ГЕРБ готови с кандидат-кметовете! Ще изненадват БСП

Водим с над 4% пред социалистите, обяви Цветан Цветанов
18 юни 2018 14:15,
39
ГЕРБ готови с кандидат-кметовете! Ще изненадват БСП
Снимка: ГЕРБ

ГЕРБ са готови с почти всички кандидат-кметове за местните избори догодина. Това обяви зам.-шефът на партията Цветан Цветанов.

"В диалог сме със структурите ни в цялата страна Ще изненадаме БСП. Хората виждат коя е партията, която работи в интерес на гражданите", каза Цветанов в Благоевград. Днес той провежда поредица от срещи с общинските ръководства на ГЕРБ в областта, съобщиха от партийния пресцентър.

Още по темата

"Политиката на БСП за конфронтиране не е добра за страната, затова не е изненада, че социологически проучвания, направени по поръчка на ГЕРБ, ни дават преднина с над  4% пред  БСП", каза още шефът на депутатите от ГЕРБ.

Цветанов обясни, че в момента бежанският натиск по границата с Турция е нулев и една от причините за това е непрекъснатият политически диалог и съвместни усилия между премиера Борисов, министър-председателя на Гърция Алексис Ципрас и турския президент Реджеп Ердоган.

"Гаранция за стабилността и сигурността в региона е поставеният от Българското председателство акцент върху Западните Балкани. Това ще гарантира добра комуникация между правителствата, добри междусъседски отношения и разбирателство между хората”, коментира Цветан Цветанов.

Заместник-председателят на ГЕРБ похвали кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов, че е променил облика на града след като се е възползвал отлично от Националната програма за енергийна ефективност. "Управленските мандати на Камбитов доказват, че ГЕРБ е направила добър избор и затова Благоевград не трябва да мисли за друга кандидатура за кмет за предстоящите местни избори", каза още Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
С какво могат да изненадат ГЕРБ? Да предложат за кметове и общински съветници по-големи далавераджии от предишните?Не е изненада, че социологически проучвания, направени по поръчка на ГЕРБ, им дават преднина. Който плаща, той поръчва резултатите.
29
2
 
7
 
! Отговори
Коки преди 5 години
Аз няма да гласувам за никой, който е свързан с герб и патриотите. Боце, що не подадеш пак оставка, и да видим резултатите!
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРб се засилили да изненадват БСП. Все едно левия джоб да изненадва десния и обратното. Абе, Цецооо, изненадайте нас, избирателите. Досега 1 кмет, който да мисли за населеното място, на което кметува, НЕ СТЕ излъчили. Само кожодери. Я, какви охраненки са кметовете ви, гУсин Цвъки
27
2
 
11
 
! Отговори
ХАХАХАХАХА.. преди 5 години
ЕЕЕЕХ.. С НИЩО НЯМА ДА НИ ИЗНЕНАДАТЕ ДОЛУ ГОРЕ ВИ ЗНАЕМ МАНИПУЛАЦИИТЕ ЗА СПЕЧЕЛВАНЕ НА ИЗБОРИТЕ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ НИКОЙ НЕ ВИ ЗАВИЖДА ПО СКОРО ВИ СЪЖАЛЯВАТ - ТОВА С 4% Е ИЗМИСЛЕНО ОТ ВАС ЗА ДА ПЛАШИТЕ ГАРГИТЕ НАЛИ ТАКА СЕ КАЗВА................
26
5
 
2
 
! Отговори
аз преди 5 години
Второ, протокола е вид таблица, като отделните гласове сумарно + броя негласували = трябва да са всички записани за гласуването. Няма как да го попълниш с изчезващо мастило, защото е в няколко екземпляра, + че всички от комисията го снимат или имат копие. Освен това трябва да преизчисляваш на всички резултатите, пак за едните 5%, не си струва. Предварително, не знаеш какви са резултатите!А като видяха от партията 0 гласували за тях, после търсиха ли те, да си искат парите? хахахахаха
25
5
 
1
 
! Отговори
аз преди 5 години
axe, не само си ***, но си и признаваш, че гласуваш под команда, а вероятно и срещу заплащане на избори.Първо средностатистически софийските СИКове са за около 1000 имащи право на глас. При 50% активност, 33% от гласувалите са 166 човека. 5 човека са един процент! Кой ще се занимава да м/ести 10 или 15 бюлетини за измислена победа с 2-3%? Няма как да стане, най-малкото ГЕРБ, БСП, ДПС и десните ще се хванат за гушите. Няма как да купиш между 5 и 10 човека от една комисия, че да менят едни 5%
24
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов, изненада ще има и тя е, че първо ще бъдат парламентарните, а след това местните избори!
23
2
 
13
 
! Отговори
Ухото преди 5 години
Гадни продажни гербери. Идва Видовден за вас!
22
9
 
2
 
! Отговори
москвич-бракма хо хо преди 5 години
Винаги съм гласувал за ГЕРБ но щим ще строят руската бракма Белене никога няма да гласувам за рубладжии продажници
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
youtube/watch?v=cRwdTSBtZsYСвобода за България!
20
3
 
17
 
! Отговори
Andreshko преди 5 години
Преди следващите избори трябва да бъде сменена ЦИК,тъй като първо манипулират изборите и второ не изпълниха закона и не закупиха машини за машинно гласуване. Сега е времето Омбуцмана Мая Манолова да поиска ЦИК да си изпълни задълженията по закон.
19
13
 
3
 
! Отговори
Jo6 преди 5 години
Брово цецо, браво костов
18
2
 
15
 
! Отговори
АХЕ преди 5 години
И все пак простотията върви с бруталност и плиткоумие, и няма как да разберат какво означава да не "връзваш двата края" без да ги накараш да се опитат да "връзват двата края". Но тук има и реваншизъм: Неуспял *** ЦЦ и ББ се впрягат на бившите си Партайгеносе!!!!! Диктатура на Пролетарият, Диктатура, Тодор Живков и накрая Бойко Б и реваншиста ЦЦ?!?!? Какво повече да кажем? А например БКП ми даде пари и сега трябва да им върна дивидентите може би или да!?!?!?!?!
17
3
 
24
 
! Отговори
Andreshko преди 5 години
*** и *** физкултурник и на теб ще дойде редът щом паднете от власт. Ще видим на кои избори си поправял изборните протоколи,а това е равносилно на купуване на гласове,даже и по-лошо.
16
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този път изненадата е за вааааас...
15
2
 
17
 
! Отговори
АХЕ преди 5 години
До некой си аз: Де да бях ***, като теб, щях да съм се опаричил;) Второ, да това е описаната процедура, НООООО да внесем съмнения: кой пренася чувалите, да си виждал сканирани протоколи с много задрасквания, да си виждал химикалки с изчезващо след време мастило??? Аз поне съм виждал протоколи от секция в София, в която аз и 14 познати, гласувахме за малка партия, и после го нямаше в протоколите. И въпреки, че писахме на ЦИК, получихме НУЛА ВНИМАНИЕ. Та ти ми говориш за СИК ?!?!?!? ИЛИ С И К:)
14
3
 
26
 
! Отговори
ОПА преди 5 години
да ли пък няма да се запътиш към затвора.....те това ще е изненада...
13
2
 
12
 
! Отговори
чичо преди 5 години
ЕДНО Е ЗА КМЕТ,ДРУГО Е ЗА ДЕПУТАТИ !!!!!!!
12
3
 
25
 
! Отговори
читател преди 5 години
Миналата седмица ... Алгафари, преводача на мигрантите, пред Цветанка Ризова категорично заяви в ефир ...не слушайте б.б. ЛЪЖЕ, че южната ни граница на ЕС от към Турция е най-пазената. Всеки ден каналджиите проверяват с термо камери къде в наша територия няма охрана и там насочват поне по 15-20 мигранти на ДЕН, през границата. На кого да вярвам ...на тъпана ли да вярвам или на м.я, че булката е честна...
11
36
 
5
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
ГЕРБ, другите не стават.