Цветанов за акция "шум": Едни искат купон, други тишина!

"Винаги има две страни", каза заместникът на Борисов
16 авг 2017 16:30,
79
Цветанов за акция "шум": Едни искат купон, други тишина!
Снимка: архив Булфото

"Винаги има две страни". Така зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира акциите срещу шума в Слънчев бряг на вицепремиера Валери Симеонов.

Проверките на патриота по дискотеките в най-големия ни морски курорт предизвикаха вълна от негодувание, но и акции за подкрепа.

"Всички ние трябва да се придържаме към спазване на българското законодателство. Дали ни харесва или не - няма значение", каза днес Цветанов.

Още по темата

Според него проверките на Симеонов щели да бъдат гаранция, че няма да се нарушават правата на онези, които са или на почивка, или изпълняват своите служебни задължения.

"Смятам, че трябва да има по-конструктивен диалог с всички хотелиери. Вие видяхте, че има разделение – една част, която иска да го има този шум и да се чувстват добре тези млади хора, които купонясват, но все пак трябва да имаме предвид, че има изказвания на хора от комплекса, които подкрепят действията на в Симеонов", каза Цветанов, цитиран от "Фокус".

В същото време той обясни, че не трябва да има политики, които разделят обществото.

"Но винаги има две страни – едните казват че липсва държавата, а другите казват, защо точно сега се правят тези проверки", каза зам.-шефът на ГЕРБ и допълни: "Уверявам ви, че в предстоящите месеци и години всички тези неща ще бъдат коригирани – ще се подобри комуникацията и действително ще постигнем баланс – да се създадат условия и за почивки на туристите, и за купонясване на младите хора".

Цветанов обясни, че леговата база в Слънчев бряг преди е била 18 000 а в момента е над 300 000.

"Няма как да отговорим на всички искания", каза той и допълни, че правителството се грижи за чистотата с пречиствателни станции така че страната ни да е привлекателна за платежоспособните туристи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
2
 
! Отговори
632 преди 6 години
Тоя напряви откритието на века ... направо Нобелов лауреат ...
63
3
 
3
 
! Отговори
Skunka преди 6 години
*** такив. Отидете на морето и вижте.В Несебър няма една дискотека- рай за почивка. Теи километра след това е слънчака бейби кис ми- младежта и дроджърите да си избухват. Какво ви съаа, бе слепци?
62
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На *** пак му е кисело гроздето. Все едно да отидеш на санаториум заради нощния живот. Ми много ясно, че трявба да има места за хората, които искат да пият денонощно. Аз лично не посещавам такива места, защото предпочитам да си почивам. На местата които посещавам абсолютно никой не ми пречи на почиваката, ама е важно да пречим на хората които искат да прекарат по различен от нас начин отпуската.
61
0
 
12
 
! Отговори
торбалан преди 6 години
всичко е ала бала тоя що не тръгне по предприятията да види спазват ли се законите за условия на труд , осигуровки и заплати под масата
60
1
 
3
 
! Отговори
гейчо преди 6 години
и тоз от конивръзаиска комиисиона като НДКлапай бай Петко те чака строг но справедлив
59
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Същата работа е с националния стадион в София
58
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Акция "шум" е много шум за нищо.
57
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За тези, които не знаят - на Ибиза и на Миконос, най-оборотните дискотеки са изнесени извън населените места. Всеки може да провери къде се намира "Тропикана" на Миконос или "Привилидж" на Ибиза. Бил съм и на двата острова. За най-обортните дискотеки има организиран транспорт, който влиза в цената на билета. До тези дискотеки няма хотели и никой не пречи на почиващите.
56
14
 
6
 
! Отговори
kurorti_business преди 6 години
това е едно безкрупулно управление, целта е неутрализиране на неудобния бизнеса в страната, такива проверки и изнудване не съществуват и в сиера леоне, но нещата ще стават още по-нагли и то винаги с одобрение на подчинените "медии"
55
1
 
0
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
До 60 АнонименИма ли конструктивна критика, м? Може би В.Симеонов с акцията "Шум" е правил ПР на СБ! :)) Подпомага на родния бизнес ! :))
54
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде пише , че всички туристи са наркомани и пияници , както твърдите ?
53
5
 
14
 
! Отговори
Х преди 6 години
Къде пише, че Слънчев бряг е курорт само за забавление,когато го определят тогава може ,сега трябва да спазват законите и наредбите в страната и общината.х
52
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те тука тея дето обсъждат и плюят 99 процента , не са ходили никога на Сл. БРЯГ Просто са 24 Ч на разположение за плюене по родното. Всеки пътуващ нормален Българин знае , че има дистанции за почивка / тихи и скучни / и такива за забавление / клубове , млади хора и шум /. Но тези плазмодии, не ходят на нито едното.
51
5
 
2
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
До До анонимен 53Упоменато ли е някъде? Заведенията работят денонощно ли? Няма определен час до който се предлагат на малолетни алкохолни напитки? .... При гражданси и не съвсем такъв сигнал В.С - вицепремиерът нахлува в заведението и претършува клубовете! :))
50
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво можем да очакваме от този?
49
6
 
9
 
! Отговори
До анонимен 53 преди 6 години
Тук не говорим за тип заведения за пушачи, чалгари и т.н. а за тип на курорта. Такъв тип курорти за забавление има поцял свят, който иска да спи не ходи на такива места - такъв турист прпсто няма да отиде на Ибиса, ням да отиде в Рио, нито пък в Слънчев бряг. Това просто не е курорт за почивка
48
3
 
10
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
"Винаги има две страни", каза заместникът на Борисов------------------А общи правила /мести или в държавата/ има ли които се спазват? Цветанов /ГЕРБ и ОП/ разделя нацията, а не я обединява!
47
0
 
8
 
! Отговори
Х преди 6 години
До Андрешко ЗАЩОТО МЕСТНИТЕ ВЛАСТИ СА КОРУМПИРАНИ ИЛИ ГИ Е СТРАХ. НЯМА СМИСЪЛ ОТ ТВОЯ ГЛУПАВ ВЪПРОС.
46
1
 
9
 
! Отговори
www преди 6 години
ЩО ЗА *** ДЪРЖАВА СМЕ ??? КАК В ЕВРОПА СА СИ РЕШИЛИ ТОЗИ ПРОБЛЕМ А НИЕ НЕ МОЖЕМ ???
45
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен52 Закона трябва да важи за всички курорти, както важи закона за пушенето за всички заведения.Защо чалгаджиите да имат специални заведения,пушачите да нямат?