, за да си купят властващите мълчанието на семейството.
76
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнализЗащото всичко е на автопилот. Знам за случаи, в които има заболели и изобщо не са потърсили контактните лица. Чух и за случай, в който срещу 20 лева са пуснали кола през КПП.
75
6
 
22
 
! Отговори
Анализ преди 3 години
Нали тестовете са несигурни каза генерал непрана униформа. Значи отрицателните тестове не са били верни. Защо не са направили PCR тест преди да я изпишат, а са я пратили вкъщи неизлекувана? Те така изписаха и пациента от старческия дом в Гара Орешец, та зарази всички около себе си.Защо допуснаха заразена със симптоми на заболяване с новия полет от Нидерландия, да си хване такси и да отпраши за Хасково? Защо не я хванаха камерите на летището?
74
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До лекарMи то много докторчета си се изнесоха като пръдливи още с обявяването на извънредното положение, тъй, че няма нужда да ги подканяш тези страхливци.Другите опърдяват диваните у тях си и дават диагнози по телефона.
73
4
 
7
 
! Отговори
Мангъра преди 3 години
Да свикваме, викам, докато ни хване всички.., нема нужда от мерки !
72
10
 
7
 
! Отговори
ром с лимонда преди 3 години
ОТИ НЕ СЕ ПРАВИ АУТОПСИЯ!!!!!!!!!ТОГАВА , КЕ СЕ РАЗБЕРЕ ,, КОРОНА ЛИ Е ..КВО........ТО ДОКТОРА НЕ МОЖЕ ДА УМРЕ, ТЕ СА БОЖЕСТВА.........ВЛОШИЛА СЕ РЯЗКО.....КОЛКО НАРОД( И ТО ОКОЛО 45- 50Г).МУ СТАВА ЛОШО И ДО ДЕ ДОЙДЕ ЛИЕНЕЙКАТА СЕ ЯВЯВАТ ПРИ СВ. ПЕТЪР.....ТОЗ гИНИРАЛ ГИ ХВЪРЛЯ ТЕЗ БОМБИ..БОЧЕ ВЗЕМИМО ПАГОНИТЕ..
71
9
 
12
 
! Отговори
лекар преди 3 години
До 85, хората от други професии не ги плюят толкова, за това колеги си вдигайте чукалата и се махайте, тия не заслужават нищо
70
0
 
22
 
! Отговори
Пламен преди 3 години
Никъде не дезинфекцират при нас. По хипермаркетите си бършат витрините, както и преди. В Лидл първата седмица имаше охрана на входа да дезинфекцира ръцете, сега вече няма. Аз "човек с пръскачка" по болниците - 3 пъти в Г. Оряховица, 6 пъти в МОБАЛ В. Т-во съм ходил от средата на март, не съм виждал!
69
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До лекарЗначи хора от други професии могат да загиват при трудови злополуки,а вие лекарите не? Съчувстваме ви,и изразяваме съболезнования,но прекалявате вече.

Спонсорирани публикации