Планира се нова подкрепа за гражданите

Това обяви Никола Стоянов
22 яну 2023 13:15, Росен Стойчев
53
Планира се нова подкрепа за гражданите
Снимка: БГНЕС

Следващата седмица Министерският съвет трябва да гласува мерки, в подкрепа на хората по отношение на високите цени на горива. Това обяви министърът на икономиката Никола Стоянов, съобщи Нова.

„Планирано е да гласуваме 40% по-евтини карти за обществен транспорт за пенсионерите, 70% намаление за картите за учениците и безплатно пътуване за деца до 10 години”, каза той.

Още по темата


Служебният министър отчете и сериозен спад в в цените на горивата в сравнение с лятото.  В неделя икономическото министерство направи отчет на направеното по време на служебното правителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
11
 
! Отговори
селския преди 1 година
даааа, на село вземаш градският транспорт и отиваш, я го къра, я до хоремага, може и дао кино /театъра. ако случайно автобуса не спира на твоята спирка, вземаш селското метро или селският влак. Абе добре че мислят тия хора за народа, че ако знаяк народа какво им мисли...
27
4
 
13
 
! Отговори
Баламосват ви преди 1 година
Шарани, не видяхте ли че когато обявиха отстъпка 25ст цените на горивата скочиха с поне 50ст ? След отмяната на отстъпката цените паднаха. Сега ви залъгват със нови отстъпки и...Познайте какво ще стане със цените на горивата ?! Балъците си мислят че са на далавера с тези отстъпки а всъщност дори плащат повече.
26
2
 
5
 
! Отговори
разбира се преди 1 година
че ще има,на българина не трябва косъм да му падне от главата и да не си похарчи стотинка от крадените пари,не се наяде и не се накраде тоя самозабравил се от имане народ,а видовден не се вижда
25
3
 
15
 
! Отговори
Тупан Ганьо преди 1 година
Планирано е да гласуваме 40% по-евтини карти за обществен транспорт за пенсионерите, 70% намаление за картите за учениците и безплатно пътуване за деца до 10 годиниХората които работят, пенсионерите и децата по селата и малките градчета където няма обществен транспорт да ги ядат кучета.. Това ако не е дискриминация, какво е. С удоволствие тия предлагащите тези промени ги бих хванал за ушите и бих ги заточил в някое село срещу минимална заплата.
24
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правителството знае ли в колко града има въобще оществен траспорт и какъв е междуселищният трансоирт? За кои граждани е тази подкрепа? Цените на горивата с калкулирата във всички ежедневни стоки,оттам е проблемът. В гупашшкки устроената система да се шматкат коки насам-натам за щяло и нещяло. Пак ще напиша: в нашия областен град нямаме вече хлебозавод, а доставят хляб от десетина места в радиус 200 км. Какво му е напредничавото? Какво му е екологичното??? За каква зелена сделка опяват????
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много бавно мислят тези ...
22
2
 
15
 
! Отговори
1234567890 преди 1 година
Правителството няма нищо общо с реалността!
21
6
 
16
 
! Отговори
ало ало преди 1 година
жълтите паветаааа! нали крякахте, драхте се с цяло гърло за промяна - тя стана, вашите канадски хамстери ни натресоха такива заеми, че и деца и внуци ще плащат като кърджалийски попове!
20
7
 
4
 
! Отговори
Данчо КАТерицата преди 1 година
Аз нямам нужда от подкрепа, даже и заплата не ми е нужна, само нека следващите двадесет години всичко продължи по старому. Яко щавене и кинти на ветрило.
19
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мен няма нужда, да ме подкрепя ***държава българия. СРАМНО Е ДА СЕ НЕЙН ГРАЖДАНИН!
18
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наливайте пара, не се притеснявайтИ селянЕ а после пак питайтИ що има такава инфлация. Еврозона ама през крив макарон.
17
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подкрепата е милионите за саниране,за къщи за тъщи,за земеделски джипове,а сега и за слънчеви панели.Ще вържем и цъфнем.И се чудят какво не ни е наред ?
16
2
 
22
 
! Отговори
русский мир преди 1 година
А по селата и градчетата, където няма градски транспорт?!
15
2
 
1
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 1 година
ДАНО
14
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има и хора, които не ползват градски транспорт и мизерстват по селата и малките градове без доходи или мизерни такива, защото просто няма работни места там и не могат да плащат наеми и сметки в градовете.. На тях също няма да се дават ваучери. Това ли е подкрепа? За едни има, за други няма.....
13
1
 
26
 
! Отговори
Хора не купувайте преди 1 година
В страната се шири жестока спекула и грабеж защо с това не се справят?
12
3
 
4
 
! Отговори
Горянин преди 1 година
ДЕМОКРАЦИЯ СЪЪР,ДЕМОКРАЦИЯЯЯЯ.
11
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подкрепа истинска е сваляне или замразяване на цените и ДДС, както го прилагат в редица държави. Всичко друго е лъжа, демагогия.
10
5
 
17
 
! Отговори
Работи преди 1 година
Има план на държавният департамент на САЩ за васалните страни и окупирана Европа. Нарича се:След нас и потоп 2.0.
9
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не подкрепа, а пълен административен абсурд е това. Как всеки работещ ще доказва, че може да получи ваучер? А с какъв документ ще кандидатстват трайно безработните без доходи?