Заради разстрелите: БСП чака Борисов в парламента!

Социалистите са притеснени за сигурността в страната
10 яну 2018 17:30,
59
Заради разстрелите: БСП чака Борисов в парламента!
Снимка: архив "Булфото"

Премиерът Бойко Борисов да бъде изслушан в парламента заради разстрелите от последните дни. Това ще поискат БСП в първото заседание на Народното събрание за годината

"Европредседателството започна. Обвиняват ни, че едва ли не ние саботираме този процес и искаме да изложим страната пред чужденците. Има нещо по-важно от европредседателството и това е сигурността на българските граждани", каза  зам.-шефът на социалистите Кирил Добрев, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Той обобщи ситуацията от началото на годината и даде пример с шесторното убийство в Нови Искър и с разстрела на бизнесмена Петър Христов.

Добрев коментира покушението на Христов и обобщи, че в последно време границата между бизнеса и политиката е много размита.

"Ако приемем тезата на управляващите, че г-н Христов е един почтен човек, то тогава всички почтени и честни българи трябва да бъдат много притеснeни, че може някой с няколко куршума да им се отнеме животa и то не къде да е, а на правителственото трасе. Там, където ще извозваме всички гости в резиденция "Бояна", каза още социалистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
4
 
! Отговори
месара преди 6 години
я да си припомним колко "бизнесмени" бяха убити по времето на бсп, кои другари ходеха на рожденни дни на "юнаци", колко от тия "юнаци" 'впоследствие бяха убити, кой ги създаде, кой им даде торби с пари, кой им узакони бизнеса, кой си затваряше очите за престъпленията им, на коя партия" юнаците" перяха парите,............? я бсп да обясни как се пръкнаха толко милионери в България, и никой не ги попита от къде имат парите. за престъпността трябва да дават обяснение единствено бсп!
49
2
 
0
 
! Отговори
партийо любима преди 6 години
Имаше един виц за Сталин. По време на реч на Сталин някой кихнал. Сталин попиитал: "Кой беше?" Никой не си признава. Сталин заповядва на гвардейците да застрелят първия ред. После втори, и т.н. Става един уплашен другар от шестия ред и си признава. Наздраве Другарю! - казал Сталин и продължил речта.
48
1
 
1
 
! Отговори
същия почерк преди 6 години
Ако това което казват по медиите е вярно, наистина положението е много притеснително. Защото убиеца сигурно си пие кафето в Белград /там избягаха 1923, там избяга и Цветан Василев/ а БСП си прави реклама.Нека си спомним правителството на Иван Костов и случката в Южния Парк.Все пак и тогава очевидно Иван Костов не беше убил детето, но истерията отклоняваше вниманието на обществото.
47
2
 
2
 
! Отговори
Тикви Приклекнете преди 6 години
Заради разстрелите: БСП чака Борисов в парламента!който е написал това заглавие да бъде привикан немедлено в Прокуратурата, защото директно казва че БСП готви атентат срещу Комисаря от АвроБункиъ, все пак 18 година е Бандитска Армия мина.зна4и като се сравни тялото на ембламатично разстреляния Христов, то телата на неколко Шишета без проблем ще ги умерят не от 2-30 метра , а от 200-300 м. Шишета е мн число на Шишо
46
4
 
4
 
! Отговори
въпрос преди 6 години
ГЕРБ не стават, БСП също не стават.Стана ясно това вече!!!Имаме две турски партии-ДПС и ДОСТ.Имаме три патриотични партии-НФСБ, Атака и ВМРО - "македонските войводи".Питам аз, кой ще управлява това подобие на държава???
45
2
 
7
 
! Отговори
аве фюрер преди 6 години
Това е то ,да си нагъл и безочлив комунист и да си правиш партийна реклама от нещастието на хората . Явно трябва да намерят някой за виновен ,че не е врачка и не знае предварително кой ще извърши престъпление . Или комунистите смятат да ни предложат , по стар техен обичай да арестуваме всички наред по съмнение за намерение за извършване на престъпление ?
44
2
 
6
 
! Отговори
Кратун преди 6 години
БСП да чака! Някой да е видял Баце да дава отчет в Парламента? Той като виден демократ е над тези неща.... Какво е парламентът за един велик министър-председател..... (за по-простите да обясня: парламентът има право да упражнява контрол над правителството и всички министри са длъжни да се явяват пред парламента, когато бъде поискан такъв контрол)
43
2
 
4
 
! Отговори
Миро: преди 6 години
В името на това загубено европредседателство,призовавам ТИКВАТА,ДА НАРЕДИ НА НАРОДА СИ:ШЕСТ МЕСЕЦА ДА НЕ ЯДЕМ,ДА НЕ ПИЕМ ВОДА,И ДРУГИ ,ДА НЕ ДИШАМЕ ВЪЗДУХ,ДА НЕ ПОЛЗВАМЕ ЕЛЕНЕРГИЯ!КОЙТО Е СЪГЛАСЕН ДА МЕ ПОКРЕПИ!СМЪРТ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ!
42
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-голямото наказание за човек е да бъде последовател на герб! Това е повече от унижение за човека!
41
3
 
7
 
! Отговори
Zv. преди 6 години
Точно пък Кирчо контрабандита ще говори по подобни теми.
40
2
 
9
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Кире контрабандиста - новото лице на БСП !
39
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ТЕЗИ ОТ БСП И ТЕЗИ ОТ ГЕРБ СА МИЛИОНЕРИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЛАКОМИЯТА СИ И НА ТОВА ,ЧЕ НАРОДА ВДИГНА РЪЦЕ ОТ ТЯХ АМА ВСЕ СИ СПОРЯТ И СПОРЪТ ВИНАГИ Е ЕДИН И СЪЩИ:КОЙ ПО-ВЕЧЕ Е ОТКРАДНАЛ ....НАРОДА МИЗЕРУВА А ТЕЗИ САМО СИ ЧЕШАТ ЕЗИЦИТЕ...НАРОДЕ ВЯРВАТЕ ЛИ ИМ И НА ЕДНИТЕ И НА ДРУГИТЕ ?
38
0
 
1
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Ако ще се разстрелва, не е ли по-добре на улицата до стената ?
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Червен *** да нарече народа си "овце",това е фасулска работа за него!
36
0
 
8
 
! Отговори
Р.Овч преди 6 години
Не искам да съм на мястото на човек,хванат с една торба пари в центъра на столицата и да не може да каже откъде са.-Това е татьовото дете
35
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герберите унищожиха България..............не разбирам как може да ги защитавате......заслужавате си съдбата............заблудени и глупави овце!!!
34
1
 
5
 
! Отговори
Червен просяк преди 6 години
Другарко Нинова,що отказа да ми дадеш 1 лв. оная вечер на кьошето пред клуба???
33
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като му гледах днес фейса на Бочето, бая се беше зачервил, вероятно е вдигнал кръвното наблягане. Нещо го беха изнервиргали полицаите, беше им махнал билборда, който показваше колко са им заплатите. Що е заповядал да го махнат, не знам, днес им дал всичките??? Вечер взима едно решение, сутринта друго, на обяд трето. Толкова му е пипето. Свикнали сме, 'начи. Дали дофторите са около него, да му дават успокоителни, че може и да се гътне. И народа ще бъде в неутешима...радост!!
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ще чакат, зер! нещо много им намаляха спонсорите! иначе физиономията на снимката много предполага известно психическо заболяване!
31
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добрев като честен и почтен бизнесмен ми се вижда притеснен да не го надупчат и него.