Шокиращото признание на Овчаров: Кой създаде партията на Яне Янев?

Скандални кадри от заседанието на БСП - София
21 юли 2009 20:38,
166

Скандални кадри от пленума на столичните социалисти в понеделник разбулиха мистериите около два нови политически субекта, които спечелиха популярност на изборите.

Председателят на градската организация на БСП в София Румен Овчаров прави признание, което със сигурност ще сее смут в поне две партийни централи – тази на Яне Янев и близката до Ковачки „Лидер“:

Можем да задаваме въпроси за генното инженерство, което се опитахме да провеждаме – политическото генно инженерство. Кой и кога измисли, че създаването и подпомагането на РЗС ще ни помогне? Или че „Лидер“ ще ни бъдат наши партньори? И кой сега ще сърба попарата от това?

 

видео: RE:TV

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
2
 
! Отговори
13299 преди 14 години
Време е Дългия инкасатор ,Мазната помакиня и други рудименти на Виденовия Холокост да влезнат в панделата,барабар со верния им пазител -Гаргамелюка....
25
0
 
2
 
! Отговори
ЕК преди 14 години
Имаше ли такава поговорка - Храни куче да те лае ... ? Така че нищо ново под слънцето .
24
0
 
3
 
! Отговори
марципан преди 14 години
Ако Р.Овчаров беше в играта,щеше да мълчи!Това,***,не са в час и туй-то!Че то цяла България знае кой е Яни Янев!Само че него го създаде ДС,а не БСП!Сега сме аут и се правим на интересни!Смехурко,кафеза плаче за теб!А на следващите избори-под 4%!
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
РЗС-Кутията на Пандора или Главата на Медуза за БСП.Генно инжинерство в политиката ха,ха хаха, хахахах,ах!Аз знаех ,че има нещо,ама точно това не бях зачертала във фиша стотото.Пак нищо не спечелих....
22
0
 
2
 
! Отговори
андрешко преди 14 години
Бойко и "Шпигел" Авторитетното немско издание "Шпигел" пише за Бойко Борисов:Спорни са обаче личните му качества за "готин тип". За годините му като шеф на частна охранителна фирма и после като висш борец срещу мафията с генералски чин пише доклад на бивши американски криминалисти от 2005 г., от който цитира реномираното седмично издание "Congressional Quarterly": Борисов бил "бизнес партньор и бивш сътрудник на някои от най-важните гангстери в България", отбелязва още "Шпигел".По-нататък в статията се посочва оценката на публициста Юрген Рот, автор на книгата "Новите български демони" - че трагедията на днешното българско общество се корени в непречупената хегемония на преплетени икономически, политически и криминални кръгове. Тази плетеница се контролирала от тайните служби и бива търпяна от наивните европейски политици.
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А Тодор Живков е правил стъпки за кандидатстване за ЕС на к на 80 те години, хахаха с този *** народ, дето се мрази толкова, не ЕС, ами и Сърбия няма да видим, говоря за темп на развитие за по простичките хора :)
20
0
 
2
 
! Отговори
BG преди 14 години
Абе какво да се спори то е ясно че всички са навързани гласувахаме за промяната след 4 години ще се види какво се е променило то всъщност ако до 2 години не се е променило нещо то нататака е ясно че промяна няма да има !
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
RZS do 2 meseca 6te se razpadne 4ast 6te otidat v GERB drugata 4ast v ATAKA i Qne 6te ostane s 4 du6i
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
е какво толкова е признал, то това си се знаеше още когато създадоха РЗС! Това беше първия проект на БСПто, втория е ЛИДЕР...
17
0
 
2
 
! Отговори
доган преди 14 години
Аз ги създадох и тия и ония ,всички аз ги създадох
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе Р. Овч. наистина кой ти вярва? Аз лично съм се убедил, че само двама политици в България си поддържат позицийте и казват истината - Бат Бойко и Татяна Дончева, колкото и да не се харесват, поради тъпотията, че ги изправиха да си скубят косите на едни избори, другите сме им гледали панаирите и на Петков и на Овчаров и на Костов и на Царя и на Сергей и на Доган....не ни се занимава повече с вас!!!! Всичките които грабихте 20 години в затвора директно!!!!!!!!!!!
15
0
 
2
 
! Отговори
solidity преди 14 години
То беше пределно ясно, че някой снася доста пари и информация на Яне. Личните ми преположения, че той е във връзка с някой дансъри и други ДеСари, които имат зъб на сегашното управление, е била грешна до известна степен. Ех.
14
0
 
2
 
! Отговори
до 12-ти преди 14 години
Ама разбира се че е възможно. Както е възможно и Атака да е на ДПС и още други работи...
13
0
 
2
 
! Отговори
mda преди 14 години
Какво ли не прави днес компютърната анимация. :-)))
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А може ли това, което е казал Р.Овч. да е блъф, за да отстрани РЗС като парламентарна подкрепа (ако въобще е имало такава до сега) за Бат' Бойко?Преди дни "атака" срещу Атака, сега срещу РЗС... Не че вярвам в конспирации.
11
0
 
2
 
! Отговори
Р.Овч. преди 14 години
Че кой му вярва на Р. Овч. ?
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А СДС създаде Атака
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Откъде ги измислят тези глупости ума ми не го побира??? Да ви имам акъла, да ви има!!! Пълни простотии. Като няма какво да кажат само глупости могат да измислят
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ха-ха ами сега. Няма скрито покрито и всичко се нарежда рано или късно. Вече се знае от къде е идвало финансирането им и много други неща.И ДА ВНИМАВАТЕ КАТО КРЪШКАТЕ НА ЖЕНИТЕ ИЛИ МЪЖЕТЕ СИ ЧЕ ВСИЧКО РАНО ИЛИ КЪСНО СЕ РАЗБИРА.СЕГА ПИТАТЕЛИ НА ЯНЕ КАКВО МУ Е.
7
0
 
2
 
! Отговори
Ракия със Зелева Сал преди 14 години
Кой каза че конспирацията не съществува???