ГЕРБ отвръща на БСП: Нервите ви вече не издържат!

Хората на Борисов: Ежедневно отговаряме на лъжите им
Обновена: 17 авг 2017 18:20 | 17 авг 2017 18:14,
40
ГЕРБ отвръща на БСП: Нервите ви вече не издържат!
Снимка: архив Булфото

Явно нервите на БСП вече не издържат. Това констатираха депутати от ГЕРБ в отговор на поредните критики на социалистите към управляващите.

По-рано днес червените разкритикуваха хората на Борисов за неефективните ремонти и за липсата на резултати от завода за боклука.

"Явно нервите на БСП не издържат вече", каза областният координатор на ГЕРБ за София Цветомир Паунов, цитиран от "Фокус". 

Той допълни, че в същото време, въпреки летния сезон, правителството продължава да работи активно по големите инфраструктурни проекти за развитието на страната.

"Всички сме свидетели на това какво правителството на Бойко Борисов прави всекидневно и с какви темпове работи", каза още Паунов.

Той припомни изявленията на соцлидерката Корнелия Нинова, че БСП ще бъде конструктивна опозиция.

"В същото време ежедневно трябва да отговаряме на поднасяне на лъжлива информация", каза още Паунов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
2
 
! Отговори
ЧАУШЕСКУ-БОКО преди 6 години
Няма РАЗЛИКА!!! Румънците поне имат ИКОНОМИКА сега ,а ние само МАФИЯ преплатена от ФАШ!!!
33
3
 
2
 
! Отговори
BG преди 6 години
Ти не си АНОНИМЕН, а си червена помия !
32
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tikwata vika -drjte Tikavat
31
2
 
0
 
! Отговори
Esen ide! преди 6 години
na esen narodyt masowo ste sreje opaskite na tikwiote i po nai-estetsvennia na4in ste gi otdeli ot Majkata Zemia, sled koeto koi ra4el, koi petmez, koi pe4enki ili site naklicani 4e da idat za ru4ok na svinkiteako v Skravena ima oste svinki ot onia polit-prasetata - arno ke da im doide da panta ralojeni i naklecani tikvete, kratuni i piponi- e te tva ste polzata ot GERBeraskata reFuckulucia
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нервите на народа отдавна не издържат,но предстоят "типови изпитания" на "прашките" на управляващите ни след 1989г международно организирани престъпници,наркомани, терористи,капиталисти, антикомунисти и обикновени пед.ераси!През гугъла: "Best Military Parade In The World #1 - China "
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъжецът вика дръжте лъжеца истината е че излъганите сме само ние но явно си го заслужаваме след като така мирно и кротко си живуркаме и си казваме абе като сме най-зле тъй да сме ами тъй сме си от 89година едни и същи и политици-крадци и не народ а *** както е казал поетът
28
2
 
6
 
! Отговори
nekoj преди 6 години
Май по ми се струва че типично по герберски и боковски - Герб се занимава да замазва собствените си лъжи. Най пресния пример - от 'спукан бент' почнаха да пеят че е 'планов ремонт' !!! Хвана ги шубето - че за такива лъжи има съд (колкото и да е корумпиран и зависим нашия)...
27
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Броб крадоха до такава степен и толкова безразборно, че сега не знаят даже кога ще им лъснат черните ризи.
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жиборе - марш в САЩ
25
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що за *** ни управляват?Мозъчно заекващите вече 28 г като скъсана стара плоча непрекъснато повтарят "Реформи".Реформа на реформата, и после пак, и пак, и пак...!Докога?Щом управляващите не знаят и не могат да управляват по новому,а народът не иска да живее по старому,съгласно дебелите книги предстои революция.Щом периодично дори Кой Суд.жуков -с мас вместо мозък в главата си-стига до извода и обявява,че е "поръчан",значи краят на "прехода" е близо!В три варианта-Гуантанамо, Сибир или Белене!
24
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте скандалът с малкият коалиционен партньор на ГЕРБ в Пловдивpodtepeto/pod-pari/plovdiv-li-e-kauzata-na-kauza-plovdiv/В пловдивския сайт п24 обаче никога такива теми не се показват, заради партийни обвързаности със властта, а медии+власт са много гадна комбинация
23
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
то и нашите нерви вече не издържат
22
25
 
16
 
! Отговори
Жибор преди 6 години
По-крадливи от БКП/БСП са били само турците- никой друг!!! Че какво може да чака човек от колониалната администрация на Съвецкия съюз- да се трогне за България ли???? Ба-а!
21
4
 
1
 
! Отговори
CHALGARIN DUDAEV преди 6 години
BSP>>>GERB>>>DPS>>>ZEMEDELCI I VSIAKAKVA IZMISLENA SGANNN NI IZNASILVA NA LEGANE I NA STAVANE. ANYS NE MI OSTANA>>>>A VIARA VAV YPRAVNICITE NIKAKAKVA.
20
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко, вие с Цветан Цветанов съвсем ни вземахте за "мезе". 1. Обвинения и привиквания "ала ДС от Тошово време". После прошка, извинения от двете страни. Обяснения: "Ама ще ми попречи да стана полицай" После Б.Б. може да гарантира за новия полицай. Добрият Бойко и другите лоши. 2. Валери Симеонов изпратен да се изявява като обикновен жандарм по Слънчака и то по контрола на шума, който еди чул друг недочул. Така като тези проверки предизвикаха скандали в неделя Борисов, ще ги успокои.
19
5
 
27
 
! Отговори
БАЙ, БАЙ, БАЙ ХЕЙ преди 6 години
ГЕРБ РЕВАТ ПРЕВАНТИВНО, ЗАЩОТО СА ПЪТНИЦИ.
18
7
 
23
 
! Отговори
ГЕРБ-ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ преди 6 години
САМО ПОГЛЕДНЕТЕ, КОЛКО МАТЕРИАЛИ ЗА БОКО ТИКВОКА . ЗА БСП - НИТО ЕДИН. Е, КОЙ Е В НЕПРЕКЪСНАТ ОБЯСНИТЕЛЕН РЕЖИМ, БЪРСАНЕ НА ЗАД НИЦИ ГЕРБЕРАСТКИ, ОТ СКАНДАЛ В СКАНДАЛ, ЛЪСВА ДАЛАВЕРА СЛЕД ДАЛАВЕРА НА БОКО И ПОДОПЕЧНИТЕ МУ. И НА КОЙ НЕ МУ ИЗДЪРЖАТ НЕРВИТЕ. НАПРОТИВ, КОРНЕЛИЯ И БСП ГИ ГАЛЯТ С МЕКО ПЕРЦЕ И САМО АКО Е ЛИЧНО ЗАСЕГНАТА.РЕВА ПРЕВАНТИВНО, ЗАЩОТО ВЕЧЕ СА ПЪТНИЦИ И ЩЕ ИМ СПРАТ КРАНЧЕТО, ЗАТОВА СА БЕСНИ ГЕРБ И НЕПРЕКЪСНАТО ОТВАРЯ РАЗНИ ТОРБИ С ЛЪЖИ
17
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ е престъпна, мутренска организация, със сериозни елементи на рекет, облагодетелстване, партийно кадруване
16
11
 
14
 
! Отговори
Жибор преди 6 години
След 70 години краднене изведнъж да ти врътнат кранчето- нормално е нервите им да не издържат.
15
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Целта е да замажат грандиозния гаф с Натура-2000 на Калиакра, където лично Премиериънт Селя-ндур гордо се пъчеше докато режеше лентата на голф-игрището на Валката Златев и ветропаркът на изгората Цветелина Бориславова - банкерка, мафиотка и международна мошеничка.