Шокиращото признание на Овчаров: Кой създаде партията на Яне Янев?

Скандални кадри от заседанието на БСП - София
21 юли 2009 20:38,
166

Скандални кадри от пленума на столичните социалисти в понеделник разбулиха мистериите около два нови политически субекта, които спечелиха популярност на изборите.

Председателят на градската организация на БСП в София Румен Овчаров прави признание, което със сигурност ще сее смут в поне две партийни централи – тази на Яне Янев и близката до Ковачки „Лидер“:

Можем да задаваме въпроси за генното инженерство, което се опитахме да провеждаме – политическото генно инженерство. Кой и кога измисли, че създаването и подпомагането на РЗС ще ни помогне? Или че „Лидер“ ще ни бъдат наши партньори? И кой сега ще сърба попарата от това?

 

видео: RE:TV

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
2
 
! Отговори
Кина преди 14 години
Р.Овч. нищо не каза за писмото от Вальо ТоплотоРазделиха ли парите откраднати от ТоплофикацияЩе има ли справедлива присъда
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Искаш да няма "неТЪПимост" , ама какво да те правим, Османе като си толкова ***? Пий си хапчето, гледай си порноклипа и си лягай да спиш. Не се ври при умните хора и не се прави на чужденец!
84
0
 
2
 
! Отговори
Алхамбра преди 14 години
Момчета унесохме се ставаме язвителни... Надали някой има полза да спре компютъра си омерзен и вмирисан на виртуалви екскременти!Хорхе, извинявай но се подразних от категоричния ти тон.Не ставай моля те владетел на истината!Иначе се казвам Димитър
83
0
 
2
 
! Отговори
Дечко преди 14 години
Е то всички знаят че БСП създаде РЗС и Лидер.А знаете ли БСП кой го създаде - масоните ***, които се стремят към световно господство чрез правилото "Разделяй и Владей"БСП е чифутска организация създадена с цел заграбване на държавните богатства и предаването им в ръцете на група избраници.Те ще направят всичко възможно да си върнат властта с цената на всичко!
82
0
 
2
 
! Отговори
DO LOL преди 14 години
SAZDAI SI SOBSTVEN FORUM I SI PI6I TAM KATO NE TI HARESVA ....
81
0
 
2
 
! Отговори
Хорхе преди 14 години
Възприемайте ме за човек, като всияки!!!!!Няма значение, че не съм роден в България.Тези форумс трябва да са и на улицата, трябва да има гласност и нетъпимост!Да имало е много по-бедни държави в Европа, но те са работили за по-добро бъдеще!!!Работете и вие!!!!!Пожелавам ви го!!!!!
80
0
 
2
 
! Отговори
LOL преди 14 години
Чак взе да ми става забавно.Тъкмо направих коментар, че културно-просветното равнище на народа не е особено високо и доказателствата не закъсняха - "*** ***", "онанистче" и др.Спрете с подобни квалификации. Ако ще критикувате - критикувайте по същество. Говорете нормално и възпитано. Лесно е, а е и по-приятно за околните.
79
0
 
2
 
! Отговори
!!!!! преди 14 години
E ....B S P ...SI PRIZNAHA 4E SA *** I 4E EDINSTVENNATA IM CEL E ..VLAST ...ZA TQH NE ZA .....BG !!!!!!!!!! DOLU....B S P !!!!!!!!!!!! MOLQ SE DA IMA SPRAVEDLIVOST ....ME4TITE SA BEZ PARI !!!!!!!!!!!
78
0
 
2
 
! Отговори
stalin4o преди 14 години
Признаха си най-нак!
77
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Какво значение има дали един министър се казва Мехмет или Иван ако той е крадливо ****** ??? Не е работата в това дали Мехмед се казва министъра. ВЕРВАЙ МИ!
76
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В коментар 73 "***" да се чете "*** ***",а може и "Г.О.В.Н.О ***"
75
0
 
2
 
! Отговори
Истинския дедо Либен преди 14 години
Абе ти не си ли оня Осман , дето все се прави на турчин , а бил едно българско онанистче, дето мислело че е много интересно. Ти, чоджум нямаш даже възприятието на испанците за ислямския период. Затова казвай си се Гошко, ама не се прави на испанец - нерде Ямбол, нерде Стамбол.
74
0
 
2
 
! Отговори
LOL преди 14 години
Добре, Алхамбра, наистина е много малко вероятно да имаш турски гени в своя "генетичен подпис".Това, обаче, не променя основната тема в предния ми пост, а тя е, че с миналата слава не се живее.Преди 1000 години сме били европейски връх в културното си развитие, но това по никакъв начин не влияе на положението днес. Както виждаш, културно-просветното равнище на народа не е особено високо.Това е само един пример.
73
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хорхе, ***, Испания преди да я приемат в ЕС да не беше нещо различно от някоя латиноамериканска пропаднала държавица, водена от диктатор?Вие и гърците сте най-големите "смукачи" на ЕС, а освен това и най-големите ***, но това е друга тема....
72
0
 
2
 
! Отговори
Хорхе преди 14 години
Ние сме били под арабско робство и вие.Аз съм бил в цяла Иберия, но няма джамии. Нямаме и арабска партия!!!!!Това не е Европейско, повярвайте ми!!!!В Европа живеят над 30000000 мусулмани, но семо в България има министър Мехмет!!!!!България е била велика държава, за жалост сега не е!!!!!От вас зависи да е пак велика!!!!Не от Бойко, или Станишев, или Сакскобурготски!!!!! Те са такиваз, защото Вие Българите им позволявате!!!!
71
0
 
2
 
! Отговори
Дани преди 14 години
Напълно си прав, ама напълно. 90 на сто от населението са мързеливци и вечно недоволни. И с този селски манталитет скоро европейци няма да станем. Ако ще и Господ да слезе и да ни стане премиер, докато не ни се промени съзнанието, нищо няма да се промени. Политиците са некадърни, но те също са от този народ, няма как да са по-различни.
70
0
 
2
 
! Отговори
FBI преди 14 години
Пак не познахте за изборите...Няма да има избори наесен,но дотогава Бойко ще се е направил на сърдит на десните партии ,че не го подкрепят и ще направи коалиция с комунистите...уж в интерс на държавата ...
69
0
 
2
 
! Отговори
Ян бибиян преди 14 години
Нищо новотва, че Яне Янев е кукла на конци беше ясно давным давно, само, че кукловодите този път успяха да излъжат само , 4 % Дали пък гласоподавателите вече гледат делата, а не само приказките ?
68
0
 
2
 
! Отговори
Алхамбра преди 14 години
:))) Почети малко... селджукските турци са само 5% от турското население в самата Турция. Няма такава нация все още трябва им време...
67
0
 
2
 
! Отговори
червен старец преди 14 години
Р.Овч. трябва да се срамува. Комунистите избягаха от БСП и отидоха в Герб. Сега в Герб има повече партийци, отколкото в БСП.