Шокиращото признание на Овчаров: Кой създаде партията на Яне Янев?

Скандални кадри от заседанието на БСП - София
21 юли 2009 20:38,
166

Скандални кадри от пленума на столичните социалисти в понеделник разбулиха мистериите около два нови политически субекта, които спечелиха популярност на изборите.

Председателят на градската организация на БСП в София Румен Овчаров прави признание, което със сигурност ще сее смут в поне две партийни централи – тази на Яне Янев и близката до Ковачки „Лидер“:

Можем да задаваме въпроси за генното инженерство, което се опитахме да провеждаме – политическото генно инженерство. Кой и кога измисли, че създаването и подпомагането на РЗС ще ни помогне? Или че „Лидер“ ще ни бъдат наши партньори? И кой сега ще сърба попарата от това?

 

видео: RE:TV

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
2
 
! Отговори
Игнаций Лойола преди 14 години
Яааа, велик испанец...Браво шпаньолецо :) ти обедини БЪЛГАРИТЕ!!!
65
0
 
2
 
! Отговори
LOL преди 14 години
Алхамбра, и какво от това?Много често го казвам на мои приятели, които са изтъквали великата история на България - "С МИНАЛА СЛАВА НЕ СЕ ЖИВЕЕ".Ако ние тогава сме били проспериращ народ, то сега сме далеч от това. Ако тогава Симеон ни е направил втората най-културна нация в тогаваша Европа, то сега сме западащ народ, слушащ чалга. А между другото и ти не бъди съвсем сигурен, че нямаш турски гени в своя "генетичен подпис"...
64
0
 
2
 
! Отговори
хорхе преди 14 години
Според мен аз пиша на кирица, а ти на латиница заначи аз аз не искам, но съм по Българи от теб - espanol!!!!!!!!СРАМ ЗА ТЕТЕ!!!!!!!!!!!!!
63
0
 
2
 
! Отговори
Алхамбра преди 14 години
До Хорхе...Амиго когато българите създаваха Европа в Испания властваше халифата... та не съм съвсем сигурен дали генетичният ти подпис не е арабски т.е. о афроазиатски корени
62
0
 
2
 
! Отговори
LOL :) преди 14 години
58, 59, защо скочихте върху Хорхе? Човека е прав до голяма степен. Ако ние сами не започнем да мислим по-подредено, по-положително и същевременно да отстояваме мнението си, то не ще спрем да бъдем манипулирани.А Хорхито показва типична простащина с поста си. Важно е да изкореним тази простащина. "Гол да го бараш" или "ходи си в Испания чакат те 100 ***" не помага с нищо на никого.
61
0
 
2
 
! Отговори
Хорхе преди 14 години
Завършил сам славянска фиология и работя тук, но нищо освен жена ми и парите не ме задържат тук!!!Опитвам се да ви найча, че никой политик или партия няма да ви направи богати, нито никой хора, ПРОСТО ТРЯБВА ДА РАБОТИТЕ И ДА СЕ БОРИТЕ ПРОТИВ КОРУПЦИЯ - ДОГАН, СТАНИШЕВ, БОЙКО....
60
0
 
2
 
! Отговори
espanol преди 14 години
Do Xorxe ti ne si Espanez za 2 godini nemoje da nauchish taka dobre balgarski ti ne si Espanez poznavam mnogo dobre Espana osven fiesti Espanzite ne znajat drugo po chestni y kolturni sa ot nas ama za rabotata gi poznavam mnogo dobre. Hasta logo .....
59
0
 
2
 
! Отговори
Хорхито преди 14 години
Хорхе гол да го бараш !!! връщай се в Испания там е голяа демокрация - 100 *** те чакат
58
0
 
2
 
! Отговори
za Xорхе преди 14 години
еи Хорхе - що не си ш вите в \испания ами си дошъл тук?
57
0
 
2
 
! Отговори
ТОДОРКА преди 14 години
Са че видите номуняги и всичкисергови министри ,които се скрихте от народната любови ви съхраниха,но временно в парламента.Са че видите,когато след месецви извадят кирливите ризи,а след още толковаи депутатският имунитети застанете на подсъдимата скамейка.Са че видите що е то народен съд но онзи след 1944 г.когато осъдихте и избихте близо 38 х. без съд и присъда.И тогава и сега бяхте опиянени от победата и мислехте че ще лапате и мародерсвате во век и веков.Часът на възмездието дойде .
56
0
 
2
 
! Отговори
Хорхе преди 14 години
Аз съм испанец и от 2 години живея в страната ви, женен съм за Българка. Вие имате уникална природа - планини, зеленина и всичко необходимо да бъдете богати, но сте:Най-мързеливата и най-коромпирана нация в Света!!!!!!!!!Вие никога няма да сте Европейци (май Ви подхожда 16 република на СССР)Не може нито Бойко, нито Серго, нито Яне да ви направят Европейци - ВИЕ САМИ ТРЯБВА ДА СТАНЕТЕ, защото сега не сте!!!!!
55
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Демагогия докрай
54
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 14 години
Поздравявам Д-р Зорге за блестящият анализ.Пропусна да спомене,че в този"комплот",са замесени Костофф и Мамин Мартинчо.За Янето не съм сигурен.Той "работи"с агент 007 и твърде е възможно Р.Овч. за него да блъфира.Колкото до "червеният еРекторат",той така е еректирал от летните жеги,чевече е готов СЕРгЕЙ,да го поведе към нови изборни победи!
53
0
 
2
 
! Отговори
В. топлото преди 14 години
"Какво стана и с помощта от страна на Р. Овч.! Досега съм му помагал!!!"
52
0
 
2
 
! Отговори
kosta преди 14 години
Незнам защо се занимавате с тия,те са нещо като Левски и ЦСКА таз година ний сме шампиони, догодина вий,хайде сега да ходим в SIN CITY.A Овчаров го е яд ,щото Доган го прецака на изборите и сега си иманова дружка на име Бойко.
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ако Овчарина каже добър вечер ще погледна къде е слънцето, изпечен лъжец и мошеник е тоя
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Р.Овч. - ВРАГ НА НАРОДА!
49
0
 
2
 
! Отговори
777 преди 14 години
Та да си дойдем на думата: Костов разсипа държавата и тя никога повече не може да се оправи!
48
0
 
2
 
! Отговори
Мургина преди 14 години
Да не забравяме обаче ,че Я.Я ги надупи за Мургина така че Р.Овч. лъже !!
47
0
 
2
 
! Отговори
Злопаметен преди 14 години
Овчаров забравя да спомене и Синята Коалиция...

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe