Чул "Congratulations, Borisov" и в Лондон. Няколко пъти

Премиерът вижда страната ни като център на тайните служби
172
Чул "Congratulations, Borisov" и в Лондон. Няколко пъти
Бойко Борисов и британският му колега Гордън Браун. Снимка: БГНЕС

“Няколко пъти чух “Congratulations, Borisov” –  и за това, което сме направили в службите, и за дефицита от 3%, обяви премиерът Бойко Борисов в коментар за работното си посещение в Лондон.

“Пряко ми беше казано, че една година преди изборите британските служби са заявили, че не искат да работят съвместно с българските, докато у нас не се въведе ред. Затова лично е бил предупреден и премиерът Станишев”, възмути се Борисов пред Нова телевизия.

По думите му в България има възможност да се направят няколко много мощни центъра на тайните служби, които да противодействат на организираната престъпност и наркотрафика не само в България, но и на Балканите.

Премиерът коментира и евентуалните бъдещи британски инвестиции в страната.

Още по темата

“По-интересно е за електромобилите, които ще се произвеждат в Стара Загора. Надявам се скоро те да тръгнат по пътищата на България и Европа“, изрази надеждата си министър-председателят.

Относно реакцията на сините спрямо ветото на президента върху Закона за отбраната Борисов обяви, че не е изненадан.

“Просто им стана навик напоследък да излизат и да ми коментират действията публично“.

“Не подкрепям президента, просто този закон, в тази му част, е минал, без да го прочета и да разбера за него. Моите хора са работили по него, така са преценили“, обясни разминаването министър-председателят.

По думите му с опита за скандал по президентското вето се “търси под вола теле”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
смях смях ние ги видяхме германците у телевизоро как му се смеят на ькъло.
164
0
 
1
 
! Отговори
андрей преди 14 години
прав си бате.....и да ми обещаеш че на луната ше има надпис Made in Bulgaria....
163
0
 
1
 
! Отговори
срам ме е преди 14 години
Срам ме е от тоя *** вече.Имам приятели в Германия които ме питаха дали тоз е нормален.Явно вече хората са го преценили.
162
0
 
1
 
! Отговори
Ъхъ преди 14 години
Мисля, че е чул "constipation, Boris-off!"
161
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
то и сега сме си чентър на ченгета. Навсякъде само ченгета
160
0
 
1
 
! Отговори
Мето преди 14 години
Абе къде е Батко. Нема го у телевизоро. Па ли е виновен Станишев ???
159
0
 
1
 
! Отговори
Rlf преди 14 години
Абе хайде стига сте ни занимавали с този недоправен клоун
158
0
 
2
 
! Отговори
ББ и Станишев преди 14 години
Следващият път, като ББ тръгне на екскурзия из Европа, да вземе и Станишев със себе си, за да го показва като нагледен материал, колко е опасен предшественика му и виновен за всичко!
157
0
 
1
 
! Отговори
СССРейчо преди 14 години
.."Congratulations, Borisov"... БОЙКО Борисов сигурно е мислил, че го псуват. Нали ходи на чалга-училище редовно... Затова ги знае тези СМЕНТИ-КАПЕЛИ..., мутрата му с мутра....
156
0
 
1
 
! Отговори
Писна ми преди 14 години
Много добре..можем и да добавим още някои и други пожелания, но това е напълно достатъчно..А ако не стане - виновен ще е СерГей.."Congratulations, Borisov"...смееех
155
0
 
1
 
! Отговори
Б.Б. преди 14 години
Сега след като ви изкарам от кризата ,ще станете и център на шпионажа,и енергиен център и за 600 дни заплати като в Япония.Национален отбор като Бразилия,почистена София като Хелзинки,гладък асфалт като в Германия.Полиция, като в САЩ,щастливи и културни хора като в Швеция.И се събуди генерала до цветелинка да решат колко да са винетките.
154
0
 
1
 
! Отговори
Петрол преди 14 години
А, в какво ще се състои този център на тайните служби? Тук кръстосват всякакви, вече, през последните 20 години. И все са явно и все са тайни. Ако ще е нов хотел, искам и аз да се включа. Нямам капитал, но ще се договорим. Имам диплома, за управител и сервитьор. И оркестъра, мога да аранжирам. Навит съм, ако е това, за центъра. Иначе няма смисъл. При такъв разграден двор, всички ни шпионират, отвсякъде, посред бял ден. Който не е искал, той не е разузнал тука.
153
0
 
1
 
! Отговори
Гошо преди 14 години
Какво ми се чудиш Каринке? Та нали бяхме център на просветата, на културата, енергиен център, Швейцария на Балканите, Япония на Балканите.... какво още? Сега и шпионски център. Нема лошо, "шпиони от всички страни съединявайте се". Една швейцарско-японска България, с енергийни (чни) и безпросветни шпиони, е това е нещо невиждано. Къде останаха обаче *** питам аз? Дето дават целия облик на нещастната ни страна - *** е повсеместна и вместо център на просветата ставаме ***
152
0
 
1
 
! Отговори
над 55 преди 14 години
Ами,то полицай ,какво може да измисли,център на тайните служби.Ние сме такива отдавна,само оставаше да го изрекат.Нещо не чухда споменават икономиката.освен някак ей така от нямай къде.
151
0
 
1
 
! Отговори
КАРИНА преди 14 години
ЕЕЕ ВЕЧЕ НАПРАВО МИ СЕ СМЕЕ! НА ФОНА НА ТАЯ КРИЗА ХОРАТА ОСТАВАТ БЕЗ РАБОТА, НЯМА С КАКВО ДА СИ НАХРАНЯТ ДЕЦАТА, ТОЙ СЕ Е РАЗБОЛЯЛ ОТ НАРЦИСИЗЪМ!! БОЖЕ ГОСПОДИ НЕЗНАМ КЪДЕ СЕ НАМИРАМЕ! ПО ЦЯЛ ДЕН ГАЗИМ В КАЛТА ,ПО УЛИЦИТЕ НИ НАПАДАТ *** ОБАЧЕ ТОЙ Е ЧУДЕСЕН!! СТИГА С ТАЯ ПЕРВЕРЗИЯ , НИЩО НЕ Е СТАНАЛО ПО ДОБРО, ДОРИ ПОЛЦЕЙЩИНА НИ ИДВА В ПОВЕЧЕ!! ТАКА ЛИ Е В ЛОНДОН БЕ ПРИЯТЕЛЮ???
150
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Congratulations, Borisov и от Долно ***!
149
0
 
1
 
! Отговори
Мама преди 14 години
Абе Бойко, чадо, нали знаеш, че когато се насираше и аз ти виках "е, браво маминото". Това на езика на братсикия британски народ е същото с това, което са ти казвали. Бъди бдителен, като твоите герои - от строяващия се батальон, и не се заблуждавай.
148
0
 
1
 
! Отговори
зъл преди 14 години
И от къде да ти дойде това Гражданско общество, като 70 и кусур години усилията на държавния апарат са насочени именно срещу ликвидирането му? А въпроса не е в това, кой може и не може да е шеф, а в изграждането на механизми за обществен контрол върху т.н. шеф.
147
0
 
1
 
! Отговори
Pfff преди 14 години
Няма как и да разбереш, те тези неща масите нито могат да ги разберат нито да ги асимилират ... а БГ не се е превърнала в нищо повече от това кото винаги си е била ... и така ще е докато няма Гражданска позиция и Общество .... А вие си пишете революционните методи как "да се оправи държавата" по форумите, а като гръмне пиратка на улицата бягайте и се крийте ... както казах ако питаш чистачката и тя може да е шеф, премиер или президент... проблема е че в ботовете тук няма капчица духовност !
146
0
 
1
 
! Отговори
зъл преди 14 години
Че Тиквата не беше ли главен секретар на МВР? Защо тогава не я намали? Ама как да го направи, като другарчетата му се препитават от това! Няма страна в света, в която да има наистина сериозна борба с наркотрафика и там да залавят такива количества като в БГ. Що не хванат толкова дрога в Сингапур или Малайзия? Фактът, че тук периодично се залавят огромни количества показва две неща - че това са поръчкови акции и че БГ е идеална за пренасяне на дрога. Няма ***, който да пренася наркотици, при положение, че знае за голямата вероятност да ги хванат. Това, че в БГ отчитат, че хванали по тон, два на година само идва да покаже, че в пъти по толкова преминават безпрепяствено.