Патриарх Неофит остава в болница, лекува пневмония

Той е в стабилно състояние
54
Патриарх Неофит остава в болница, лекува пневмония
Снимка: БГНЕС

Патриарх Неофит остава за лечение в болница, като лекарите се справят с пневмония, причинена от застояване.

Той е в стабилно състояние, направени са му изследвания. От Светия синод съобщиха, че лечението се е наложило, заради обостряне на хроничните му заболявания.

Днес с патриарха разговаря министърът на здравеопазването Асен Меджидиев, който беше на  посещение в  болница "Софиямед".

През март 76-годишният Неофит отново беше хоспитализиран заради счупване на кост в бедрото, след падане. Тогава той прекара 14 дни в болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: Неофит
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
6
 
! Отговори
Не говорете така! преди 1 година
В коментарите има страшно груби приказки към нашия Патриарх. За болен човек така не се говори! А и принципно, страшно неуважително е и не прави на никого чест. Уважавайте ближните, за да сте уважавани и вие!
12
4
 
1
 
! Отговори
От проповедите преди 1 година
Защо е в болница нали само господ лекува?
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви интриги прави Горан Благоев, м а?
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 6 ...и отново го въздигнаха за техен Патриарх.Това събитие ,в България дори и не се отрази в пресата.Никой и не чу от нашите духовни водачи примера на този свят човек.Тайна ли е.Какво прикриват нашите клирици и владици от нас.Примера му ли?
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 6....пожелавам и на врага си здраве.Иска ми се да влезна в спора.Как би постъпил друг на негово място ако би принуден да подпише сътрудничество...Нека дам пример от Румънската история.И това е в близко време....Когато дойдоха промените в България и Румъния започна и смяна на системата.Знаеме как постъпиха нашите владици и Патриарха.Румънския Патриарх си подаде отвод, оставка.Покая се , поиска прошка от целия румънски народ и стана редови монах.Виждайки смиреността му, хората му простиха и отн
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тоя сложил руска келимявка,Аман от руски слуги в българската църква!А този т.н патриарх доказа многократно че е служител на Гундяев, а не на българския народ!
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Декана на БФ на СУ Павел Павлов е еретик.Служи на Турската държава и е агент на Анкара.Не спира да хули митрополитите и монасите.Прави интриги като Горан Благоев.Предтавя се за православен,а е вече ислямист.
6
5
 
7
 
! Отговори
7373 преди 1 година
Срам нямате и страх от Бога! И това обяснява защото нацията е с липса на ценностна система, упадъчен морал и силно опростачена. Бъдете смирени! Нека Бог му даде здраве и живот!
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ваксините не прощават. Затриват първо пенсионерите. Проклинам аптекарката сербезова от деня, в който реши да подкупи пенсионерите със 75 лв, за да се ваксинират.
4
3
 
3
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
До: номер 7 Извинявай човече, но ти май го бъркаш с покойния патриарх Максим?Максим беше не просто сътрудник, а офицер от Държавна Сигурност, полковник, със зачислен служебен пистолет!!! Неофит е от хилядите които просто са били принудени от ДС да подпишат декларация че ще сътрудничат. Иначе отиват в затвора!!! Ти как би постъпил на негово място???
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Плащал ли е здравни осигуровки и осигуровки за пенция попа - да, всички свещеници и църковни служители получават заплата и плащат данъци и осигуровки на държавата.
2
3
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Бог да е с него и св. Лука Кримски,който е бил лекар и разбира от лечение. Патриарха е със здрав дух. Като млад е служил войник 2 години в зенитно -артилерийския полк в Бояново,където службата хич не е...лека -постояно занятия,учения,бойни стрелби на полигона Шабла. Така че,той е...закален,още преди да се посвети на духовното поприще. Скорошно оздравяване на Патриарха му пожелават всички зенитчици..
1
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тоя кво работи

Спонсорирани публикации