ГЕРБ не вярват на сълзи: Ерменков нагази дълбоко, да си ходи!

БСП да зададе стандарт на поведение на депутатите си, зове Тома Биков
Обновена: 22 май 2018 19:59 | 22 май 2018 15:37,
162
ГЕРБ не вярват на сълзи: Ерменков нагази дълбоко, да си ходи!
Снимка: Булфото

ГЕРБ не приема извиненията на БСП заради скандала, който породи депутатът Таско Ерменков и отново призова той да бъде отстранен от парламента. 

Повод за искането стана постът на Ерменков в профила му във Facebook, че водата на София е отровена и призив към институциите да отговорят истина ли е това.

Още по темата

"Това е разпространяване на фалшива информация, която ГЕРБ приема като провокация за националната сигурност", каза депутатът от управляващите Тома Биков.

Той упрекна Ерменков, че е внушил на хората, че институциите крият нещо и припомни, че така една фалшива новина се превърна в сериозен проблем за двумилионна София. 

Биков припомни аварията в чернобилската АЕЦ през 1986 година и това, че предшественичката на БСП, БКП е скрила това от хората в България.

"Заради този случай общество е много чувствително за това какво казват институциите", каза още Биков и упрекна Ерменков, че е подронил вярата в държавноста. 

"Водата в София не е отровена и е на шесто място по качество в цяла Европа", беше категоричен Биков. 

ГЕРБ обяви, че не приема и тезата на Ерменков, че само е задавал въпроси.

"Депутатът има много начини, по които може да направи това. Тук става дума за тотална неадекватност, което е недопустимо за депутат или за сриване на доверието в институциите", каза Биков и допълни: "Това е минно-подривна дейност, която в НК дори е формулирана като тероризъм". 

Биков призова БСП да зададе стандарт на поведение на депутатите си, в който да влиза и поемането на отговорност. Според него социалистите трябвало да освободят Ерменков като жест, че нямат общо с атаките срещу националната сигурност.

"БСП се извини и за Чернобил,  но това не върна хилядите погубени животи. След като сте се извинили, виждам, че не сте се разкаяли", каза още гербаджията.

Той припомни, че депутати от ГЕРБ са подавали оставки при много по-малки провинения. "При нас всеки носи лична отговорност, при вас на мода е колективната отговорност", заключи той и отново призова за оставката на Ерменков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и този е като Жаблянов,дори по-зле...те просто са несъстоятелни като човешки същества ...не знам какво правят в парламента въобще....
135
1
 
5
 
! Отговори
изтрещял болшевик преди 5 години
много бетон малко акъл в картуната
134
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този представя ли си какъв гаф направи?
133
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на мама момчето!миличкия, да ходи мама да го гушнеили кака Корнелия :_)
132
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПРАЗНИ ФРАЗИЗа тебе са празни фрази но за мене това си е игра с огъня.
131
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много беше смешен Таско когато му връчваха "Златен скункс".Разхождаше едно себеподобно в една градинка.Не се видя да носи пликче за да прибере "произведенията" му ,за което го беше извел.
130
5
 
10
 
! Отговори
,.,.,. преди 5 години
Таско Отровната вода вече му остава като име.ДругарЕте не се отказват от псевдонимите си от онази "служба" нито от похватите си на дестабилизация на държавата.
129
9
 
20
 
! Отговори
Психолог преди 5 години
Комунистите продължават с кретеноидните си изпълнения - какво ли не опитват ,само и само да съсипят държавата ! Истината е ,че Кремъл плати на шайката БСП и русофилите много пари да спечелят изборите и да върнат България в "кръга" на руско владичество. А предателите в България са много - цял живот продават родината на Москва ! Последните избори показаха ,че са около милион ! Много е опасно,съграждани!
128
11
 
10
 
! Отговори
георги преди 5 години
стига с герб само лъжат няма нищо добро
127
18
 
11
 
! Отговори
Питай! преди 5 години
Абе бели плъхове! Трябва да се пита! Управляват ни престъпници готови на всяко престъпление. ***! За вас е важно кой пита, а не какво пита. Ерменков правилно е попитал. Вие защо не попитата бе? Ами ако има завишаване на нормите на обово, живак и уран? Готови сте да умрете, но да плюете, за едно плюмване ще умрете. Соф. вода показа ли ви на живо проверка на водата, паказа ли ви дори данните? Не !само едно изречение ви написа ***.
126
8
 
10
 
! Отговори
BG преди 5 години
Червен *** !
125
7
 
11
 
! Отговори
ПРАЗНИ ФРАЗИ преди 5 години
МИ КАТО Е В ОПАСНОСТ ОТЕЧЕСТВОТО, ВДИГНИ СИ ТРЕТОПОЛОВИЯ *** И ВЪРВИ ДА ГО ЗАЩИТАВАШ.А това "Отечеството е в опасност" е толкова изтъркано, че звучи кухо. Пък то и от отечеството нищо не остана откакто станахме територия, подчинена на Брюксел.
124
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В БСП отдавна няма комунисти. Всичките отидоха в ГЕРБ, начело с главатаря си - КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ.Той е единственият лидер на партия в парламента, който е бил комунист.
123
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За пореден път комунистите в България и децата им се показват като родоотстъпници.За пореден път в българската история българските комунисти ругаят България и заявяват вярност към чужда държава.в домовете на българските комунисти има само руски знамена.очевидно назрява конфликт между комунистите в България и останалата част от обществотонека не забравяме и руснаците живеещи в България, които не пропускат да обиждат българския народ на развален българскиОтечеството е в опасност!
122
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов подаде ли оставка след "Алооо Ваньооооо"?А след скандала с тефтера на Филип Златанов?А след скандала със Суджука?А след скандала с Делян Добрев и "Кум-Гейт"?
121
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още 33 000 години ще сме така, а сигурно и после.Когато едно общество не обича(мрази) принципите и правилата, и най вече се гордее с манталитета си, вечно броди из пустинята и му се привиждат миражи.
120
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен А други се кланят на джендърите и наркоманите
119
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименА от червеноГерберската *** нямя ли да се очисти .?От туркуманите и шербетчията на Ердоган
118
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен (116)Остава да уточниш какво разбираш под комунист(и), защото в контекста на написаното от теб - по-големи от ГЕРБ-аджиите няма. В действителнот нито едните са такива, нито другите. Иначе нямаше да се шири такава корупция
117
18
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, ГЕРБ ги видяхме как си бранят важните за партията. Погазиха и Конституцията, но си запазиха депутатчо Делянчо. Така че точно пък палачинката Биков да говори за морал...