Младоженецът Сидеров: Ще се сдобря с политическите си врагове!

Днес е ден за оправяне, включително в коалицията, заяви той
24 сеп 2017 19:00,
93

  Снимка: Булфото

"На сватбата си ще сдобря дори политически врагове. Днес е денят за оправяне", каза щастлив Волен Сидеров минути, след като се врече пред Бога на любимата си Деница в столичния храм "Св. св. Кирил и Методий".

"Винаги има какво да се оправя, включително в коалицията", каза лидерът на "Атака", на седмото небе от щастие. И с усмивка препоръча хората да вярват на политиците, независимо кога ще се изпълнят техните обещания, пише 24 часа. Последното бе по повод на поетия още преди раждането на сина му Волен ангажимент да се ожени за Деница, до днес Гаджева. Изпълнението се забави малко заради проточилия се развод с предишната съпруга на Волен - Капка.

Сидеров не чакаше да го насърчават, а още при първото подвикване "Горчиво" нацелува Деница Сидерова, и то неколкократно - от всички ъгли, за да ги уловят всички камери.

Докато траеше венчавката, синът на младоженците - Волен, който точно преди седмица навърши 2 годинки, се разходи из двора на храма, в който е кръстен, заедно с Бела, дъщеричка на една от шаферките на майка си. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя. така наречен националист... вкара ДПСто в парламента преди време..политически клоун..гнида
68
1
 
5
 
! Отговори
Леля Гуна Гунева преди 6 години
Капка няма ли да направи изявление?Капчеее
67
2
 
0
 
! Отговори
Идиотска Държавa преди 6 години
Един *** в Политиката впрочем само *** могат да управляват таа сглобена от различни Народи Държава(справка История на България - Оригинал)други невъзможно да се справят , Идиотска Държава на ***
66
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сидеров се ожени за властта!Впрочем той затова влезе в политиката!Да се ожени, накрая се сдобри и с костовизма!
65
1
 
5
 
! Отговори
79 преди 6 години
напротив,може. за по 50 лв и парче пица.фрашкан е с пари,а гладни *** има много.
64
2
 
11
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Тоя се изживява като...манна небесна,а е...изветряла бира.Отдавна му мина времето и не може събра и 1000 човека да викат из София.Впрочем няма и за какво да...викат;вождът им прегърна статуквото с...напълнени джобове.
63
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
отдавна е милионер и може да прави каквото си иска.така е в живота,има тарикати има и много балъци
62
2
 
11
 
! Отговори
стига лицемерие преди 6 години
А колко пъти се закле пред Бог и колко пъти излъга този младоженец? Чакаме следващата църковна свътба и следващите лъжливи клетви...този път от младоженката.
61
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УжасТ!
60
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А кои са му политическите врагове, като той се нарежда да управлява заедно с всички???
59
1
 
11
 
! Отговори
don преди 6 години
Този политически труп да беше направил дарение със средствата които му е струвала така наречена пищна сватба. Щеше да си вдигне рейтинга.Абитуренти се отказват от костюми и парите ги даряват за благотворителност.А този младеж в пенсионна възраст с незнам кой е брак какво иска да докаже ,че властта без него не може. и всички зависят от него.СРАМ И ПОЗОР ЗА РОДНАТА ПОЛИТИКА
58
2
 
10
 
! Отговори
бг преди 6 години
Цииирк. Парламента е един театър спонсориран от ЕС.
57
3
 
16
 
! Отговори
Стамен преди 6 години
Малее, доживяхме го : Сидеров ф.ашиста прегърнат с Вежди т.урчина .За пари, ще продаде и м.айка си на парчета .......*** !
56
8
 
7
 
! Отговори
)) преди 6 години
Това са внуците на ,,мандраджиите- шумкаре , в момента консумират накраденото от дядовците им.
55
2
 
16
 
! Отговори
салфетников преди 6 години
ограбиха държавата тези политици, получават на избори по 12 лева на глас, най-високасума в света, крадливи изчадия, срам ме е че тия ни управляват, крадат.Тоя измамихиляди българи, ще го накажа като гласувам за етническата партия, навремето прати сина на Капка в европарламента, без да има качества за това, после се сритаха с Капка, ание глупаците му вярваме, да го помним само с лошо.
54
2
 
11
 
! Отговори
65514 преди 6 години
сдобри се, но с мен вече се считай,че не съм ти избирател за в бъдеще, ще избера тезикоито мразех досега, големите ти врагове, провали се и винкела, срам ме е от такивауж патриоти, които мислят нас, народа за животното ***.
53
1
 
10
 
! Отговори
да се знае преди 6 години
ти не изпълни и няма да изпълниш обещанията си, ти ни продаде.Никога няма да гласу-вам вече за патриотите, а за най-върлите им врагове.
52
3
 
4
 
! Отговори
POJARNATA преди 6 години
Tova e darjavata cirk na kolela ,sega ostana i tikvata da vdigne svadba s Ivana i da stanem stranata na valshebstvata,NE CHE SEGA NE SME
51
3
 
5
 
! Отговори
МДА ДО 56 преди 6 години
Ти явно си потомък на такива престъпници и те боли . Разбирам те. Затова се опитваш да заблудиш хората, Как се наричат хора МАСОВО отнели собстеността на на народа , а?
50
3
 
11
 
! Отговори
ВЪПРОС към ДАНС преди 6 години
Вярно ли е че Борисов е подарил на Сидеров , за Сватбата - 50 декара в Балчик и Хотел в Слънчев Бряг ???